Gravidutze si mamici de Cluj - 129

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Co, vai, sper ca nu te-ai suparat de cuvintul macaronari... cind ai scris mi-am amintit ca ai singe de italian, si sincer, nici nu stiu daca e jignire asta pt italieni, banuiesc ca e ca mamaligari pt romani. Si daca asta de adevarul?

Gabi, felicitari pt bunicii citigatori de nepotica pt o perioada de 4 luni! Le va prinde bine tuturor!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ioana, da e cam obositoare naveta..dar o resimt abia cd ajung acasa...:( partea mai aiurea e ca serviciile noastre ne-ar permite sa zicem sa lucreze unul mai de dimineata, altul mai dupa pranz, daca am fi in aceeaSI LOcalitate...asa, eu dc ma duc la huedin nu pot ajunge inapoi pe la 12..caci fac 3 ore pe drum dus-intrs., pe care la Cj daca as fi, le-as lucra..
nu stiu cum e mai bine, nu stiu cum voi alege mai tarziu, daca voi veni sau nu la cj, unde absolut ca e mai mult de lucru ca si cantitate.
ehe..si eu as fi vrut sa am bunici aproape dar uite ca nu mai am disponibili nicicum...mama a plecat in It, soacra in jud arad si ingrijeste alti 2 nepoti acuma vara, si renoveaza casa, ca de-abia de-abia am convins-o sa stea in sept 2 sapt cu stefan..:(

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam mamicile si piticii :)

Va multumesc mult de urari, a fost o surpriza tare placuta ca v-ati adus aminte de mine, cum nu am mai scris de mult timp

Si LA MULTI ANI tuturor celor care azi isi serbeaza onomastica !!

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Va multumim din suflet pentru urari!

Si noi, la randul nostru, uram multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi, tuturor Mariilor!

Noi suntem la bunici la Brasov si ne simtim super!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Co - distractie placuta in concediu! Va asteptam cu vesti bune!

Ramona - frumos nume pentru galusca! Imi place! Concediu placut si voua!

Elena - hai ca incepem sa facem galerie!

Gabriela - cu siguranta ca ati luat cea mai buna decizie! Va fi bine! Intrebare... Cum e cu concediul maternal daca lucrezi doar 4 luni? Il primesti???

Va pupam pe toti!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oana, da, o sa lucrez cat pot, dupa care intru in concediu prenatal si apoi in maternitate!Distractie placuta la BRasov!

Victo, mi-au pastrat postul, nu au angajat pe nimeni, cineva din firma mi-a preluat din atributii! Cu bebe 2 insa, nu stiu daca imi mai permit luxul de 2 ani! Da, din sept ma intorc! Sper eu cat mai mult!

Ioana, m-ai incurajat, sa stii! Sper si eu sa fie cea mai buna decizie!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 14+

Mergi la inceput

Gabi, iti va fi dor de Sara, dar cind iti vor spune bunicii ce bine se distreaza, ce bine maninca... te vei bucura si tu de citeva momente de liniste cu C - sa vedeti ce schimbaaareee, la servici vei putea lucra linistita si chiar si peste program, ca nu ai unde te grabi... si asa mai departe. Iar bunicii de aia sint bunici pe care te poti baza (din fericire ai de astia) ca sa aiba din cind in cind grija de nepoti si sa mai intinereasca alaturi de ei.

Mergi la inceput

Ioana, ce bine imi prind incurajarile si cuvintele tale! Mai ales ca tu ai trecut prin asta! Sa stii ca sunt mai linistita de cand am hotarat asa!

Mergi la inceput

Gabi, cu placere! si eu la fel ma simteam de linistita dupa ce am stabilit ca il ducem la bunici, chiar daca la cei paterni nu am prea vrut nici unul, dar a fost bine pina la urma... si la ai mei l-am mai fi tinut, numai ca mai merge mama la servici, iar pe tata exclusiv nu ne putem baza Daca nu.. toata vara statea acolo. Poate si toamna. Bine ca am scapat de cresa pe perioada de vara.

Mergi la inceput

Ioana, chiar e bine ca P a pasat cresa peste vara, are vreme de acum inainte. Sa stii ca mi-ai dat de gandit cu calculul ala al gradinitei private! Ca sa nu mai vorbim ca acum totul se inmulteste cu 2!

Si pentru ca am ramas restanta cu poze, iata cateva mai recente, si am pus cateva cu camera Sarei, care inca nu e gata, dar tot facem cate ceva la ea:

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/3826091773/

Mergi la inceput