WaterPark - de la ce varsta?
Vreau si eu sa intreb mamicile care au fost cu copilasi la waterpark daca la 2 ani se poate lua copilul acolo, daca sunt locuri speciale pt. copilasi mai mici si daca sunt pericole.
Va multumesc anticipat si va
Raspunsuri
IonescuOana spune:
Nu stie nimeni?
Si pe mine m-ar interesa sa-mi duc copilasii acolo....
chiar nu a fost nici o mamica??
luny spune:
si eu am cateva aquaparkuri vizate, in standby...dar sincer, mai repede de 3-4 ani, nu il duc, vreau sa inteleaga cate ceva, sa nu-i fie frica (desi e mare amator de balaceala de la cateva luni)si sa savureze cot la cot cu mine!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
IonescuOana spune:
Am fost fara probleme la AquaMagic din Mamaia, unde este bazinul special pt. copii micuti (cu apa pana care mie imi junge la glezne). Vroiam sa stiu daca este asa ceva si in Waterparkul din Otopeni...
Dragi mamici, poate stie cineva...
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea_mg Vreau si eu sa intreb mamicile care au fost cu copilasi la waterpark daca la 2 ani se poate lua copilul acolo, daca sunt locuri speciale pt. copilasi mai mici si daca sunt pericole. Va multumesc anticipat si va |
despre care waterparc vorbesti ? ala din otopeni cica-i in paragina,cauta cu cateva pagini in urma ca s-a mai discutat despre el.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
IonescuOana spune:
Cineva din zona mi-a spus ca functioneaza, dar nimeni nu stie daca pot merge cu copilasi mici acolo...
Natasa spune:
Eu am fost si a a fost si sora mea cu baietelul de un an jumate. Nu e in paragina, nu e cu nimic mai bun sau mai rau decit ala din Mamaia, dar nici nu se apropie de ce vedem prin strainatate. Are si bazin cu apa mica-mica unde se pot balaci cei mici. Toboganele mari sint cam dure si cam intunecoase pentru gustul meu, dar alea mititele sint ok.
ankalaura spune:
Alea mari sunt dure pentru cine? Pentru copii mi se par complet sinistre, desi au voie la ele daca au peste 120 cm! Daca mie mi-a cam stat inima in loc, apai pe copil nu il las frate Ultima parte la cele drepte este inclinata tare, aproape ca vii in picioare, toata apa iti plezneste in fata, pe cuvant de pionier ca este groaznic! Alea acoperite, tuburile, sunt si mai sinistre
La aquamagic e fain la bazinele de copii si bebelusi. La cele de copii am mers si cu cea mica de 1 an, dar nu au amuzat-o tasnitorile alea care stropeau. Insa i-a placut toboganul mic mic, cel cu palmier. Cea mare (6 ani) s-a distrat pe cinste.
La aquapolis in Bulgaria insa a fost mai fain. Bazinele de copii sunt mai intinse, toboganele sunt albe (nu frig) si sunt mai line. Cele in spirala de exemplu sunt mai largi, coborarea e mai faina. Iar constructiile sunt astfel facute incat pe copil nu il bate soarele in cap. Toboganele au niste copertine (parcul este ca o cetate greceasca )
La noi, la Aquamagic totul e de plastic. E mai colorat si mai amuzant, pana la mirosul de esapament de la strada, zgomotul ambulantelor, urletul muzicii din difuzoare.
La Aquapolis este mai civilizat, desi mai vechi si niscaiva mai multa rugina. Mult mai multa verdeata, muzica se aude civilizat, spatiu mai mult pentru copii.
La Otopeni nu am fost, dar toate parcurile astea sunt variatiuni pe aceeasi tema, deci in mod sigur este cam la fel.
Mai este un parc fain la Brasov, dar cu piscine acoperita (una singura doar afara). La Brasov e misto ca poti merge si iarna
La 2 ani, eu zic ca e interesant. Pericole? Apai nu sunt mai multe pericole decat la orice piscina. Ca doar nu lasi singur copilul. Stai cu el. Mi se pare indispensabil un colac special pentru copil. Pe noi toata lumea ne intreba de unde am luat colacul de copil - cam asa ceva Colacul asta il poti aseza usor pe colacul mare la lazy river. E super amuzant la raul lenes. Iar fara colacul lor special nu iti da voie. Colacul nostru din dotare a fost cea mai inspirata achizitie de vara asta. Noi avem nr 1, dar exista si 2 si 3