Despre inteligenta
Raspunsuri - Pagina 2
aschiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sibel De fapt Einstein a zis: „Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher.“ , daca tot e sa dam citate in limbi straine. |
Nu e acelasi lucru cu citatul meu?
L-am dat in limbi straine pt ca in limbi straine l-am gasit (puteam sa-l dau in geramana, da mai putini oameni stiu germana decit engleza).
------------------
Still looking for pieces of heaven...
denizel spune:
citat din mesajul lui iahim INTELIGENTA umana este o constanta pe planeta.Iar, dupa cum se cunoaste ,po****tia planetei este in continua crestere. Afirmatia nu-mi apartine. Concluzia o trage fiecare. |
Concluzia pe care o trag eu e ca e de bine .
Lumea nu prea mai vrea sa se vaccineze si sa ia antibiotice, deci urechile noastre (ale celor care ne vaccinam, luam antibiotice si am reusit sa-i fentam pe ai' cu antraxu' ) vor fi placut gadilate de discursurile din ce in ce mai inteligente ale celor ramasi. Unele (discursuri) de scurta durata, altele de mai lunga durata, depinde .
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aschiutza
Nu e acelasi lucru cu citatul meu? L-am dat in limbi straine pt ca in limbi straine l-am gasit (puteam sa-l dau in geramana, da mai putini oameni stiu germana decit engleza). ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Sau, evident, puteati sa-l dati in romana pur si simplu
aschiutza spune:
Si evident, daca l-as fi gasit in romana, l-as fi dat. No, scuze ca m-am agitat sa dau un ajutor pe acilea, nu am stiut ca e asa de inoportun sa dau un citat in engleza .
------------------
Still looking for pieces of heaven...
ladyJ spune:
citat din mesajul lui aschiutza Si evident, daca l-as fi gasit in romana, l-as fi dat. No, scuze ca m-am agitat sa dau un ajutor pe acilea, nu am stiut ca e asa de inoportun sa dau un citat in engleza . ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
No, nu-i bai ca nu l-ai gasit in romana, da se poatea traduce.
Eu doar m-am luat dupa afirmatia ta: mai multi inteleg engleza decat germana. Eu zic ca mai multi inteleg romana p-acilea decat engleza.
Mi s-a parut pur si simplu amuzant cum va corectati pe un citat..in limbi straine. Era infinit mai simplu in..exact, romana.
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
No, nu-i bai ca nu l-ai gasit in romana, da se poatea traduce. Eu doar m-am luat dupa afirmatia ta: mai multi inteleg engleza decat germana. Eu zic ca mai multi inteleg romana p-acilea decat engleza. Mi s-a parut pur si simplu amuzant cum va corectati pe un citat..in limbi straine. Era infinit mai simplu in..exact, romana. |
Da' topicul exact subiectul asta il are"despre inteligentza"!
Dana
blue eyes spune:
Si eu credeam ca am dat de un subiect interesant pe DC...Cand colo dadui de o ancheta inglis contra doici, cine ce a zis si pe care limba.
Ma duc sa continuu cartea lui Goleman, "Inteligenta emotionala"; pare-se ca ar fi mai importanta decat cea cognitiva.
ina_nz spune:
Mie imi place mai mult zicatoarea asta: Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Din ce limba vine? :)))
danat spune:
citat din mesajul lui ina_nz Mie imi place mai mult zicatoarea asta: Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta... Din ce limba vine? :))) Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si Maya (25 Iulie 2009) |
In nici un caz din romana! Noi nu am recunoaste asa cevaaa....
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
danat spune:
Si on-topic: eu nu cred ca oamenii devin mai prosti in timp, odata cu cresterea numarului de locuitori ai Pamintului. Dar, ceea ce simt deja, este ca devin mai superficiali. O fi si asta o forma a prostiei?
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson