Gravidutze si mamici de Cluj - 129

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Andreea nici nu ma bagi in seama, asa-i?

Eu sunt supi, Diana mi-a facut azi febra, de noaptea trecuta am simtit eu ceva in neregula, a fost tare agitata, dimineata ardea saracuta, acuma suntem pe Nurofen si supozitoare alternativ, a fost destul de vesela azi, acuma inspre amiaz iar i-a crescut un pic, cred ca-i de la canini, i se tot umfla, baloseste la greu, ii tot cu mainile in gura....of, mama lor de canini!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Raluca stiu ca ti-s datoare cu o vizita dar inca nu stiu cand ca am o lene de cand am venit acasa....

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Lasa lenea si hai incoace

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
ELENA puiule scaunul de la pedi e mare (din piele)e f confortabil dar nu se lasa pe spate ,daca tot vii sa te tunzi o sa vezi cum e si poate iti este ok

pt programari :0749210852 sau 0364/108488

sanatate multa puisorilor bolnaviori
Andreea super faina poza asta
http://family.webshots.com/photo/2218356500103195673uHetQQ

IOANA13ce bine ca sta puiutu cu "fluturasii"pe manuta in apa
ma bucur mult ca v ati distrat asa fain

la toate

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

KITZY sanatate multa piticutei..

ELENA cam scump....sau nu stiu eu oare preturile?cu ce mia erau?si tot la preturile astea?sau si in functie de dimensiuni.pupici la dragos sa se faca cumintel...sa nu se faca chiar acuma prapadit pe ultima suta de metri.cum te simti?ti-a mai crescut burtica?mie imi creste pe zi ce trece si este f activ bb asta.

IOANA f faina pensiunea,dar cum spuneai..cam scumpa.numa daca toate sunt incluze poate ajungi ca si celelelte.

m-am apucat de curatenie..scos de pe balcon,ca era dezastru..parca e oserul la mine.dra numai pot si numai am chef de nimica,lucrez de la 8 dimineata si-s gatatrebuie facut ceva ca nu prea incapem in ap asta nici noi 3...d-apoi 4

ioana...mami de sara si graviduta in 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

gravidutelor, cum va descurcati cu copilasii astilaltii, nu aia cuminti din burtica? Stefan in ultima vreme cere in brate in mod expres. afara ca afara, o mai intoarcem cumva..dar la urcat si coboratul scarilor, bagat-scos din cada, pus in scaunul de masa, in patut..musai tre luat in brate..suporta burtica din astea?
de-abia astept sa treaca astea 3 sapt sa vedem dc vine bbita..:):)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

adriana bine ati revenit
sanatate multa cetulinei

ioana,s covorasele is in functie de dimensiuni, de ex cel cu spiderman era numai 2mil 200, e in functie de dimensiune, camera noastra e destul de mare, parca ne trebuia putin mai mare insa nu este
burtica creste se vede fff tare insa de vineri m0-a apucat din nou raul , acuma nu mai conteaza mai este putin.

alex e ok scaunelul , sper sa reusesc sapt asta sa vin la un rasfat

paula noi stam bine la problema ridicatului in brate, de cand a inceput sa mearga nu l-am luat in brate decat pe jos, ii trageam atentia cu diferite chestii insa de acnd sunt insarcinata a fost 2 spat in care imi cerea sa ma ridic si sa il iau in brate,ii explicam ca nu pot si a renuntat saracutul

la patut noi avem luate 2 bete si se urca singur si coboara ca altfel ns ce faceam mai ales ca de la 5 luni nu am mai avut voie sa il ridic

iar de cand ne-am mutat in floresti nu avem masa si nici scaunelul de masa deoarece e la mama, urmeaza sa il aducem, noi papam in pat ca si directori

cand vb sa cumparam masa D spune ca nu ne trebuie ca avem, saptamana asta achizitionam si masa cu scauneele

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
35+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Alex multumim de nr de tel,chiar maine sun sa -mi fac programare,ca acum deja e prea tarziu.

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu sunt suparata...am fost sambata la Butnaru...aveam 6 saptamani si 4 zile...inca nu s-a vazut embrionul...atata mi-a zis,sarcina incipienta...nu mi-a facut nici o masuratoare,in 2 minute a si terminat cu mine,am stat maxim 5 minute in cabinet...De abia astept 31 august sa ma duc la Mironiuc,sa vad ce va fii...eu sambata plec la mare si voi sta cu incertitutinea asta...Sper din tot sufletul ca Dumnezeu ma va ajuta...ca ni-l dorim din toata inima...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
6+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ramo, imi pare rau, puiule, de experienta..ce om si asta...

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput