De ieri tot citesc pe apucate la capitoulul trecut. Inteleg ca azi e o zi mare pentru cateva zmeurici.
Scot si eu agiatatele pentru fetele care au azi programata marea intalnire 

. Sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi.
Acum asa din aduceri aminte, pt fetele cu scurgeri usoare eu am fost la ginecolog la o sapt de la nastere, nu mai aveam lohii decat sangerari usoare ca la mentruatie dar cantitativ mici si mi-a zis ca le voi avea cam pana la 3 sapt. La 3 sapt si vreo 2 zile am scapat de ele.
Giova ai primit raspuns de la CBC! Super tare! Mi-e mi-au spus ca dureaza cam 2 luni jumate, chiar 3.
Vorbiti de kg ....hmmm..eu am dat jos 8 in prima saptamana si mai am 3...norocul meu ca nu am luat multe dar acum am o pofta de mancare ca de elenfant si de dulciuri nu mai zic. Mananc juma de tava de prajitura pe zi si daca incerc sa ma abtin parca intru in sevraj
. Am incercat sa inlocuiesc dulciurile cu un iaurt cu fructe, un fruct...dar nu merge. Daca nu are avea bebe colici cred ca as manca o ciocolata pe nerasuflate.Asta e...macar fac lapte![]()
![]()
![]()
Ca tot am pomenit de lapte, fetele care mai congelati surplusul, in ce il pastrati?
Mami de
Beatrice