Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Citat:
citat din mesajul lui s_ellia25

buna gravidutelor si proaspetelor mamici..imi cer scuze ca nu am mai intrat dar ne-am mutat si nu mai avem net..vreau sa va spun ca imi lipsiti mult de tot..SI AM NASCUT PE 18 IULIE ALEXANDRA-IOANA 3.476KG 51 CM AGAPAR 9 39S5ZILE FARA EPIDIRALA,,,A FOST SUPER SI VA DORESC SAB VA FIE SI VOUA LA FEL...MA TRECETI SI PE MINE LA INCEPUT VA ROG MULT...VA DORESC NUMAI BN

Felicitari!!!Sa va traiasca zmeurica,sanatoasa si voioasa si sa creasca mare!Bun venit in lumea noastra BB Alexandra-Ioana!!!
Crixia murmur si eu din buze ca sa am ocupatieeu okesc numa locuri cu toilete in dotare,tot din cauze ca ma taie des.
Hehe Vally la tine stii sigur ca de vineri vei fi mamica cu acte in regula!La noi e nebuloasa...uf!
Badurox nu vreau sa scap de nimenide fapt crec ca m-a luat valul mai rau cand vad buluceala zmeureasca la iesire si moa nixence sa-ti fac daca nu scrii?trag si eu concluzii si te crez trecuta vamaBB n-are nici o treaba cu data de 13 daca e sa fie,trust me.
Lorelay si eu ascult muzica de-aia:burtica tare,maini umflate si picioare asemenea,etc etc, igzact cum spui.
Adela vazut printisor de Adela, mic si dulce si scumpic!Sa va traiasca!
Ma gandesc oi fi avand termen de elefanta, ca cica si lichidul e suficient iar placenta "numa" de gr 2 vechime
In alta ordine de idei...ce faceti de mancare? Ca ar trebui sa prestez si in afara de fasole verde scazuta,parca-cred, nu prea mai stiu ce sa asortez la ea...
Ups!Cica m-a luat o contractie dureroasa.Sa o cred?

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Cred ca oricum mult nu mai sta fii-mea...atata ce se intinde si se framanta si imi baga picioare la ficat de numa...adica am contractii da` braxton hicks suta la suta...
Lucico.....daca a ta face numa juma cat a mea...te-ai scos...asa intinderi si rasuciri si infoieri nu am crezut ca exista.......da` se pare ca sunt..ma face arsice si altceva nu.......uff plus alte alea....cele are ati nascut imnainte de....au fost copiii mai agitati?A mea rupe burta nu altceva.....
In fine tot morcovi......multi......multi.....dar nu mai pot..deja e timpul sa m apot imbraca singura sa ot respira si sa pot mereg,ceea ce nu mai pot.

Madalina s38Eva-Maria

CEZARIANA 14.08.2008 la 38 s si3 zile..

AMR 3 ZILE ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T2MIKIS spune:

Buna la toate mamicile de zmeurici si pupicila toti,va citesc de cand aveam sarcina de 6 sapt acum am 40 sapt DPN 14.08.09.Aveti niste puiuti foarte frumosi fiica mea de 9 ani e inebunita dupa pozele lor,abea asteapta si ea surioara ei.Vreau si eu sa am acces la contul comun ca sa pot vedea mai multe poze cu nascuti pana acum.
Am ramas foarte putine mamici in asteptare si eu speram sa nasc pana acum mai ales ca stiam ca fetele se nasc pe la 38-39 sapt.
Asa ca asteptam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Badurox nu ai PM activat si nu pot sa-ti trimit datele pt contul comun.

38+viitoare mami de Maya printesa mea
camera Mayei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Nu am mai avut rabdare si mi-am actualizat semnatura. poate asa se hotaraste zmeurica mea sa vina.
Eumada si a mea a fost foarte agitata azi. Ma tot loveste ( mai ales jos, zici ca-mi cauta in chiloti) se intinde, sughite...nu stiu ce e cu ea. Oare se pregateste....

39+viitoare mami de Maya printesa mea
camera Mayei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Felicitari prospetelor mamici, bun venit pe lume noilor zmeurici, sa creasca mari si frumoase!!!

N-am mai reusit sa citesc in urma, m-am uitat doar pe lista sa vad cine a mai nascut... Nu prea m-am simtit bine, saptamana trecuta am facut febra 2-3 nopti in sir, am fost si la urgente si la dr. cu care am nascut, se pare ca am avut o infectie puternica in corp... Mi-a facut analizele, dr. credea ca e o infectie urinara, asa ca am luat antibiotice. Bine ca am reusit sa alaptez in continuare. Mara a luat in greutate 500 g intr-o saptamana, a depasit greutatea cu care s-a nascut, doctorul pediatru a fost f multumit de ea.
In schimb, avem o mare problema, poate ne poate ajuta cineva cu sfaturi... Nu reuseste sa iasa sa faca kk, are gaze si o doare burtica, deja avem 6 zile de cand a facut ultima oara. Prima oara cand s-a intamplat asta, trecusera 2-3 zile si am fost la medic. Ne-a asigurat ca e normal, ca unii copii hraniti la san ies mai greu cu kk, dar sa urmarim sa aiba cel putin 7-8 scutece ude pe zi. Ea are chiar mai multe de 8 pe zi, a luat in greutate, dar totusi face f rar kk...
M-am tot gandit ca e poate vina mea, ca am luat antibioticul prescris pt infectia mea si poate asta a constipat-o, nu stiu daca gandesc coerent acum... Ce sfaturi aveti sa imi dati si mie sa o fac sa iasa cu kkuta?

In rest, m-am obisnuit cu alaptatul, se pare ca si asta a fost o etapa f grea pt mine(multumesc mult mQQm ca ai avut rabdare sa vb cu mine la telefon) Inca n-am reusit sa ne deplasam, dar o sa te sun si o sa trecem intr-o dupa-amiaza sa imprumut si eu cartea aia de la tine.

Luci - Nu-mi vine sa cred ca mai ai atat de putin!!! O sa fie totul bine, se pare ca si bblina ta va fi mare, ca si a mea... Mie mi s-au parut f grele primele zile, poate si pentru nu stiam care e treaba cu alaptatul, plus infectia avuta si febra, plus oboseala, norpti nedormite, pus durerea de la epizitomie, se pare ca si de la rana de acolo neinhisa am facut eu febra...etc... Dar in cateva zile-saptamani totul intra intr-o ordine fireasca.

fetelor ce se pregatesc de marea intalnire zilele astea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

si BBlina mea a fost aseara si azi foarte agitata...impinge jos nu gluma...'face gadi-gadi in chilotei'
asa ca azi am stat mai mult prin pat si acum am iesit de la o baita cu hidromasaj i-a placut si ei pt ca s-a ridicat mai sus, nu mai impinge in chilotei si sta cumintica
initial doctorul vroia cezariana astazi
mai avem un pic

romanitza cu varful de la termometru ai incercat? imi pare rau de problemute sper sa le rezolvati repede sanatate multa!!!

vally s39 Gloria-Ailyn sau Adeline (inca nehotarati...)

Cezariana 14 August 2009 la 39sapt si 7zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Buna!
Raportez ca la mine morcovii sunt uriasi.Acum am venit de la dc,iar maine dimineata la 8.30 ma interneaza.Cezariana va fi vineri in jurul amiezii.
Mi-e frica de mor,dar ma incurajeaza gandul ca peste cateva zile imi voi tine puiutul in brate.
Va puup si bafta la cele care urmeaza sa nasteti

Adina38s = Razvan Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

elena nastere rapida si recuperare usoara!!!
te interneaza de maine si cezariana e vineri?asteptam vesti de la tine oooauuuu...o sa-ti vezi minunea in sfarsit

pentru gravidutele care urmeaza sa nasca si 'au multi morcovi' (inclusiv moa)
am asteptat toate acest moment inca de la inceput si acum cand se apropie ne-a luat frica curaj...

vally s39 Gloria-Ailyn sau Adeline (inca nehotarati...)

Cezariana 14 August 2009 la 39sapt si 7zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

hello dragelor!
tinem pumnii pt mamicile in devenire!curaj!
aici aveti pozele promise
http://thumb14.webshots.net/t/55/555/5/60/98/2679560980101488374bumjMX_th.jpg

intrebare--pt ca sint si eu cu morcovelu' din cauza singerarilor...
nu mai stiu ce e normal sau nu.pina acum am avut secretii apoase-lochii seroase,iar mici cheaguri jelatinoase de singe de trei ori,de marimea unui banut de 1 ban,odata dubla.cum medicul meu e in concediu,si nu prea vreau sa dau cu banu'in stinga si dreapta am apelat la med de fam.care mi-a rec.calciu 1000 1/zi pt dimin.singerarilor.chiar si acum dupa 10 zile de la nastere imi curge mai mult singe decit obisnuita scurgere seroasa.voi cum stati?poate imi formez o imagine si stau linistita sau ma duc la consult,desi stit ce greu e cu bb....si mai ales med.la care am pompat bani e probabil intr-un golf si se bucura de ei
merci anticipat
stiu ca nu e o regula,dar cam cit papa ai vostrii la o sapt.,10 zile de viata?al meu e cam lenes....doar55-maxim70 ml,exclusiv din tita.m-am chinuit groaznic pt lapte,am trecut peste furii cu plinsete si dureri.
fetele--pt sporirea lactatiei cautati farmaciile omeopate
granule URTICA URENS in diluatie de 5--de 2ori cite 5 granule--este fffff buna,mai buna decit ceaiurile.
va pupucesc
bibuga

Mergi la inceput