Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(44)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Salutare, tufete...prevad ca iarasi o sa ma intind ca o placinta si-o sa uit ce vroiam sa spun, asa ca intai incep prin a felicita ghioceii de azi, ieri si alaltaieri- atatia s-au strans de cand n-am postat!La multi ani, Robert Adrian! La multi ani Maia si Cristian!
La multi ani Damian Codrut Andrei, Alexandru, Petru si Nicolae!
Of, nu mai stiu daca am lasat pe cineva nefelicitat nominal, totusi m-am scos ca i-am felicitat si in grup
Asa...in legatura cu "mama", daca e cu laudatul, cred ca eu am scris prima (cum a zis asa de clar si apasat ca m-am socat si luata prin surprindere m-am si emotionat, desi mi-am dat seama ca e ceva intamplator) dar la ce pogoane scriu io pe aici nu ma mir ca n-ati observat:))). Apoi daca de pe acum ne emotionam, cand vor soune "mama" la modul constient cred ca vom pluti toate in al 9 lea cer...
Admirat poze intalnire...Mai, dar grascior e si bebele tau, anca_nicolae, la o prima vedere il confundasem cu David:))). Si mamicile, ce sexy-shic sunt toate 3! Da' ziceti-ne si noua cine-s flacaii aia 2; cel cu plete face asa o mecla haioasa ca m-a umflat rasul.
Fetele cu proiect bebe2, o sa aveti ceva galerie, chibitzi pe margine, gen io, Adee...si mai erau cateva tufete care sunt la faza "doar bebe 1"- asta pana ne razgandim!:))
Pisik, ce pui de pisik adorabil ai acolo...saracutza, sa scape repede de problemele la ochisor...
Pisigri, nu te mai lauda degeaba, ca nu ai cel mai "vrastnic" barbat, eventual un locul II cred ca merita:))) Io cred ca-l am pe cel mai tanar, ahahahaaa, cred ca le-am intrecut pe Leeloo si Nikoleta20, gheonoaie batrana ce sunt:)))
Mai vroiam sa spun ca am intrat pe linkul cu Attachement parenting (am uitat cine l-a pus) si pe langa multe chestii de bun simtz am gasit si niste chestii cam ciudate. Adica am vazut un forum de tipe ale caror principal si unic scop in viatza pare alaptatul, efectiv e singura lor tema de discutie si tot bat moneda pe marea descoperire ca "intzarcarea se face natural undeva intre 3 si 7 ani". Sunt acolo femei cu copii de 3, 4, 5 ani care alapteaza si numa pe tema asta discuta. No, amu ce sa zic, sa alaptezi 2 ani, 2 ani juma mi se pare rezonabil dar parca mai mult...mie nu-mi suna tocmai bine:).

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Nu Olga, nu vreau sa schimbati data pentru mine!!
Daca nu pot sa ajung, asta este, vin alta data

25+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ilinco repede ai pus ochii pe flacaii nostri...i-ai vazut mai tinerei...lasa ca ai si tu unul acasa

Hai sa dezvalui secretu...am agatat si noi 2 baieti...dar cum erau numai 2 si nu aveam cum sa-i impartim, i-am dat drumul

Bine, bine....acum chiar va zic adevarul...i-a agatat Anca...sa ne faca pozele. Si tare i-am mai chinuit saracii caci nu iesea poza bine. Au fost rabdatori baietii.



Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Oliska, si noua ni s-a recomandat operatia de desfundare de canal lacrimal dar ni s-a spus neaparat pana in 3 luni! Asta dak nu se desfunda pana atunci. Am fost cu el la control la 2 saptamani. Eu zic neaparat sa mai vezi un specialist
Deci lista pt 22:
Noi
Oliska
Simina
Dak e putem sa o lasam pe 23 dar deocamdata ramane 22
Alte doritoare? Manutele sus

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Raspund scuurt si pe fuga, ca ma chinui de dimineata:
Kea,
Locuim in aceeasi scara dar sora-mea face doua facultati iar mama face servici si "de servici" la bubu la spital sau la tara, cind e externat. Ne vedem cam 15-20 minute o data la citeva zile, in rest pleaca la 7 din casa si aterizeaza inapoi la 22-23. De taica-meu nu cred ca e nevoie sa explic ... el intra in actiune cind "are cu cine se-ntelege"



If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Oli, merci de intimpinare!
Am adus doar citeva poze, cu pogo la soacra-n brate, nu e nik deosebit.
Deci am luat leapsa cu baietii aia, macar Leloo sa spuna daca i s-ar fi "potrivit" pletosul, ca io de-aia i l-am "dat"
Cit despre masina de spalat vase, toate fetele ar trebui sa aibe una, electrica sau manuala (sotul ).

Ilinca, asteptam galeria cu interes :) poate se trasnforma in "colege"

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

la multe lunite inainte bebelusilor DAMIAN CONDRUT ANDREI, ALEXANDRU SI PETRU
sa fiti sanatosi si sa le umpleti parintilor vostri casa de bucurii.

ochiutul bolnavior sa treaca la toti bebelusii care au pb.
si noi am avut canalul lacrimal infundat, insa am mers la pediatru de 4 ori pt o manevra de desfundare a canalului foarte durereoasa. mi se rupea sufletul, plangea maria ff tare, de fapt urla dupa ce-i "aplica" acea manevra.

vazut poze cu bebelusii frumosi. pe toti, avem puiuti unu si unu. si pt mamicile lor, ca doar nu i-a adus barza, nu?

ce bine de voi ca va intalniti in bucuresti, sigur va veti distra pe cinste.
floric, cand esti in gl, vb sa ne intalnim si noi, bine?
sa-mi dai un PM , ca poate nu am timp sa intru sa va citesc pt ca eu anul viitor am multa treaba. eu am dizertatia, iar sotul are licenta.
el nu are chef si nici timp sa si-o faca si asa ca tb sa i-o fac eu, asa ca....deja am inceput sa-i caut lui tema pt lucrare.
prefera sa stea cu maria decat sa-si faca lucrarea. tot e bun si asa.

is rupta de oboseala, e ff cald la mine, stau la 4



din 10 martie 2009, mami fericita de
POZE BOTEZ SI ALTE NOUTATI
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

nu reusesc sa pun poze pe picassa

din 10 martie 2009, mami fericita de
POZE BOTEZ SI ALTE NOUTATI
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Hai sa raspund si eu de-a valma, ca nu stiu daca mai apuc sa scriu azi. Barbatu-meu se duce sa semneze condica la socrii, na ca-s rea, si s-ar putea ca eu sa ma urc pe pereti pana adorme Keutu. Mai nou se culca pe la 8(inainte la 7) si cu o ora inainte nu-i convine nimic.
Si acum ca am facut introducerea, am uitat ce vroiam sa scriu.

Ah, da, vroiam sa va intreb de unde stiti ca au copiii canalul lacrimal infundat.

Pisigri, scuze, am uitat de bunic, ai dreptate, in conditiile astea inteleg ca mananci din picioare si te duci la wc cand vine sotul acasa. Si de-ai stii ce bine te inteleg!!! Eu acum il pun in sezlongul lui si-l iau cu mine si la baie si pe balcon cand intind rufe.

Olga, sa o stapanesti sanatoasa! Eu la odisee sau la inceputul scutecelor v-am recomandat sa va luati, costa cat o masina de spalat rufe (cel putin aici) si e la fel de necesara. Vai, nu pot sa uit cand i-am spus tatei ca vreau sa-mi iau, tata a intrebat-o pe mama ingrijorat, eu ce o sa mai fac atunci? Noroc ca spalam vase, ca aveam si eu o ocupatie. Si uite asa imi venea sa ma pup de fericire ca sunt maritata cu barbatu-meu si nu cu taica-meu

Mihaela, dupa ce gatesti 3 feluri de manare, inveti pt tine, mai ai energie sa faci si lucrarea sotului? Felicitari sincere! Eu nu stiu ce am de nu mai tin minte nimic, stiti cantecelul cu povestea unui ciobanas? Mai mult de prima strofa nu tin minte Tot cu versurile in fata o cant, in schimb pot sa o povestesc cu amanunte.

Olggggaaaa, ce ma enervezi, ca eu am vrut sa zic ca i-ati rugat sa va faca poze, dar mi-ai luat-o inainte si eu acum nu mai castig nimic.

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ilinca, ce haioasa ai fost! Da vorbeste mai incet ca site-ul e al unei fete care e membra si pe forumul asta. Eu le gasesc prea rigide si intolerante. Poate nu-s, dar na, eu asa le vad.

4 luni

Mergi la inceput