Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(44)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Hmmmm, Bogdana, dupa ce scrisei si io ditamai polologhia pe site-ul ala cu pricina (rewie-uri pentru locatii din romania)...primesc mail de la responsabilii site-ului in care imi spun in fata ca m-am chinuit degeaba(printre zeci de explicatii pentru care nu vor posta comentariul meu ultima e de mare angajament: Ne rezervam dreptul de a nu publica anumite review-uri fara a fi obligati sa furnizam orice explicatii sau justificari autorilor acestora).

Ca sa ma razbun postez aici ce am scris acolo

Si eu am vizitat aceasta pensiune chiar foarte de curand. Sunt surprinsa de parerea celor doua persoane de mai sus, pentru ca impresia mea e la polul opus. Nu mi-a recomandat nimeni aceasta locatie, am ales-o la intamplare din oferta de pensiuni de pe net. Mi s-a parut ok, iar prima situatiea a fost urmatoarea: pe site-ul general de oferte cazare Lepsa-Vrancea scria ca daca te cazezi mai mult de 5 zile tariful este de 75 ron. Pentru o pensiune de 3 margarete era o super-oferta. Dar aceasta oferta era eronata, proprietarul a infirmat telefonic acest lucru, spunand ca tariful este de 100 ron pe noapte. I-am sugerat sa faca modificarea pe site. Pe site-ul viaRomania.eu info sunt corecte, cu mentiunea ca in weekend tariful este de 100 ron. Ajunsi la fata locului am fost placut impresionati de locatie. Pentru cineva ce doreste sa se odihneasca este ideala zona, nu este la sosea, iar privelistea este superba, chiar pe malul Putnei. Si cladirea in sine este cu potential,, din pacate insa neingrijita si lasata in voia sortii. Muste si alte ganganii moarte pe holuri, in camera praf de 4 degete (pe sub pat nu se da ever cu aspiratorul). Cat stai cazat nu vine sa schimbe nimic in camera (prosoape, lenjerie, hartie igienica, dus gunoiul) - no way. Poate am eu o imagine eronata despre ce presupune o pensiune de 3 margarete si ce servicii ar trebui sa ofere clientilor. Lenjeria este sub orice critica, plina de orice, desi este spalata la masina, insa stransa de pe pat fara sa fie scuturata...detalii, ce sa mai. Personalul este de o lene sora cu nesimtirea. Cat am stat acolo doar au fumat, cafele si discutii cu clientii pensiunii. Bucataria e la fel de neingrijita, fiecare client isi spala singur ce foloseste...de aceea nu inteleg de unde harnicia de a spala ce ducea doamna de mai sus (oare e ruda cu patronatul pensiunii?!). Eu am cerut intr-o zi o lingurita de zahar, caci era in camera borcanelul meu si mi s-a raspuns ca fiecare trebuie sa isi aduca de acasa. Singurul lucru pe care nu l-am adus de acasa este detergentul de bucatarie, in rest totul a fost cat se poate de personal. As avea multe de povestit. Cert este ca daca dumneavoastra sunteti o persona din generatia 70-80, cand mergeati cu cortul in vacanta, aceasta pensiune este de lux. Daca insa ati iesit macar o data din tara...veti considera serviciile extrem de sarace si demotivante. Pensiunea are potential, a fost gandita frumos, dar acum e lasata de izbeliste. Lipsa de implicare, dezinteres. Pacat. Am apreciat foarte mult peisajul, faptul ca a fost liniste pe perioada sederii (nu ne plac petrecaretii galagiosi), dotarile (pensiunea are chiar si internet...in schimb apa potabila se aduce in bidoane de la Focsani :)) Cam atat! Decizia va apartine. Va multumesc.

Si inchei in stilul meu: Niste partzari, frate!

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Novus, am stat la o pensiune in Rasnov la care mergem de ani de zile si eu sunt f f multumita. Are camere mari, dotate cu de toate, bucatarie utilata cu totul la dispozitie, curte mare cu muntele in spate si din care se vede cetatea, chiosc in curte, gratar, leagane, e tare frumos. O recomand din inima, daca sunt doritori (nu am actiuni acolo sa stiti)

Cipilica alba am luat-o de la dughenele alea cu amintiri care sunt in toate statiunile montane pe marginea drumului si in Brasov in Piata Sfatului. Am luat una si pe roz.

Fetelor, imi pare rau ca mai regasesc si alti bebei in descrierea fetei mele. Vad ca tot fetitele sunt "campioane" la capitolul asta. SPer sa vina si vremuri mai bune.

Simina, ai PM

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Acum am vazut si eu fotografiile. Sunteto o familie foarte frumoasa, iar pozele sunt la fel de frumoase. Mi-a placut mult si pensiunea. Poate il conving si eu pe Cristi sa tragem o fuga pana acolo pt cateva zile.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau.

Ank nu m-am ascuns, dar io's matinala, la 8,30 ies pe usa, la 11 is inapoi acasa. Mereu ma uit dupa voi pe la locurile de joaca. Iar seara nu mai vin in IOR de cand m-a raschetat un biciclist, e prea aglomerat, raman in parcul mic, mai socializeaza si fiu-meu cu fetitele din cartier (sunt singura mami de baiat din grupul nostru de mamici).

Pisik bine ai revenit, nora, sa ii fie usor la operatie!

Despre site-ul cu attachment parenting: mie mi se pare un soi de new age pediatric, un fel de cult al nobilului salbatic, doar ca in loc de salbatic e bebelushul. Ideea asta ca bb le stie pe toate si ca el te indruma e dusa la oareshcari exagerari. La partea cu alaptatul nu ma bag, ca nu prea stiu cum e, vreau doar sa va zic ca al meu pui cred ca e mai traumatizat de incercarea mea de a prelungi alaptatul decat de intzarcare. Pe mine m-a scos din sarite faza cu co-sleeping. Inteleg ca unii bebei au nevoie de afectiune, contact fizic bla bla si ca dormitul impreuna ii ajuta, dar daca al meu e multumit in patutz, de ce sa ma leg la cap fara sa ma doara?
Iar marea problema a acelui grup cred ca e urmatoarea: tre' sa faci totul pt bb, niciun sacrificiu nu e prea mare. Bb tre' sa aiba totul, chiar daca mami nimic. Tre' sa-l alaptezi, chiar daca te seaca de puteri, tre' sa dormi cu el 3-4 ani in acelasi pat. Insa suntem siguri ca bebelusii nostri vor sa doarma in acelasi pat cu niste parinti frustrati?

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Chatonico baga mama niste suc de fructe, neshte ceva sa-ti revii, ca Dragoana are nevoie de mami energic! Stiu cam ce povestesti, io facui o criza similara cand ma taiai la desht

La intalneala nu ma bag ca-s plecata din Buc weekendul ala. E probabil singura noastra iesire pe vara asta. Dar oricum nu eram io cea mai intalnicioasa de pe forum, asa ca astept urmatoarea strigare, ca doar o sa mai fie, nu?

Anca_nicolae si cati ani zici ca ai? Ca parca nu e mare diferentza fatza de Olga si Leeloo...

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Si o poza cu puiu suparat pe covorasul care canta "fals" asa ca mami
http://picasaweb.google.com/Lysbeth2009/882009?authkey=Gv1sRgCNfBjYye296YPQ#5367644271866926610

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Suparat, dar simpatic foc

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

La multi ani Ghioceilor de azi!

Damian Codrut Andrei, bebe de Lysbeth - e simpatic foc in poze

Alexandru, bebe de Alex2alex

Petru si Nicolae, bebelusi de andreeeea

La multi ani si Ghioceilor de maine!!!...ca poate uit

Andrada Teona, bebe de Adirys
Bogdan, bebe de Petra Tudor
Maria, bebe de iulia_30
Mihnea, bebe de poohy

Azi am fost femeie de casa: am facut curatenie, am gatit (brotacei din rosii umplute cu salata de vinete - o sa pun poze cu ei pe picasa; salata orientala; pui la cuptor).

Acum sunt cam obosita si vreau sa ma culc. Imi pare tare rau ca nu voi fi si eu in parc cu voi. Va rog sa iesiti si cand vin eu in Bucuresti...

Novus

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

tare greu merge site-ul DC la mine azi... cite 5 minute ii ia sa incarce o pagina

Ilinca, si io am zis ca e paranormal, nu mi s-a mai intimplat vreodata... si am avut si niste idei ciudate la inceput, cind m-am pus in pat, gen "sa ma sinucid" ori "sa sugrum dragoana" , ca sa sa scap de starea in care ma gaseam
Ma miram si io ce-mi poate traversa creieru!

Pisicogri, io maninc cit se poate de olteneste in general. AZi am halit 2 ochiuri cu salata de rosii si castraveti si brinza de capra insotita de vin rosu (nu, nu a fost vinul de vina, ca nu asa fac la betie ). Pe la 6 am halit un iaurt natural. Acu pe seara am mincat o groaza de ciorba de legume facuta cu legume din gradina socrilor: dovlecei, cartofi etc.
Poate ca nu am mincat la timp (masa de prinz a fost pe la 1 si de dimi am bagat doar cafea cu lapte) dar de mincat am mincat corect, zic io.
Sa ne pui poza cu pestii pe care ii va prinde motanul

Gigele, da-ne si noua site-ul ala, sa il facem de kko :)

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

tare greu merge site-ul DC la mine azi... cite 5 minute ii ia sa incarce o pagina

Ilinca, si io am zis ca e paranormal, nu mi s-a mai intimplat vreodata... si am avut si niste idei ciudate la inceput, cind m-am pus in pat, gen "sa ma sinucid" ori "sa sugrum dragoana" , ca sa sa scap de starea in care ma gaseam
Ma miram si io ce-mi poate traversa creieru!

Pisicogri, io maninc cit se poate de olteneste in general. AZi am halit 2 ochiuri cu salata de rosii si castraveti si brinza de capra insotita de vin rosu (nu, nu a fost vinul de vina, ca nu asa fac la betie ). Pe la 6 am halit un iaurt natural. Acu pe seara am mincat o groaza de ciorba de legume facuta cu legume din gradina socrilor: dovlecei, cartofi etc.
Poate ca nu am mincat la timp (masa de prinz a fost pe la 1 si de dimi am bagat doar cafea cu lapte) dar de mincat am mincat corect, zic io.
Sa ne pui poza cu pestii pe care ii va prinde motanul

Gigele, da-ne si noua site-ul ala, sa il facem de kko :)

Toulouse, la ville rose

Ce facushi Cahtonicule??? Te apucara bazdacii? Vrei sa iti musc fundul de frasntzuzoiaca cocheta si simandicoasa????

Iata na, sa vezi pozna de site de kkoo!!!

http://www.viaromania.eu/cazare.cfm/Lepsa/cazare-6686-section-comments-Pensiunea_Cheile_Tisitei.html

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

gigele, e normal sa nu-ti publice aia mesajul, ca-s platiti ca sa faca publicitate, nu sa alunge clientii :) da io propun sa intram cu toatele pe adresa data de tine si sa bifam comentariile alea doua care dau "de bine" ca fiind nefolositoare si apoi sa trimitem fiecare de la mailu ei mesajul tau lu nenea care se ocupa cu cazarea la pensiune, florin fg il cheama- florin.fg@gmail.com (taaare transparent numele, parca stie ca urmeaza sa ia niste rosii-n freza)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ank nu m-am ascuns, dar io's matinala, la 8,30 ies pe usa, la 11 is inapoi acasa. Mereu ma uit dupa voi pe la locurile de joaca. Iar seara nu mai vin in IOR de cand m-a raschetat un biciclist, e prea aglomerat, raman in parcul mic, mai socializeaza si fiu-meu cu fetitele din cartier (sunt singura mami de baiat din grupul nostru de mamici).

wow, monvas, io la 8.30 nici nu fac bine oki... karina se trezeste pe la 9 (orar lejer, "de vara" fara gradi... ) apoi ii dau laptele karinei, mai o mufa la piranhos, bagajul de iesit al piranhiei, sticla cu apa a karinei, sticla mea de cafea falsa (fara cofeina), casoleta cu bucati de fructe, imbracarea inamicului 1, imbracarea inamicului 2 care mai face si figuri ca vrea intr-o anumita fusta/rochie, alegerea jucariilor kiar de catre inamic - care vrea sa ia toata casa in parc, fitze si figuri, imbracare io, uit ca de obicei ceva de genul okelari soare sau factura vodafone care iar im va fi taiata... mai suna iar un telefon, etc etc etc , un fel de "ciumdabarligarlagarlom ciumdapaticatapatoparalalinga" si uite-asa se face 11...
cu toate stradaniile mele am reusit sa ies din casa cel mai devreme la 10:10... si taare mandra am fost in ziua aia

dimineata din cauza de soare mult prea mare si tare noi stam la bloc la gasca karinei (undeva in spatele aprozarului de vis-a-vis de parc) pentru ca acolo nu e soare deloc si e kiar racoare. iar seara iesim in parc, ne cam omoara tantarii si ne cam inghesuim ca ai vazut ce pline sunt locurile de joaca dar asta e.
poate vom reusi sa ne vedem cand s-o mai racori si vei sta si tu mai mult si venim si noi in parc dimineata. vedem. la gasca de fetite pretendente nu atentam...

album poze

ank, mamica de karina (28 decembrie 2005) & arald (2 aprilie 2009)

Mergi la inceput