Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(44)*
Raspunsuri - Pagina 6
Karina26 spune:
Bonjurica!
Ca tot observase Kea ca nu prea mai este la fel activitatea la odisee ne-am luat si noi "inima in dinti" si ne-am gandit ca a venit vremea sa intarim randurile.De citit va citim inca din luna a 7-a de sarcina si tare imi sunteti dragi.
Bebe se numeste Bianca Stephanie, 27 martie, apgar 10,3455g, 55cm, natural cu epidurala,41s.
Crestem mai mult in lungime decat in "grosime" la 4 luni 5,840kg si 66cm.
Sper sa ne primiti si pe noi chiar daca am fost mai intarziate.Pupici
KARINA
Ilinca_M. spune:
Doamne, Chatonel, da' ce paranormalu' ai patzit?! Cred c-a fost groaznica senzatia! Las-o mai moale cu supra-solicitarea. Sper ca esti mai bine acum.
Lysbeth, ce simpatic e bestiocul morocanos...
Cu experientele asa e, fiecare stie prin ce-a trecut, ce i se potriveste si ce nu...poate unele pot alapta relaxate 2-3 ani, altora dupa 6 luni le vine sa-si ia campii; unele nasc natural relativ usor, altele trec plin momente de groaza (si ele si copilul), pentru unele cezariana nu e mare lucru, altele se refac mai greu etc. etc. de-aia ma enerveaza cand se incearca sa se introduca toata lumea intr-un shablon.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
simina_kin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Nu ma injurati, dar neuronul nu mai functioneaza. Mi-am adus aminte ca pe 22 sunt la Deva la o nunta, iar pe 23 venim de la Deva si seara suntem la un botez. Ce ziceti de weekendul viitor? Poate veni si Simina Olga, mamica lui David iepurasul |
Adica pe 15 sau 16???? PERFECT
Eu prefer sambata ca duminica este zi dedicata familie..adik sunt numai a sotului....da daca nu se poate sambata si fixam duminica merge sa fac o exceptie
25+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
acum m-am prins!!!
Olga ce-ai zis: ai ca dc nu poate veni pe 22-23 sa faca cinste , vine pe 15 (de Sf Marie) si tot nu scapa...GATA...s-a facut
25+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Karina26 spune:
Referitor la ce intreba Michaela(nu stiu daca am retinut bine minte numele)am facut si noi vaccinul de 4 luni si a avut reactii din cele mai ciudate.Fara febra DAR agitatie, plansete, tipete, nici in patutz, nici in brate, nici la plimbare, 3 oameni nu am putut sa-i facem fata ceea ce nu prea o caracterizeaza deloc. O schimbare la 360 grade fata de comportamentul de zi cu zi.Tot circul a tinut 3 zile.Am intrebat pediatrul si a inceput sa ne ameteasca cum ca nu toti copii reactioneaza la fel, ca poate ea este mai sensibila si ca este normal.De fapt indiferent ce problema avem aici totul este normal Asa se poate explica si comportamentul bebe-ului tau.
Va dorim sa treceti cat mai repede peste.
KARINA
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Hai sa raspund si eu de-a valma, ca nu stiu daca mai apuc sa scriu azi. Barbatu-meu se duce sa semneze condica la socrii, na ca-s rea, si s-ar putea ca eu sa ma urc pe pereti pana adorme Keutu. Mai nou se culca pe la 8(inainte la 7) si cu o ora inainte nu-i convine nimic. Si acum ca am facut introducerea, am uitat ce vroiam sa scriu. Ah, da, vroiam sa va intreb de unde stiti ca au copiii canalul lacrimal infundat. Pisigri, scuze, am uitat de bunic, ai dreptate, in conditiile astea inteleg ca mananci din picioare si te duci la wc cand vine sotul acasa. Si de-ai stii ce bine te inteleg!!! Eu acum il pun in sezlongul lui si-l iau cu mine si la baie si pe balcon cand intind rufe. Olga, sa o stapanesti sanatoasa! Eu la odisee sau la inceputul scutecelor v-am recomandat sa va luati, costa cat o masina de spalat rufe (cel putin aici) si e la fel de necesara. Vai, nu pot sa uit cand i-am spus tatei ca vreau sa-mi iau, tata a intrebat-o pe mama ingrijorat, eu ce o sa mai fac atunci? Noroc ca spalam vase, ca aveam si eu o ocupatie. Si uite asa imi venea sa ma pup de fericire ca sunt maritata cu barbatu-meu si nu cu taica-meu Mihaela, dupa ce gatesti 3 feluri de manare, inveti pt tine, mai ai energie sa faci si lucrarea sotului? Felicitari sincere! Eu nu stiu ce am de nu mai tin minte nimic, stiti cantecelul cu povestea unui ciobanas? Mai mult de prima strofa nu tin minte Tot cu versurile in fata o cant, in schimb pot sa o povestesc cu amanunte. Olggggaaaa, ce ma enervezi, ca eu am vrut sa zic ca i-ati rugat sa va faca poze, dar mi-ai luat-o inainte si eu acum nu mai castig nimic. Keutu cheliutu 4 luni |
Si mie mi se pare o necesitate masina de spalat vase. Cred ca daca aduni timpul acordat pt spalat vase....oho...Si eu nu gatesc, si tot se strang. Dar GATA
Lasa ca mai facem concursuri
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Felicitari pt achizitie!!!! si ce se intampla daca nu respecta clauzele ??!! Mami lui Alexandra (03.03.09) www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Nici macar sa nu incerce!!!! (caci nu stiu ce se intampla )
Olga, mamica lui David iepurasul
pisigri spune:
Chatonel mama, o sa iei bataie. Ai grija de tine te rog. Nu stiu ce naiba mincati voi frantujii ca io cit am stat la Paris numai porcarii am halit, la cantina din campus m-am dus o data si mi-a ajuns, ce am mai bobinat cu placere a fost mincare de la o "bomba" (ca nu se putea numi restaurant) de chineji din apropiere. Baga mincare de-aia "de-a noastra", baga lichide la greu si poate te programezi si la niste analize. Alaptatul asta solicita organismul, nu-i de joaca. Eu am crezut ca pic din picioare intr-o zi pe la 11 ca nu apucasem sa bag nimic in gura in ziua respectiva, ma luase o stare de efectiv a trebuit sa ma asez putin, si eram singura in casa cu asta mica..
Ma duc la nani, barbatu se trezeste la 3.30 sa plece la pescuit ca l-a invitat un vecin (cu care asta toamna am fost la cules ciuperci, si se pare ca i-a placut...). Am ris de el toata ziua, in viata lui nu a plecat la pescuit la asa ora, da de fapt imi vine sa-i cioplesc outzele, ca ma lasa singura duminica...
Va pupacesc !
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Karina26 spune:
Si acum o intrebare:mai sunt bebei care la 4 luni se intorc singurei de pe spate pe burtica si burica-spate singurei? Bia mea de cand a descoperit numai asta face.Nu este prea devreme?
Mie pana acum nu mi-a spus acel ma-ma-ma. Sunt destul de atenta la tot ce inseamna vocaliza. Poate pentru ca nu o las deloc sa planga. Cel mult i se umezesc ochisorii si increteste buzita de jos.
Gata ca am prins limbarnita. Se vede ca sunt nevorbita si venita cu forte proaspete.
Astept sa se trezeasca si plecam la plimbarica.
KARINA