Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (167)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Votat BIGHIDEL

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

valy luca e pe locul 2

Triderm are cortizon? . Oricum cu asta i-a trecut lui madame iritatia urata de pe obraz si n-a mai revenit pana acum - adica a avut o tentativa, i se aprise obrazul si in 2 aplicari de ceeasi crema a trecut.

Nicole sper sa va treaca repede muscaturile. Am auzit ca ar merge zyrtec in cazul in care se extind asa dar nu-s doctor, sa confirme si fetele.

va povesteam mai devreme de un scutec... pana la urma l-a schimbat buni in timp ce noi o aruncam de la unul la altul. Halal parinti...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Valy si Lucas a fost o exceptie,in ceea ce priveste dintii.
Vroiam sa zic...am fost mai devreme la un gratar si tot insista lumea sa-i dau si lui Lucas carne ca ii este pofta!Eu le ziceam ca nu ii dau eu ceafa condimentata,mici...carne de porc a mancat doar din borcanele.Se uitau la mine de parca eram cazuta din luna si tot imi ziceau cum le-au dat ei celor 2 baieti ai lor slanina la 1 an jumatate si ca,o sa-l fac un mofturos.Gazdele au 2 baieti,care au "mancat" cate 2 pahare de Fanta pline ochi si desert pepene.

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

300
??? Voua va cade parul? Mie a inceput,din nou,sa-mi cada,dar cadeeee

Mergi la inceput

Luca e la un vot distanta de locul 1!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citesc ce discutati despre copii cu nume diferite si nu imi dau seama daca am trait eu intr-un mediu total distinct, dar eu una nu am simtit cand eram mica vreo privire rautacioasa sau de neinteles la adresa mea pentru ca nu aveam numele de familie al mamei.Sau pentru ca de fiecare data cand ni se cereau numele parintilor pentru a fi trecute in catalog eu aveam doua complete- nume+ prenume.
Si era totusi un oras mic, unde lumea comenta orice si oricum, dar eu nu m-am simtit niciodata privita 'atlfel' pentru ca parintii mei erau despartiti si aveau nume diferite.
Iar cu tatal lui David nu ma voi casatori doar pentru ca David sa spuna ca parintii lui sunt casatoriti..poate nu mi se pare ca el va suferi din cauza asta atata timp cat nici eu nu am suferit (si totusi vremurile si oamenii erau altfel acum 20 de ani) si nu vad mai ales in lumea haotica in care traim ca se poate lega cineva de faptul ca noi nu suntem casatoriti....cel putin asa vad lucrurile acum.

Si legat de parerea si rautatile oamenilor...eu am dintii strambi.Dintii de lapte erau perfect aliniati dar din diverse motive pe care nu le-am cercetat dintii definitivi au iesit strambi.Ai mei s-au chinuit sa imi puna aparat dentar cand inca se puteau indrepta, dar din cauza a doi colegi care isi gasisera din asta amuzament nu l-am purtat...aici e rautatea copiilor.Ceea ce e culmea este ca ei nu radeau de dintii mei ci de aparat...dovada ca atunci cand am renuntat (spre tristetea alor mei) nu au mai gasit nici un motiv sa se amuze pe seama mea....si au trecut la altele.
Totusi in fiecare etapa a existentei mele (cand am intrat intr-o noua colectivitate- colegi de facultate, colegi de camera de camin, interviu, colegi de serviciu, etc) de fiecare data ma gandeam ca eu am dintii strambi si ca lumea o sa se uite la mine ca la o aratare...si ori s-a trecut peste, ori alte calitati au fost mai importante, ca am putut sa imi fac prieteni, m-am angajat, am avut note bune, adica am fost tratata ca o persoana normala fara inghionteli si aratari cu degetul..desi oamenii sunt rai si cred ca mi-ar fi ajuns la urechi daca exista un astlfel de comportament.
Deci eu raman cu speranta ca David nu o sa fie aratat cu degetul sau nu o sa i se puna o 'stampila' daca noi nu ne vom casatori pana cand lumea il va intreba ce nume au parintii lui.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

hehe luca daniel e pe locul 1:)

tzitziri, cu riscul de a fi prea induscreta, de ce nu vrei sa te casatoresti? (aveam senzatia ca tii la obiceiurile religioase)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Anamona, nu esti indiscreta.
Ai mei sunt divortati, mama lui e la a treia casatorie.Deci nici unul dintre noi nu crede in relatii pe viata, in care casatoria e 'punctul culminant' sau 'locul de unde incepe totul'.
Cu 'tinutul la chestiile religioase'- am vrut ca David sa fie botezat si ca noi sa fim 'ceva' in fata bisericii (ne-am logodit a doua zi dupa botezul lui David).Dar deocamdata atat.Se pare ca totusi nu sunt asa de legata de religie cat sa nu fac un copil fara sa fiu maritata, dar nu sunt nici asa de departata incat sa nu ma simt 'stinghera' daca nu 'oficializez' cumva relatia asta in biserica.
Nu ne simtim legati de hartiile alea si pentru noi nu conteaza deloc ca pereche cel putin deocamdata.Desi poate legal e mai bine si mai comod sa ne oficializam relatia.....deocamdata nu simtim nevoia sa o facem.

Poate daca am fi avut familii inchegate ar fi fost altceva...dar nici unul dintre noi nu crede ca hartiile fac o familie.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

MULTUMESC PT VOTURIApropo de divorturi si despre rautatile celor din jur:si ai mei sunt divortati mama a revenit la numele ei noi am ramas pe al tatei mie nu mi-a placut nici-odata asa ca dupa casatorie am trecut la al sotului,iar rautatile din tot-deauna am trecut prin ele nici-odata nu am fost un copil frumos,am purtat si ochelari,eram si inca sunt miniona si lumea ma privea alfel(cel putin asa mi se parea)mereu faceau comparatie intre mine si fratele meu eu eram,,ratusca ce-a urata,,nici acum nu ma vad alfel dar am invatat sa nu dau atentie la ceea ce se zice si sa merg inainte cu capul sus si sa ma fac placuta in felul meu prin ceea ce pot oferi,dar cand eram copila nu puteam trece peste rautati.

Mergi la inceput

Babytza imi place ce am citit mai sus despre legatura care a ramas intre tine si fostul sot numai de dragul copilului,de ar fi asa toate divorturile copii nu ar mai suferi(parera mea),eu de cand au divortat ai mei de mai bine de 15ani nu am mai vb cu tatal meu ne-a ocolit(credea ca vrem sa ii luam averea) si i-am dus lipsa dar asta e asta a fost educatia pe care am primito,asa era gandirea atunci..

Mergi la inceput