Burtici fericite de septembrie-octombrie (138)
Raspunsuri - Pagina 7
lutoniana spune:
Si mai vreau sa o felicit sincer pe Lullaby ca ne-a alergat asa mult si ca ne-a prins si ca ne-a demonstrat ca e de-a noastra.
De maine trebuie sa semnezi condica de noapte cu noi 
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
Lullaby_2009 spune:
Gata, am inteles. Ultimul venit strange si stinge tot. 
Multumim pentru petrecere. 
Luto, o sa incerc, ma pregatesc intens pentru alergarea de maine. Dar fiind sambata sper sa fie petrecere mare. ![]()
Va doresc noapte buna! 
29+ cu 
anco spune:
ce naiba, a nascut careva de ati scris atat? eu am fost doar in bucatarie sa pap ceva, sa se mai puna la alea 20 de kg si voi...iar ma faceti sa alerg, sa dau jos ce am mancat si sa fiu obosita cand va ajung..
anco
34+
???? si 
poze
anco spune:
beeeeeeei, daca nu va luati de-asteasa mergeti la spital, nici nu aveti ce cauta acolo.
http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=20835
anco
34+
???? si 
poze
anco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila gata, ma culc si eu ca peste o ora ma trezescca imi vin mosafirii. mi-am adus aminte...anco a piscat-o usurel asa....nu tine deloc la bautura ![]() Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si ![]() poze techila cu 4 picioare |
ce face? eu am dat o raita prin bucatarie, ca asa fac aia care beu mult, mai si papa ceva si cand ma intorc...voi gata, la culcare, pai chef e asta, numai m-ati incins...

anco
34+
???? si 
poze
anco spune:
trilu lilulilulilu, ce fac eu singura pe aici?
ce mai beu?cu cine mai povestesc? eu cu cine votez?
anco
34+
???? si 
poze
anco spune:
m-ati lasat ca cucuveaua si tot voi o dati la intors ca eu am sters-o. pai nu pun eu maine cureaua pe voi?
hai ca ma duc si eu, ce sa mai fac singura.
v-ati imbatat, vedeti poate maine sustineti ca eu am plecat prima nu voi....
ce sa va mai urez noapte buna ca voi deja sforaiti.
aaaaaaa, maine dimi plec cu soatza la vizionat perdeaua cu tweety si cautat mocheta asortata. ne auzim mai tarziu.
anco
34+
???? si 
poze
delia79 spune:
Hello, hello fete guralive si super simpatice.
Eu ajung la spartul targului, ca de obicei
, am ratat bauta si distractia ..... lasa ca poate va prind si eu intr-o seara
. De fapt de dimineata o iau in freza cand voi sunteti deja pe la inceputul celui de-al doilea capitol
si pana recuperez e pe la sfarsit si al doilea capitol
. Dar imi face placere sa va citesc si sa rad de poantele voastre, sunteti niste nebune
.
Vroiam sa spun ca ma bucur pt Camy si Raluca pt ca sunt bine si cu bb la purtator 

Techila, felicitari pt masina, ati ales un model super si ca spatiu interior si ca masina de teren. Sa o stapaniti sanatosi si voiosi 
Iulika..... 37 sapt? brrrrr...... vine Bruce cat de repede
. Poti spune ca esti la termen, bravo! 
Imi place la nebunie cum va intreceti in gasit lucruri amuzante, scumpe si inutile de cumparat pe magazinul virtual 

La mine ziua de azi a fost marcata de venirea pe lume a baietelului unei prietene (una din cele 3 burtici
). Matis s-a nascut prin cezariana la 38 sapt si atat mama cat si bb sunt bine, sanatosi 

Va pup pe toate fara exceptie
si o iau de la capt cu alergatul dupa voi maine dimineata, ca de obicei ![]()
32+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
madalina84 spune:
Neatza fetele,e prea devreme sa va las si eu
,se raceste pana apareti voi
In primul rand vreau sa va spun ca sunteti atat de amuzante incat e imposibil sa nu razi cand recuperezi.Da-ti odiseei un aer de optimism si tot ce e necesar ca sa uiti de toate problemele.Sunt sigura ca multe alte gravidute si-ar fi dorit sa faca parte din odiseea noastra![]()
In alta ordine de idei,vreau sa-i urez sanatate lui GEGEA si sa stea bebe la caldurica pana la termen
TECHILA sa stapaniti sanatosi masina si fara evenimente,si daca tot a inceput petrecerea 

IULIKA mai ai putin 
si cu tine o sa inceapa nebunia,parca vad ca o sa urmeze una dupa alta,stam citim ce si cum si ne pomenim: HOP NASC SI EU!!!

LUTO cred ca tu esti sefa la glume si chiar si cele care nu iau parte le gusta
ELLENUTA,ROXXY sanatate la copilasi si sa aveti grija si de bebici din burtica
CAMY ma bucur nespus de mult ca e totul ok cu bebicu si fi optimista asa cum ai invatat,pe mine ma surprindeti tu,AIDA,MONICA ca aveti atata putere si ati trecut peste ce e mai greu in viata
Pup
dulce si restul fetelor,chiar daca am uitat ce sa raspund sunt alaturi de toate,prin toate momentele care trec frumoase sau mai putin frumoase![]()
32+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
madalina84 spune:
Si acum sa va spun de mine,am ajuns si eu la eco,la o cunostiinta dar mai rau m-am enervat,caci nu ii mergea eco"ala bun" si mi-a facut cu unu mai vechi dar nu mi-a masurat cum trebuie bebicu
,a zis ca are 1.320 gr cand acum 4 saptamani avea 1.100 si cica imi zice sa mananc mai mult
Astept sa ma duc pe 19 la controlul lunar si sa aflu sigur cat cantareste bebicu meu ca sanatos stiu ca e ![]()
Am tot spalat si aranjat la carut(de fapt tata) dar am uitat cum sa fixez centurile la scaunul de masina,alea cu care il prinzi pe bebelic
,e foarte frumos carutul,ii spune NURSE si e rosu spre grena asa ca nu are cum sa se deoache bebicu meu
Bebeloiu e activ tare si trage rau spre dreapta de mi se deformeaza burta,se uita si vecini cand stau la banca cum arata burta mea
Vedeti bine ca nu pot dormi si sufar rauuuu de caldura
,nu mai stiu ce sa fac,abia abia ma ia somnu si ziua dorm pana pe la 1-2 cu trezirea pt papa ca daca nu imi iau pumni si picioare![]()
Va doresc o sambata frumoasa si cu beutura de la techila ca doar e randul ei 3 zile
dulce
32+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA