Burtici fericite de septembrie-octombrie (138)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Aidi bai, ce-a fost aici?! (pentru ne-moldovence: haide mai!)
Vad ca ati descoperit ce de prostii sunt pe piata capitalista. Dupa atatia ani de USA eu inca ma opresc prostita in fata cate unui produs pe care nu-l inteleg, cui i-a putut da prin minte asa ceva, la ce-i bun si cine-l cumpara?! Faza e ca acum 2 saptamani o prietena romanca maritata cu un american imi povestea de soacra-sa care cumpara in continuu toate prostiile de care recunoaste ca n-are nevoie, n-are nici loc de ele, dar scuza e "a costat doar 4$ !"
Apropos, in februarie am vazut sosete cu degete(?!) la vreo 2$ (redus de la 10$), dintr-un material foarte pufos, cred ca as fi aratat ca Bigfoot
Acum 2 seri baby a miscat in continuu timp de 3 ore, pe ceas. A fost obositor si dureros, asa ca si eu si sotul am hotarat sa ne apucam serios de pregatiri, sa scoatem bazinetul din cutie, eu sa-mi fac bagajul de spital. Ma gandesc, daca ceva nu-i convine, sta "lesinat" si nu misca, asa-i? Dar ce inseamna cand se misca atat de mult si de puternic?
Ma bucur ca vin gravidutele cu vesti bune de la doctor, sper ca cei 2 copilasi bolnaviori si-au revenit complet.

Laura, sa vezi ce frumos e cand schimbi lenjeria ca deh, e timpul, nu pentru ca are pipi
Ah, sa va povestesc ce-a facut Peter ieri. El merge la wc singur, dar ieri i-a cerut mamei mele sa vina si ea. OK, no problem. Apoi ii zice :bunica, tine tu putza! Poftim? esti baiat mare ! Nuuu, tine-o tu. OK, mama cedeaza, baiatul face pisu, trage chilotii, mama ii zice : si acum ne spalam pe maini. Peter: nu ma spal pentru ca n-am pus mana pe putza Bineinteles ca nu i-a mers, tot s-a apalat pe maini pentru ca asta-i regula cand mergi la wc. Eh, il duce mintea la prostii sau nu?

Bine ati venit fetele noi!
Tin minte ca a trimis un mesaj timid o graviduta din Canada, vad ca n-a mai scris.
Delia, stii tu cumva cine e? Zi-i sa mai intre la noi, mai cu curaj.

Diana 35 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

astea fosforescente sunt intr-un asorteu perfect cu covorasul, Aida

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

incredibil , nu credeam ca se poate asorta covorasul cu ceva

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anco

ce face? eu am dat o raita prin bucatarie, ca asa fac aia care beu mult, mai si papa ceva si cand ma intorc...voi gata, la culcare, pai chef e asta, numai m-ati incins...

ioi zau ca nu esti zdravana la asta nu ma mai asteptam

delia79 wow multa sanatate la Matias si sa ajunga repede si sanatosi acasa amandoi
madalina84 si cand nu poti dormi intra la o betivaneala sa vezi ce somn iti face
diana_n super smecher Peter

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

va las si ma las iar in lumea viselor

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

na, iar nu e nimeni pe aici. pai de ce nu-s zdravana, aida? va pierde omul din ochi o clipa si voi, tzusti o stergeti, lasa ca o sa fiu ca la scoala, cu ochii pe voi daca altfel nu se poate.

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

neatza fetelor!

dau si eu o

dar ati petrecut nu gluma eu una nu imi mai permit acest lux, dar zau daca imi pare rau

luto- asa este, fata mea (2) este foarte dolofana, v-am zis doar ca am burtica mai mare ca a techilei

ionika- offff, hai nu fi tristulica, uite la iulika ca vede pozitivul din acesata situatie

giuliella- nu cumva ai stare de voma ca iei vitaminele inainte de a manca. este esential sa le iei dupa ce mananci. mi s-a intamplat si mie...ca le luam fara sa mananc.

gegea - stai cumintica si las-o de chiuveta ca nu nu se intampla nimic daca sta si nespalata

trimit mesajul ca sa nu mai am vreo surpriza.

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 34+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Deci, gasca de noapte..jos palaria! sunteti prea tari!
am ras cu lacrimi..s-a trezit si barbatu' si m-a pus sa-i citesc si lui..el a adormit la loc, eu am continuat cu veselia;

M-ati binedispus pentru o saptamana intreaga!

hai ca mai las si eu pe birou niste cafele, suc de lamaie cu miere..sau niste zama de varza..ee, ce ziceti?!!

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

gata mi s-a trezit baiatul mic, ca cel mare inca doarme. Ma duc sa pregatesc sa mancam.

a, de ale copiilor: aseara m-a sunat Laura care e la Sinaia ca a spart o oglinda de la usa de la baie (impreuna cu late fetite of course) si era toata plansa ca o pune nene de la pensiune sa platesaca toata usa...adica 160 de euro.si asa m-as fi urcat in masina sa ii zic vreo doua la nenea ala.

va pupacesc si va doresc o zi excelenta. Noi mergem la un gratar la mami, unde ma intalnesc cu ai mei frati (mai am trei bucati )

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 34+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata.....frate ce chef ati tras....noi nu am mai gasit decat paharele murdare....ai??????
Nu-i bai, poate data viitoare venim si noi...

Anco camasa aia de noapte imi trebuie mie pt Banderas...

Un we placut va urez dragalaselor...eu ar trebui sa ma apuc de curatenie...dar nu am chef...asa ca ma pun in pat...astept sa-mi vina cheful..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Neata fete cucuiete!
Diana foarte smecherut Peter cu bunita.
Anco draguta camasa de noapte, mi-ar trebui asa ceva dupa nastere.
+ 34

Mergi la inceput