Despre inteligenta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz

Mie imi place mai mult zicatoarea asta: Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Din ce limba vine? :)))

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si Maya (25 Iulie 2009)

In nici un caz din romana! Noi nu am recunoaste asa cevaaa....

doar aia care iau antibiotice si-s vaccinati contra prostiei ar recunoaste, precis. au un creier in plus, ala imaginar. lu' restu' lumii naturiste va zic de-acu adio, suntem pe cale de disparitie, o sa ne extermine pro-anti(bioticii) numa uitandu-se la noi cu dispret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

eu o stiam pe asta: nu te pune cu un prost, ca are mintea odihnita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui iahim

INTELIGENTA umana este o constanta pe planeta.Iar, dupa cum se cunoaste ,po****tia planetei este in continua crestere.

Afirmatia nu-mi apartine.

Concluzia o trage fiecare.

Concluzia pe care o trag eu e ca e de bine .
Lumea nu prea mai vrea sa se vaccineze si sa ia antibiotice, deci urechile noastre (ale celor care ne vaccinam, luam antibiotice si am reusit sa-i fentam pe ai' cu antraxu' ) vor fi placut gadilate de discursurile din ce in ce mai inteligente ale celor ramasi. Unele (discursuri) de scurta durata, altele de mai lunga durata, depinde .

denizel, io nu prea pricep pe unde bati (din motiv de demografie – tocmai ce se nascura mai multi decat decedara), probabil o raca personala de-a ta (din nou si din nou si din nou), da’ asa cum mai mereu ne sfatuiesti ne noi astialalti, de bine, bineinteles, sa ne gandim ce zicem, iti dau si io acelasi sfat tie. probabil ai tu ceva impotriva celor nevaccinati si care nu iau antibiotice, dar ar trebui sa te gandesti ca sunt si din aia care ar lua dar n-au de unde. sau esti doar multumita ca exista posibilitatea ca prin disparitia lor sa te trezesti in fiecare dimineata mai inteligenta ca sa poti intelege discursuri inteligente? e si asta un scop in viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Topicul asta risca sa se taie ca maioneza. Dar maioneza poate fi salvata uneori: fie cu galbenus fiert, fie cu putina apa rece, fie cu o bucatica de cartof fiert.
N-am idee daca metodele astea sunt bune... si n-am deloc idei care sa "remonteze" maioneza acum, lunea dimineata (mai mult ca sigur, inteligenta mea s-a declarat in greva :D ).
Asa ca nu fac decat sa-mi dau cu parerea la afirmatia de initiere a topicului: nu cred ca inteligenta e o constanta pe planeta, nu cred ca oamenii devin mai prosti pe masura ce se inmultesc pe terra.
Zisele lui Einstein s-au vrut una din glumele lui celebre (avea simtul umorului, geniu asta ) - care sublinia printre altele ca oamenii pot fi uneori uluitor de prosti - chiar si cei care de obicei nu sunt asa :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui iahim

INTELIGENTA umana este o constanta pe planeta.Iar, dupa cum se cunoaste ,po****tia planetei este in continua crestere.

Afirmatia nu-mi apartine.

Concluzia o trage fiecare.

Concluzia pe care o trag eu e ca e de bine .
Lumea nu prea mai vrea sa se vaccineze si sa ia antibiotice, deci urechile noastre (ale celor care ne vaccinam, luam antibiotice si am reusit sa-i fentam pe ai' cu antraxu' ) vor fi placut gadilate de discursurile din ce in ce mai inteligente ale celor ramasi. Unele (discursuri) de scurta durata, altele de mai lunga durata, depinde .

denizel, io nu prea pricep pe unde bati (din motiv de demografie – tocmai ce se nascura mai multi decat decedara), probabil o raca personala de-a ta (din nou si din nou si din nou), da’ asa cum mai mereu ne sfatuiesti ne noi astialalti, de bine, bineinteles, sa ne gandim ce zicem, iti dau si io acelasi sfat tie. probabil ai tu ceva impotriva celor nevaccinati si care nu iau antibiotice, dar ar trebui sa te gandesti ca sunt si din aia care ar lua dar n-au de unde. sau esti doar multumita ca exista posibilitatea ca prin disparitia lor sa te trezesti in fiecare dimineata mai inteligenta ca sa poti intelege discursuri inteligente? e si asta un scop in viata.

Adela, yupiiii, ai mai gasit o cornitza denizelei :))))))))).

Imi pare rau sa te dezamagesc (si de data asta ), nu am vreo raca personala cu Iahim (Iahim, avem noi doo ceva de impartit? ) si am incercat sa raspund cu umor (scuze ca nu mi-a reusit, voi incerca sa-l folosesc mult mai des, pentru a ma perfectiona ) pe un topic ce am crezut ca se vrea pontos .

Nu cred ca afirmatiei din postarea initiala i se poate raspunde altfel decat in gluma.

Desigur, gluma mea, ca orice gluma , are si ceva temere reala (ca si afirmatia din postarea de inceput, presupun ).
Deci io chiar am o temere vizavi de campaniile antivaccinare, antiantibiotice si, mai nou, conspiratia mondiala a OMS .
Drept pentru care, ca orice roman care se respecta, fac bancuri pe seama ei, a temerii :)).

Citat:
sau esti doar multumita ca exista posibilitatea ca prin disparitia lor sa te trezesti in fiecare dimineata mai inteligenta ca sa poti intelege discursuri inteligente? e si asta un scop in viata.

Oh my...
Adela, sa-ti spun sincer, aici nici macar sa rad nu mai pot . N-ai vreo raca personala cu mine, nu?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

P.S. Sunt curioasa ce simbolizeaza pentru unii prezenta intr-un text a astuia: . Precis ca nu ce simbolizeaza si pentru mine...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Topicul asta risca sa se taie ca maioneza.

se cheama evolutie. :-)) de la "despre inteligenta" la "despre inteligenta mea si prostia altora, dixit". predictibil, dealtfel. oh well, sper sa descopere astia un vaccin, ceva, pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

to be old and wise, you have to be young and stupid first

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2

Vreau sa nu mai fiu diferit!

Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Topicul asta risca sa se taie ca maioneza.

se cheama evolutie. :-)) de la "despre inteligenta" la "despre inteligenta mea si prostia altora, dixit". predictibil, dealtfel. oh well, sper sa descopere astia un vaccin, ceva, pana la urma.

nimic

pentru cine vaccin? dna muschetara! maioneza se drege cu putina apa!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput