Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (167)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

ma bag sa scriu ceva si plec acasa la copil

claudina: aseara le-am facut mamaliga cu branza, iar eu cum nu ma omor dupa asa ceva si dupa ce-i hranisem pe amandoi, mi-am pus un castron de ciorba de vita, taraneasca. Vladut s-a postat langa mine, in premergator, sa-i dau si lui, m-am dus un pic in dormitor iar cand m-am intors,sotul cauta ardei iute prin frigider si s-a postat pe scaun, la ciorba mea Si-i dadea cu lingura si lui fi-su, una el una Vlad. Asta dupa ce mancasera amandoi bine

lumi: de la ardei umplut am razuit cu lingurita partea carnoasa, deci fara pielita pentru ca nu-i mai blenduiesc lui Vlad decat bucata compacta de carne, in rest pasez cu furculita si asa papa tot.
cascaval ii da ta-su pe ascuns eu nu vreau sa-i dau, am in permanenta cas de oaie sau vaca de la ei mei, bio, la ce-i trebuie lui cascaval?
Si da,il parasc pe al meu sot acum, ca sa va spun de ce nu-l las la plimbare cu ta-su: saptamana trecuta i-am lasat juma de ora in parc si am dat o fuga la pensat. cand am revenit, Vlad murdar pe body, ceva maro. vad ceva asemanator si pe carut si ii iau la intrebari: I-a dat sa linga INGHETATA Am innebunit, ne-am certat, bineinteles ca io sunt dusa cu capul, nu? Luni cand a venit doctorul la vaccin l-am rugat sa se uite in gat(nu a avut nimic si bineinteles ca asta i-a dat apa la moara, cu sunt exagerata, ca doar nu credeam ca i-a dat un tort de inghetata etc.


si eu gateam pentru doua zile, dar m-am gandit ca poate nu-i asa bine pentru el sa-i dau doua zile acelasi fel, asa ca dupa ce se raceste mancarea, iau o portie si o bag la congelator si daca sunt inghesuita cu timpul, o scot si rezolv problema. Spre exemplu astazi i-am dat rosie umpluta, congelata de sambata trecuta. Nu am mai mult de 3 feluri de mancare preparata in congelator, dar ma mai salveaza cand sunt in pana de idei.

andy, babytza, piolica, lumi, muuh, nausica, boo, preety, valy, mami de stefan:
ratonelul: concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Dyanira, in ziua de azi familiile nu sint musai traditionale, in sensul in care am crescut noi, combinatiile pot fi mai multe decat ne imaginam noi, iar poate copiii din clasa ta ar trebui sa fie educati in sensul de a nu ridiculiza un alt copil pe un asemenea motiv. Eu as fi discutat problema separat cu sarmanul copil, nu in fata clasei, deoarece era totusi o chestiune delicata. Si inca se fac multe gafe in sensul asta din partea profesorilor deoarece profesorii insisi nu sint educati sa faca si educatie morala, in afara de partea academica. Sper sa nu iei personal comentariul meu, not intended.


Muh, imi place ce ai punctat despre profesori . Aici mare parte din educatia unui profesor se axeaza pe chestii din astea, cum sa relationeze cu elevii in clasa la nivel personal si se pare ca reusesc destul de bine. A propos de mistocareala ieftina, copii sint copii si asa vor ramane, insa ramane de datoria profesorului sa gestioneze conflictul cat mai diplomat. A propos de familii non-traditionaliste, aveam o fetita cu doua mame care formau un cuplu – am aflat asta cand le-am cunoscut pe amandoua la sedinta, fetita era silitoare si saritoare pana in momentul cand au aflat ceilalti colegi din clasa, si atunci sa te tii comentarii din partea lor…


Piolica, tu operatia ai facut-o in Franta ? Sint erori medicale si pe acolo? Din pacate in RO se face un mic biznis cu acele scrisori notarizate (o sursa in plus de a face bani), in rest mi se pare de bun simt.


Laura, unde ati fost ? Ma bucur ca v-ati relaxat. Poze ceva nu vedem ?


Laureta, multa sanatate puiului.


Felicic, oare de ce salivez la postarile tale ?

Cristina





Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin



Piolica, tu operatia ai facut-o in Franta ? Sint erori medicale si pe acolo?





Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.


da, aici am facut. Toate investigatiile aici le-am facut, inclusiv marea operatie! E de risu' plinsu', dar am zis ca mai bine asa decit cu vreo tumora neoperabila. cel putin asa ma consolez.




Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nausica nu ai fata de amanta. Si esti si mai putin suspecta decat mine.
sanziana si eu ca si tine cu domicilii diferite si nici nu locuim la nici unul dintre ele.
dya evident ca si un profesor poate sa aiba o zi proasta, nu asta e ideea. Totul este cum se prezinta situatia in ansamblu si sa stii ca nu e o chestie personala cu tine ci cu profesorul ca "institutie" sa ii zic asa.
khristin ce sa zic ma intristeaza ca si acolo se intampla chestii din astea dar ma bucur ca macar incercati sa le rezolvati fiind alaturi de copii. Recunosc ca eu sunt putin pornita pentru ca Alexei poarta ochelari de cateva luni si maaare e mirarea multor oameni iar intrebarile pe masura. El saracu le ignora dar pe mine deja ma scot din minti intrebarile "da de ce are ochelari? sunt de jucarie?" si alte din astea. Chiar si treaba cu numele diferit ma agasa intr-un timp, acum insa m-am obisnuit. Daca e sa fiu sincera mai putin ma deranjeaza cei care ma intreaba daca sunt sau nu maritata decat cei care vor musai sa stie cum de a fost sotul meu de acord sa imi pastrez numele, de ce nu vreau sa port numele lui (ceea ce nu e cazul, nu asta a fost motivul pastrarii numelui) etc. etc. Tot vroiam sa te intreb voi mai veniti prin tzara?
piolica esti totala cu numele, am citit de doua ori sa inteleg exact cum te cheama si unde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Multumesc mult fetelor pentru urarile de ziua lui Raducu
Va doresc un week-end minunat

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27
am si eu o mare intrebare (tocmai m-a sunat sefa i-am zis sa ma lase in durerea mea ca nici dus n-am facut azi si ea ma tot intreaba cand vin la munca) CIC este 2 ani sau este pana cand implineste copilul 2 ani? eu am intrat in CIC in ianuarie 2009, se termina in ianuarie 2011 sau cand implineste fimiu 2ani (sept 2010)?


nice try :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Miruna, cred ca daca ma scoli noaptea din somn nici eu nu mai stiu cum ma cheama.


Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

piolica, m-ai zapacit!


eu ii dau uneori mancarea pentru ora 14, doua zile la rand. nu mai mult!
in rest, la celelalte mese variez, ca nu e mancare gatita
am zis uneori, pentru ca noi facem mancare pt toata lumea ca pt Razvan si apoi condimentam pt noi...asha ca mancarea nu ajunge si pt a doua zi, ca suntem multi

Lumi, de cascaval nu am habar, iar ardeiul i l-am dat intreg, nu decojit, facut la blender. daca mi s-a aprut mai tare, nu i-am dat ardei, ci doar compozitia...acuma, in tocanita ardeiul a fost nedecojit si avea coaja cam evidenta, asha ca am ocolit bucatelele de ardei, ca doar am pasat un pic cu furculita (ca azi a papat tocanita de legume)

Nauisca, e mortala Ania! iar voi, niste parinti f curajosi!

babytza, dulce foc!! m-am spart de ras!!


valy, eu am sterilizat pana la 6 luni. de atunci, nimic!!
castroane??? nici vorba! doar biberoane, lingurite, tetine, suzete, cat a fost cazul




blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

si eu plec maine intr-o minivacanta si abia astept!
sper sa ajung in Sibiu, ca asha mi s-a facut un dor....

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan
multumesc ...dar sa stii ca de o saptamina stagnez...adica ultimele sunculitze nu prea mai vor sa plece


Tu numesti ultimele 1,5 kg sunculitze??? Atunci eu cum le zic celor 5 kg care ma despart de greutatea mea ideala? Osinza? Sorici? Clisa? Jamboane? Pun pariu ca, daca-l intrebi pe barbatu-tu, o sa zica ca alea 1.5 kg sint numai bune, sa i le lasi lui.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput