Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 330)
Raspunsuri - Pagina 17
maraki spune:
Bianca, eu zic sa vorbesti doar cu cine crezi tu ca merita si este onesta cu tine. ma refer si pe forum si pe mess...restul sa ramana istorie! Ce ai avut si ce ai pierdut?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Maraki mersi frumos de sfat
...exact asta a spus si Nelu cand i-am spus ce am patit. Ti-am spus azi dupa-masa ca deja mi-e lehamite sa scriu si sa se interpreteze exact opusul. Invidia e mare vad...si daca imi cumpar un telefon nou e problema...sau daca merg hai-hui prin tara sau in concedii...azi maine ma intreaba de unde am bani din somajul meu
. Imi da amantul
.
Daca nu erau cateva persoane de aici la care chiar tin, demult renuntam sa mai scriu. Si ele o stiu bine.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
Biancas spune:
La multi ani celor care poarta numele sfant de MARIA 

Eu deja am primit cadoul...nu are importanta ce....
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
asteryaro spune:
Ce zi frumoasa
!
Uite ca incep sa se mai aseze lucrurile
.
Edit: Din punctul meu de vedere ai luat-o meritat pe deplin, bianca. Nu sunt singura care stie ca, de cand ai aparut aici, nu ai adus decat certuri, discutii, disensiuni nenumaate, intrun cuvant dezbinare, si niciodata nu ai dat inapoi, ai tot insistat pana n-ai mai putut. Uite ca ti-ai luat al doilea avertisment, si tot nu stii de ce? Poate te lamureste Maraki? N-o sa spun "vai ce bine imi pare", doar ca ai putea sa devii mai matura si sa judeci mai profund, pt. ca, de cele mai multe ori, cand 2 oameni iti spun ca esti beat - te duci sa te culci, sau macar mergi la oglinda si privesti.
Si inca ceva: nu vad unde scrie ca sunt obligata sa scriu DOAR la acest subiect, ca nu am voie sa citesc si sa scriu la orice alt subiect, si mai ales, nu pricep de ce a trebuit sa comentezi ca am citit/scris la prietene fara titlu. Poate ca asta vine tot din nevoia ta de scandal? Tu nu citesti acolo de n ori/zi? Eu am scris, mi s-a raspuns de fiecare data, intrun cuvant am cu cine relationa acolo, pe cand tu, nu prea... adica deloc.
Ai avut de-a lungul timpului niste interventii cel putin jenante la acest subiect, daca nu de-a dreptul ridicole, si nici macar nu ai incetat, chiar si cand ai primit primul avertisment. Toti gresim, adevarat, dar la un moment dat ne mai si oprim. Ti s-au acordat "n" circumstante atenuante, eu insami am trecut peste multe mesaje injurioase ale tale, si tu ce faci? Vorba cuiva, dai cu bata-n balta si nu te mai opresti.
In fine, eu nu mai am nimic sa-ti spun, poate doar faptul ca ai reusit (si sper ca esti foarte mandra de tine, evident) sa mai strici o relatie de pietenie, care avea mai mult de 4 ani. Este vorba de mine si de Irina, asta ca sa nu te mai supun la eforturi intelectuale suplimentare.
Te rog mult sa ma ignori, asa cum ai fost sfatuita si de amica ta Maraki, la fel de bine intentionata, ca sa putem coexista in liniste pe acest forum.
Merci.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine la
din nou.
Oauuuu...critici, critici si iar critici .... de catre persoane....
In alta ordine de idei peste cateva zile trebuie sa mergem la Cj la o inmormantare..a murit fratele soacrei. Sa vedem cand va fi inmormantarea ca copiii lui sunt in Spania.
Mi-am planificat pt marti sa prajesc vinetele dar se pare ca aman.
Fetelor sper sa scrieti mai departe si sa nu va lasati dezbinate de aceaste vorbe de invidie si spuse cu atata ura si patos ... si nici de faptul ca exita printre noi si fete care se simt bine "dincolo"
.
Eu voi mai scrie....cand imi vine cheful...![]()
Bianca
magdaz_ina spune:
la multi ani si
pt. Marii si Marioare!
daca poate cineva sa ma ajute, vreau si eu in lista pe prima pagina!
Magda
22+ cu 
si IARINA 31.01.2006
Biancas spune:
Magda spune data ta de nastere.
Bianca
magdaz_ina spune:
nu am apucat sa va citesc prea mult dar am vazut ca mai sunt copilasi inalti, si iarina are 108,5 cm, aproape de inaltimea unui copil de 5 ani. in octombrie era inalta ca de 3 ani, in ianuarie ca de 4 ani si tot asa, ocazie cu care a si slabit.
cand sunt asa inalti parca isi mai pierd putin din drepturile de "bebelus", lumea cere de la ei si maturitate pe masura inaltimii.
eu as fi vrut sa mearga la scoala dupa ce face 7 ani, voi ce parere aveti despre subiectul acesta? acum are o prietena cu 8 luni mai mare si totusi se vad acele 8 luni de dezvoltare. oare va fi la fel cand iarina va avea 6 ani jumatate si prietena ei 7 ani si 2 luni?
Magda
22+ cu 
si IARINA 31.01.2006
Biancas spune:
Magada...gata, esti pe prima pagina.
Am cosmetizat putin si lista.
E inalta Iarina ta...foarte inalta pentru o fata
Despre scoala...am avut si noi discutia asta nu demult, parerea mea e ca ne vom da seama fiecare in jurul varstei de 6 ani daca copilul e apt de scoala sau nu. Si eu amvazut diferenta la fetita mea, la 6 ani nu ii statea capul la scoala, stat in banca 4 ore..litere, cifre...la 7 ani insa s-a vazut diferenta (ea e nasuta in iulie)
Depinde de copil pana la urma.
Ai nostrii vor avea 6,9 luni...sa inceapa scoala la aproape 8 ani ar fi cam cam mult. Dar sigur vor fi cazuri si asta depinde de copil cum am spus si de conceptia parintilor
.
Bianca