Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

De ieri tot citesc pe apucate la capitoulul trecut. Inteleg ca azi e o zi mare pentru cateva zmeurici.
Scot si eu agiatatele pentru fetele care au azi programata marea intalnire . Sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi.

Acum asa din aduceri aminte, pt fetele cu scurgeri usoare eu am fost la ginecolog la o sapt de la nastere, nu mai aveam lohii decat sangerari usoare ca la mentruatie dar cantitativ mici si mi-a zis ca le voi avea cam pana la 3 sapt. La 3 sapt si vreo 2 zile am scapat de ele.

Giova ai primit raspuns de la CBC! Super tare! Mi-e mi-au spus ca dureaza cam 2 luni jumate, chiar 3.

Vorbiti de kg ....hmmm..eu am dat jos 8 in prima saptamana si mai am 3...norocul meu ca nu am luat multe dar acum am o pofta de mancare ca de elenfant si de dulciuri nu mai zic. Mananc juma de tava de prajitura pe zi si daca incerc sa ma abtin parca intru in sevraj. Am incercat sa inlocuiesc dulciurile cu un iaurt cu fructe, un fruct...dar nu merge. Daca nu are avea bebe colici cred ca as manca o ciocolata pe nerasuflate.Asta e...macar fac lapte

Ca tot am pomenit de lapte, fetele care mai congelati surplusul, in ce il pastrati?

Mami de Beatrice

Mergi la inceput