Despre inteligenta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibel

De fapt Einstein a zis: „Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher.“ , daca tot e sa dam citate in limbi straine.

Nu e acelasi lucru cu citatul meu?
L-am dat in limbi straine pt ca in limbi straine l-am gasit (puteam sa-l dau in geramana, da mai putini oameni stiu germana decit engleza).

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui iahim

INTELIGENTA umana este o constanta pe planeta.Iar, dupa cum se cunoaste ,po****tia planetei este in continua crestere.

Afirmatia nu-mi apartine.

Concluzia o trage fiecare.

Concluzia pe care o trag eu e ca e de bine .
Lumea nu prea mai vrea sa se vaccineze si sa ia antibiotice, deci urechile noastre (ale celor care ne vaccinam, luam antibiotice si am reusit sa-i fentam pe ai' cu antraxu' ) vor fi placut gadilate de discursurile din ce in ce mai inteligente ale celor ramasi. Unele (discursuri) de scurta durata, altele de mai lunga durata, depinde .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Citat:
citat din mesajul lui Sibel

De fapt Einstein a zis: „Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher.“ , daca tot e sa dam citate in limbi straine.

Nu e acelasi lucru cu citatul meu?
L-am dat in limbi straine pt ca in limbi straine l-am gasit (puteam sa-l dau in geramana, da mai putini oameni stiu germana decit engleza).

------------------

Sau, evident, puteati sa-l dati in romana pur si simplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Si evident, daca l-as fi gasit in romana, l-as fi dat. No, scuze ca m-am agitat sa dau un ajutor pe acilea, nu am stiut ca e asa de inoportun sa dau un citat in engleza .

------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Si evident, daca l-as fi gasit in romana, l-as fi dat. No, scuze ca m-am agitat sa dau un ajutor pe acilea, nu am stiut ca e asa de inoportun sa dau un citat in engleza .

------------------

No, nu-i bai ca nu l-ai gasit in romana, da se poatea traduce.
Eu doar m-am luat dupa afirmatia ta: mai multi inteleg engleza decat germana. Eu zic ca mai multi inteleg romana p-acilea decat engleza.

Mi s-a parut pur si simplu amuzant cum va corectati pe un citat..in limbi straine. Era infinit mai simplu in..exact, romana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:

------------------

No, nu-i bai ca nu l-ai gasit in romana, da se poatea traduce.
Eu doar m-am luat dupa afirmatia ta: mai multi inteleg engleza decat germana. Eu zic ca mai multi inteleg romana p-acilea decat engleza.

Mi s-a parut pur si simplu amuzant cum va corectati pe un citat..in limbi straine. Era infinit mai simplu in..exact, romana.

Da' topicul exact subiectul asta il are"despre inteligentza"!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Si eu credeam ca am dat de un subiect interesant pe DC...Cand colo dadui de o ancheta inglis contra doici, cine ce a zis si pe care limba.
Ma duc sa continuu cartea lui Goleman, "Inteligenta emotionala"; pare-se ca ar fi mai importanta decat cea cognitiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Mie imi place mai mult zicatoarea asta: Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Din ce limba vine? :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz

Mie imi place mai mult zicatoarea asta: Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Din ce limba vine? :)))

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si Maya (25 Iulie 2009)

In nici un caz din romana! Noi nu am recunoaste asa cevaaa....

Dana mama lu' Radu Stefan

Hobby

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Si on-topic: eu nu cred ca oamenii devin mai prosti in timp, odata cu cresterea numarului de locuitori ai Pamintului. Dar, ceea ce simt deja, este ca devin mai superficiali. O fi si asta o forma a prostiei?

Dana mama lu' Radu Stefan

Hobby

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

Mergi la inceput