Gravidutze si mamici de Cluj - 129

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello!

azi am fost la iarba verde-fotbal pt baieti langa ciurila..Stefan e f incantat de asa ceva. weekednul viit speram sa ajungem si sa mancam acolo undeva. Parca Ioana, tu ai fost la domeniul regilor, nu?

Gabi, tare draguta camaruta fetitei! noi ne gandim deja sa luam pat dublu..:):)acum sa vedem dc suspendat sau din ala ce se baga dedesubt.ma mai gandesc.

la 2 ani am vrea sa il trecem pe Stefan la pat mare. el e f nerabdator!

cu lasatul la bunici..nu prea stiu cum sa te incurajez, pt ca e cam greu. lucreaza ambele bunici? sotul tau nu isi mai poate lua ceva concedii medicale? sau bunicile?
iar costurile unei crese private sunt f. mari. noi l-am inscris pe Stefan, sincer nu stiu de unde vom scoate atatia bani pe luna. Sper sa vina soacra=mea si sa stea la iarna cu el..in primavara..habar n-am ce-oi mai face.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Victo, am mincat la Domeniul Regilor, am asteptat destul de mult pt niste cartofi prajiti si ficat/gratar... nu e cine stie ce bucataria, cam ca "la tine acasa", daca stii categoriile din Catavencu. Pare cumva bruta... nu stiu cum sa explic.
Este o pensiune chiar inainte de Salicea, LA mesteceni, cica acolo e mai deosebita mincarea.

Gabi, e tare "smechena" Sara! Si frumoasaaa! Edit: ce incintat era C, ii sclipeau ochii, cind ma minunam eu ce frumoasa e Sara(la VAlahia)

Elenuta, ce faci?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata
Si eu am fost la domneniul regilor, am asteptat o ora ciorba si cateva ore bune sa calarim un cal...pe care in final nu l-am mai calarit. Eu una n-as mai calca pe acolo.

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

BUNA DIMINEATA....va invit si eu la o aromata,dra nu inainte de a lua micul dejun.

ELENA chair pe unde esti?sa incepem galeria?

GABY f frumoasa camera SAREI,ATI FACUT ETAJERELE SI PATUL LA COMANDA?SAU LE-ATI CUMPARAT?F FRUMOASA SI MARE S-A FACUT SARA,E O ADEVARATA DOMNISOARA.

VICTO si eu ma gandesc la pat suspendat deja.cel care se baga dedesubt cum e?n-am mia auzit.la ce preturi sunt nu sti?si pe unde?ca eu ma vazut la JISK la REAL si era unul suspendat catre 20 de mil cu tot cu saltele...m-i s-a parut mult.si nu stiu unde-as mai putea gasi..mersi..

ioana...mami de sara si graviduta in 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neatza

suntem bine mersi inca

nu am avut net 2 zile , iar ieri am avut o zi horor, Drgaos nu vroia sa doarma deloc, era ora 17 si nimik, darera dezastu numa striga , nu ii ocnvenea nimik iar la 18 jumate l-am pus la somn , iar aseara abia pe la 12 l-am cucat iar acum doarme

cebine ar fi sa am un copil care se tezeste la ora 9=10

ioanap, s

gabysuperba camera lui S, ramele de tablou de unde le-ati cumparat??????
pozele sunt superbe iar mie tare mult imi pace cum o prinde culoarea mare , e
tati e tare mandru de fetita lui, cum spunea si Ioana , tare ii sclipeau ochii cand se uoita la mamaruta

nico ce face veselul Andrei

ioana P , gaby bad ca vafaceti de cap daca a plecat cuscra Co

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
36+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

am intrat in spat 37

nu am visat sa ajung pana aici dar cu ajutorul celui de sus am ajuns , Doamne ajuta sa fie bine si sa nasc cu bine

azi sau maine merg la monitorizare , abia astept

victo chiar unde ai vazut sistemul de paturi care se baga unu in altul, atre mult imi pace sistemul insa la noi in Ro nu am vazut

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
36+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, mi-a amintit Elenuta, ce faine sint pozele! MA gindeam sa ii fac si lui P, dar parca la baieti nu merg... camera lui e si mai altfel, nu stiu cum s-ar incadra niste poze.... eventual cu niste fete: CArina, Sara... dar mi-e sa nu iasa cu bataie

Elenuta, ce figura ai fost, cum ca ne facem de cap!
Si P a avut 2 zile cind nu a dormit(odata la bunici, dar nu a fost miriit, doar mai bleg) si odata la Cluj, dar a adormit la 4 dupa ce am ajuns eu acasa.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Buna fetelor......in sfarsit am o zi mai "libera" si apuc sa va mai scriu. V-am mai citit, deci sunt la curent cu toate. SI mie mi-a parut bine ca am ajuns la intalnire. Pacat ca nu l-am prins mai mult si pe Andrei, dar las ca poate data viitoare sa fie cu mai multi copilasi sa-i vedem cum se joaca impreuna. Multumesc fetelor pt. complimente, dar toate aratati bine. Sunteti niste mamici care radiati de bucurie si e si normal cu asa copii minunati.

Gaby e superba Sara si o scumpete cum face ea asa din nasuc. Iti vine s-o papi . Tare frumos ati amenajat camera Sarei, si mie imi plac mult tablourile. Ideea de a o lasa putin la bunici pe Sara eu ti-o recomand fiindca asa procedez si eu si e super bine.
Elena tare ma bucur ca esti bine si Doamne ajuta sa ai o nastere usoara si sa vina cu bine pe lume Iulia. Chiar ieri am vizitat o prietena care a nascut de o sapt. o fetitza si are un fratior mai mare, din iunie 2007. Asa de mult o iubeste pe fetitza... Atata doar ca nu constientizeaza cat e de fragila si trebuie supravegheat non stop ca el ar lua-o si in bratze.

Ioana, Magda, da m-am vopsit de o sapt. E de fapt culoarea la care am vrut sa ajung. Inainte am fost mult mai deschis. Iar cu silueta am noroc ca asa mi-e felul. Plus ca in ultima vreme nici sa pap nu prea am avut timp. Nu merg la sala, merg sa innot cam de 3 ori pe sapt.

Adriana ati fost la salina pana la urma? Eu fiind turdeanca am vizitat-o de mai multe ori dar nu in ultimii ani. Acuma am auzit ca se lucreaza la un carusel acolo. Nu stiu in ce faza sunt.

Noi am fost in acest weekend cu Sara la niste bai sarate la Sangeoargiu de Mures. Este un club de spa si wellness f. fain. Sara e innebunita si ea dupa apa. Acuma am lasat-o la bunici pana miercuri si va merge si cu ei zilnic la bai la Turda (Durgau). Tare mult ii place si cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

cateva poze mai noi puteti sa vedeti aici: http://community.webshots.com/album/574159990pKvwUY

Stie cineva o firma ce spala bine covoarele , le ia si le aduce acasa? Un nr. de tel.? pls...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!

Gabi, foarte frumoase pozele, iar Sara e o adevarata domnisoara!

Ada, n-am mai ajuns la salina fiindca tati nu a mai avut liber sambata asa ca am zis pas. Acum ne pregatim de o mini-excursie la bunicii mei, la Fagaras, doar eu cu Alexia, tati ramane sa faca treburi gospodaresti (varuit, vopsit, etc)

Elena, ma bucur mult ca bebelina e bine si ca ati ajuns pana aici. Nu mai e mult, eu nici nu stiu cand a trecut timpul, parca ieri ne spuneai ca esti insarcinata.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput