Gravidutze si mamici de Cluj - 129
Raspunsuri - Pagina 6
Gabriela77 spune:
Am revenit si noi dupa o pauza de net. Mi-a fost dor de voi!
Adriana, si din partea mea La Multi Ani cu intarziere, si sa dea Domnul sa fiti sanatosi si fericiti cu totii! Despre litoralul romanesc, am si eu aceeasi opinie!
Ioana, ce frumos arata piscina si pensiunea, multumim de poze si idei!
Co, multumim de intrebare si de grijaCarina e absolut superba!
Raluca, sanatate Dianei!
Nico, f nasoale pataniile de la locul de joaca. peste puterea mea de intelegere cum pot reactiona unii parinti in anumite situatii!
Alex, spre rusinea mea nu am facut nicio poza cu burtica, ca si Ioana ma simt vinovata fata de bebelusul asta al meu, e mai neglijat parca...imi amintesc ca nu trecea o luna cu Sara sa nu pozez burtica! Of!!! Ma mobilizez si fac si sa ma ierte puiul mic ca d iubit il iubesc nespus!Ce norocoasa esti cu bona! Eu nu am mai facut nimic in privinta asta...sint de groaza, parca n u ma pot mobliza la nimic!
Paula, ce sa zic, eu stiu ca nu e voie sa ridici, dar in multe situatii nu am de ales, cand o spal, cand o urc pe scaun, cand o iau de la baie si multe altele...Ea nu se cere in brate si urca singura si scarile pana acasa, ceea ce e grozav!Mi-am zis ca va fi bine, ca are DD grja de noi! NU mai zic ce lovituri in burta primesc! DEragoste, evident! Sara ma calareste nonstop, si acum parca mai mult ca oricand!
Ioana, ce bine ca te simti bine si totul e ok cu bebita. Stii ce e ?
Ramo, eu sunt sigura ca e totul ok, dar e perioada asta de inceput mai ingrata, in care noi suntem nerabdatoare, dar la eco nu se vede mare lucru! Doamne ajuta sa fie totul bine, dar eu stiu ca asa va fi!
Meli, sper sa fie ok si sa nu ajungeti la probleme mai grave!
Elena, eu sunt amatoare de o intalnire. Haideti sa ne vedem pe o terasa la un suc. Ce ziceti? Ce putin mai ai mami, ma apuca emotiile cand ma uit la semnatura ta!
IN rest, Sara e bine, vesela, jucausa, nazdravana, vorbareata, dulce-dulce!Pampers nu mai folosim decat la culcare, am scapat de o grija! Mie mi-e inca rau, dar m=am obiisnuit deja cu asta! MUlt nu mai e, si trece! Astept sa miste bebito, in curand ma duc la serviciu, daca nu rezolv cu bona pana atunci, ne descurcam cu bunicii cateva luni cat lucrez eu si apoi gasim o bona sa ne ajute cat stau si eu acasa! Asa as prefera.
Va pup, o seara frumoasa!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 14+
Ioana13 spune:
Ramo, off, zapazit dr asta!Sper sa fie o greseala de-a lui!
Elenuta, joi e in 13? Nu stiu daca pot veni... adica as putea, dar cu Patrick si ar fi mai bine fara, ca asa stau cu el mai mult... sa vedem, poate il combin pe tati cumva...
Gabi, ce fain ca ati scapt de pampers. PAtrick la pipi spune, dar kk inca nu am reusit sa il fac sa faca pe olita Se rezolva si asta.. sper
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
ramo saracuta de tine, cred ca treci printr-o perioada mai grea insa totul se va rezolva cu siguranta, crede in cel de sus si totul va fi bine ,fi optimista mami
concediu placut
ioana intalnirea se pare ca nu se tine deoarece nu au fost doritoare pt 13 asa ca am ramas sa mergem la inaugurarea lui Alex la salon
cu putina rabdare totul se va rezova si cu pampersul
daca doriti si eu sunt amatoare de intalneala , pana la inaugurare mi se pare mult pana atunci poate o sa am un
gabyta
nu te nvinovati pt poze cu burtica deoarece eu nici chef de poze nu am avut nici cu D si nici aucma, parca acum ca sunt pe ultima suta de metri as vrea mai multe poze dar acuma a venit raul iar
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
35+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
Gabriela77 spune:
Elena, ce fain e covorul, si noi cautam zilele astea. Nici de pozele cu camera nu am uitat, doar ca am asteptat sa mai facem ceva la ea! Pt mine e super joi, si daca e seara dupa 18.00 vin fara Sara. Eu propun asa, Joi, ora 18.30 sau 19.00 terasa Valahia daca vreti sau Sinaia, cine poate fara copii, cine nu cu copii! Tare m-as bucura sa ne vedem!
Draga de tine, iar a venit raul asta...offf....cat te inteleg!Sara a inceput sa ma imite si mimeaza vomatul asa e de simpatica...
Andreea, cum stati cu dormitul? La noi e dezastru, in patut nu mai sta ca sare, in camera ei nu vrea inca, adoarme cu mine si o mut in patut! Si ce frumos dormea ea singura...
Ioana, o sa vezi ca e doar o chestiune de timp cu pampersul, daca face pipi la olita e cel mai important, asta e mai greu de controlat decat caca!Primii si cei mai importanti pasi i-a facut, de acum nu mai e mult!
Eu de 2 saptamani am o raceala ciudata, stranut mult si imi curge apoi nasul, nici nu stiu daca e raceala ca nu sunt decat episoade. Si nu e contagios. Pare a fi o rinita alergica, nu stiu...Ati patit careva?
Cosuri de jucarii sunt pe undeva? Ca atata am cautat...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 14+
Ioana13 spune:
Gabi, poate ai ceva alergie... la polenul unei flori care e acum inflorita, daca pina acum nu ai avut... imi dau si eu cu parerea, ca e gratis
Noi pt jucarii(tare mi-au placut de la ikea, dar cum e departe...am adaptat la ce am gasit) am luat de la JSK(in incinta Real) niste cutii mari de plastic, trasparente cu capace colorate. Sint mai ieftine decit de iuta sau alte impletituri si nici nu se prafuiesc asa tare.
Ne-a invitat Alex la inaugurare? Am sarit peste mesaj? Cind? cind?
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
eu sspun prezent la intalnire pe joi
acum va las sa merg sa imi vad bebelina
ioana ii in 28 aug inaugurarea la 19 cred , o sa mai ne spuna alex
am fugit
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
35+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
katiapam spune:
salutare
ce mult ati scris harnicutelor
revin mai tirziu
Elenuta-asteptam vesti de la eco si noi
v-am citit dar nu am apucat sa raspund acum
pe mai tirziu
mami de Giulia -20 iunie'07
katiapam spune:
ma apuc de
am scris un mesaj lung si dau trimite si ce zice....ca nu gaseste pagina
nu-i posibil.....
bine ca stau si scriu si nu intra
of
nu o mai iau de la capat ca mor de ciuda
dai trimite si nu gaseste pagina
revin mai incolo si rescriu ca acum m-a crizat ca am pierdut tot mesajul.......:(((((
mami de Giulia -20 iunie'07
bex spune:
Hei, fetelor!
In sfarsit fac si eu bagajele de vacanta, sambat foarte de dimineta o sa plecam!
Gabi Bine ca e totul ok...vazand ca nu sunteti online, ma gandem ca mestereste C ceva:)imi pare rau ca nu am apucat sa vorbim ieri...desi intrecat te-am zarit, pot sa spun ca esti o mami fotomodeala, subtira si frumusica:)
Adriana bine v-ati intors..eu am fost la noi la mare ultima data in 2005, am stat la Neptun, preturi astronomice si pe vreme aia, servicii de nimic...asa ca am decis sa revenim in minimum 10 ani...am si noi frumusetea cretulina
Ani apropos de cretuline...vineri seara in Polus am vazut una bucatica fetita frumoasa cu un bunic, cred, dar mami nicaieri...va shoppinguiati, ai?
Ioana astia ai nostri vad ca si cu olita &comp is la fel...carina adora sa stea pe reductor, dupa cateva zile cu pipi...acum cu o revista...deci pierdere de vreme cu alte cuvinte. Tare mi-a placut hotelul si pozele voastre
Iuliafix asa am patity si eu acum cateva zile si n-am mai scris nimic...de ciuda
Elenate asteptam si nopi cu vesti bune-bune
Andreea de Eric mic si scump un pupic pentru baietelul cel frumos si scump, dragut pe unde ati fost voi...dar cred ac repede trece vacanta, asa-i?
Ramo cred ca totul e ok cu tine, dar stii ce as face...cred ca as merge la cineva, gen la Gynia, unde stiu ca te poti rpograma rapid, sa mai auzi o opinie...sa nu mergi cu sufletul incarcat in vacanta apopos, ieri am vazut-o pe Beiuta, care cerea miam-miam...o fi cumva cioco? Asa cere si carina dac ma fac ca nu inteleg cioco..miam miam si se linge pe botic ca o pisica. Eram pe balcon in blocul de langa voi si am vazut-o in curte cu un bunic.:)
Paulasucces pentru bebe2:)
Fetelor, ati mai vorbit careva cu Elena, mami de Edi? oare ce mai fac?
La intalnire eu nu ajung din pacate...avem o vizionare de apartament fix joi la 6.30 pm. Nu aveti careva de vanzare vreun ap in bloc, vila nou, de 4 camere?:P
Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
eladea2005 spune:
salutare!
ramo, draga mea, stiu prin ce treci...vreau sa te incurajez, sunt alaturi de tine...doamne ajuta sa fie totul ok e greu sa traiesti cu incertitudinea asta...uffffff... dar paote mai mergi la un medic inainte de concediu...macar sa stai mai linsitita...si la gynia cum zicea si CO...poti merge oricand...
gabi, imi pare rau ca inca experimentezi starile de rau...offf..macar nu mai ai asa mult pana trec...speram... cat despre dormit, Eric a dormit 3 nopti singurel, insa pana adoarme stau cu el in pat...n-ar adormi altfel, cel putin deocamdata...pb e ca se trezeste mai devreme decat de obicei, pe la 7...dar asta e, accept situatia...acum suntem iar la bunici, asa ca doarme din nou cu mine..sper sa nu-si uite bunul obicei cand revenim la CLuj...
co, pupam si noi Carinuta dulcica..noi mergem in Antalya dar abia in 28...iar voua va uram cocnediu placut si relaxant!
apropo, Ioana, Ada, Ani voi ati schimbat lire turcesti de aici din Ro sau ati schimbat acolo sau n-ati schimbat deloc?
paula, si Eric se cerea in brate cand eram insarcinata...stiam ca nu e recomandat, dar parca era un facut...atunci vroia mai mult in brate...se pare ca astia mici simt ei ceva, ca prea se repeta situatia la toata lumea... si bafta pt. bb2! si eu astept luna asta sa vad daca s-a intamplat ceva sau nu
acum ma framanta altceva, am o durere de sold, bazin, nu stiu exact,dar care radiaza in sold, durere care vine si apoi ma lasa, si de cateva zile o simt mereu...e acolo, nu e o durere mare dar e deranjanta si nepalcuta...asa ca iau ketonal supozitor vreo 6-7 zile la indicatia dr. de familie...daca nu trece trebuie sa fac o radiografie/rmn, nu stiu exact ce...sper ca in cazul in care as fi gravi sa nu faca rau bb-lului...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...