Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 330)
Raspunsuri - Pagina 16
Giova spune:
Toanca nu e mult, rezultate sa fie. masoara-te cum zicea si irina, asa vezi daca se vede ceva.
Bianca fac invitatii la botez, si la Marco am facut...se practica chestia asta. sunt gata doar sa comand, dar eu le fac personalizate cu poza lui asa ca musai sa le gandim noi si sa le duc la un centru sa le scoata...am si gasit. acum sa vedem unde facem botezul.
am vb. cu o fotografa azi, prietena...sambata in 19 are 3 nunti si nu poate...mi-a sugerat sa facem duminica...acum sa vedem...chiar de ziua mamei mele...ce incantata ar fi.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
bumbita spune:
toanca sa nu uiti sa ne spui si noua evolutia sedintelor. pls!!! la burta, recunosc, si mie mi-au mai ramas colaceii...in ciuda celor 10 kg date jos. 
irina si cand va hotarati la nume - ilinca sau ioana ai zis, nu?
giova l-am vazut si eu pe grasunel!!! un frumos!!!!
si are ochii lui clau!!!! zici ca faceti botezul pe 19 acum?! pai da, asa face lumea normala la cap...nu ca noi la 11 luni ai copilului...
unde il faceti? in alba?
magda bine ai venit printre noi!
povesteste-ne de fetita ta...si de praslea cel voinic din burtica daca e cuminte. si eu trebuia sa mai am un bb3 care urma sa se nasca in decembrie, dar DD l-a luat la el.
eu in 15 minute plec acasa...fac bagajele...il asteptam pe tati..si la shoping cu noi!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
gata, fete dragi, va las cu bine!!!
eu nu stiu daca mai intru, avand in vedere ca maine dimi plecam devreme-devreme!!!
sa ramaneti sanatoase cu spiridusi sanatosi si cumintei, sa va bucurati care cum puteti de wknd si....sa fiti pasnice!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Biancas spune:
Giova...nu eram pe forum cu voi de la inceput deaia nu stiu de invitatii ca ai facut. Eu am chemat strict familia si prietenii de familie. Voi veti avea multi invitati?
Bumbi..cred ca Giova spunea 19 septembrie ca atunci pica sambata si va fi fi pe 20. Drum bun si distractie frumoasa.
Irina..draguta ca deobicei cu aluziile ei.
Toanca, sa iti fie de bine sedintele de vacum..cum de nu te-au masurat alea inainte? Stiu ca pe aici se masoara inainte si iti garnateaza ca dai stiu cati cm jos... Masoara-te sa stii o treaba.
Noi mergem la real ca imi e gol frigiderul si poate mai imi cumpar ceva..sa fiu in pas cu tehnolgia si moda 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
Sheannamp spune:
Mesaj de la moderator:
Rafuielile personale se numesc atacuri la persoana cand se poarta la liber pe forum.
Asta duce la avertisment-moderare-cont inchis.
Si e valabil pentru ambele parti implicate in scandal.
T_Ioana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheannamp Mesaj de la moderator: Rafuielile personale se numesc atacuri la persoana cand se poarta la liber pe forum. Asta duce la avertisment-moderare-cont inchis. Si e valabil pentru ambele parti implicate in scandal. |
In sfarsit.......dar mai bine mai tarziu decat niciodata...
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1 www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2 www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI "Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
maraki spune:
Ce rost au comentariile? Nu mai provoca si tu....daca te.a deranjat vreun mesaj, puteai sa scrii la timpul potrivit.
Hai sa dam mana cu mana,
Cei cu inima romana,
Sa-nvartim hora fratiei,
Pe pamantul DC-niei ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Magda sa nu te sperii de noi, mai avem si zile critice
Grupul nostru este de 4 ani impreuna
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui T_Ioana
In sfarsit.......dar mai bine mai tarziu decat niciodata... Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank"> 1 www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank"> 2 www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 NOUTATI "Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia" |
C`mon!!!!
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
Biancas spune:
Ce sa mai zic...nimic..am luat-o si astept explicatii de ce am luat-o.
Asta e...
Bianca