Sa stim sa spunem NU avortului!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Si m-am mai uitat tot pe link-ul dat de tine si am gasit aceasta poveste, din pacate in spaniola si nu am rabdare sa stau sa o traduc acum. Pe scurt, este vorba despre o fata de 23 de ani, careia i s-a diagnosticat fatul la 20 de saptamani cu anencefaliel ea a continuat sarcina, a nascut o fetita care i-a adus cea mai mare bucurie si care a murit dupa 3 luni, Mama nu regreta o clipa alegerea facuta.

Deci mai sunt si alte "nebune" pe lume, nu numai eu si prietena lui Ariel.

Se trata del caso de Myah Walker, una chica soltera de 23 años que quedó embarazada. Cuando contaba 19 semanas de embarazo, al hacerse unas pruebas, los médicos le diagnosticaron al bebé anencefalia. Se trata de una enfermedad que da como resultado la ausencia de una importante parte del cerebro, el cráneo y del cuero cabelludo, lo que implica ausencia de pensamiento y coordinación. La mayoría de bebés que nacen con esta enfermedad son ciegos, sordos, inconscientes e insensibles al dolor.

Cuando estaba embarazada de 19 semanas, me dijeron que mi bebé no tenía cerebro. Esta enfermedad Myah 3se conoce como “anencefalia”. Me dijeron que mi bebé sólo estaba viva porque estaba unida a mí, pero que no podría sobrevivir por sí misma. El doctor me dijo que podía continuar el embarazo sin riesgos, pero que mi bebé moriría poco después de nacer. O también podía decidir interrumpir el embarazo en ese momento, induciendo el parto a las 20 semanas y dejando que mi bebé muriera sin llegar a verla ni a tenerla en mis brazos (no quiero saber lo que hacen con los bebés en esos casos). Supongo que para algunas personas sería una decisión difícil, pero no lo fue para mí. No tuve que pensarlo ni un segundo. Sabía que no se ganaba nada con interrumpir el embarazo y mi hija era ya la persona a la que más quería en el mundo. Incluso si permanecía inconsciente, como me habían dicho los médicos, y sólo vivía unos segundos o minutos, incluso si nacía muerta, merecía la pena. Así que comenzamos nuestra odisea…

Hoy, mientras escribo esto, Faith tiene 10 semanas de edad (+1 día) y está muy bien. Es totalmente consciente y responde como cualquier bebé “normal”. Es muy sensible al tacto (especialmente cuando algo está frío) y no hay duda de que puede oír. Sonríe, hace ruiditos cuando está contenta, llora y es una niña luchadora. Sabe lo que le gusta y lo que no le gusta y te lo hace saber. Tiene su pequeña personalidad propia que nos encanta. Nos ha asombrado su desarrollo… desde el primer día sonreía y decía cosas de bebé (”bu”, “he”, “bua”… monísima). Desde que nació podía levantar la cabeza y, cuando se sentó, cuando sólo tenía 5 días, nos dejó boquiabiertos :)

Como Faith claramente estaba consciente y le iba muy bien, le hicieron un TAC para confiApril 18 - edited portraitrmar el diagnóstico. Un neurocirujano y radiólogo revisó las imágenes y estuvo de acuerdo en que, increíblemente Faith sí que tiene anencefalia. No saben como explicar que Faith esté viva y respirando, y mucho menos que además actúe de forma consciente. Hay cosas que los médicos no pueden explicar ;)

Espero que, al compartir nuestra historia, podamos dar cierta luz a esta enfermedad llamada anencefalia, Pero sobre todo espero que a través de la vida de Faith, puedan ver la gracia de Dios. Pueden creerme… hay más esperanza y alegría aguardándoles de lo que podrían imaginar. ¡Lo sé por experiencia! Pueden leer todos los libros y revistas médicas que quieran, pero esto es la vida REAL. Y esto es el amor real. Quiero a mi hija como Dios la ha hecho. Es un regalo y un milagro y siempre lo será.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

ariel, nu te supara, nu ai cum sa te pui in locul altuia, exista si mamici care considera ca un copil, chiar si cu sanse de supravietuire zero, e un dar de la Dumnezeu

nu neaparat ca "meritam ce ni se intampla", asta e aiurea, sunt oameni rai care o duc bine si oameni buni care o duc prost

dar daca exista Dumnezeu, eu nu pot sa cred ca se intampla ceva in afara vointei lui, daca exista Dumnezeu, totul are un sens...iar daca nu, totul e lipsit de sens, dar asta e alta discutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gnm spune:

e clar!vorba lunga,saracia omului.
ma gande-am sa dau cateva replici usturatoare dar,avand in vedere ca s-au spus de toate si destule,cred ca e timpul sa ne oprim aici.
decat sa ne atacam intre noi, mai bine va invit la mine sa atacam impreuna niste ,,mojito"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Daca tot ati sarit toate pe mine la afirmatiile pe care le-am facut(tocmai vorbeam de respectarea parerilor...), eu ma voi retrage din discutie. Multumesc celor care au s-au limitat doar la a argumenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gnm

e clar!vorba lunga,saracia omului.
ma gande-am sa dau cateva replici usturatoare dar,avand in vedere ca s-au spus de toate si destule,cred ca e timpul sa ne oprim aici.
decat sa ne atacam intre noi, mai bine va invit la mine sa atacam impreuna niste ,,mojito"!

ai grija ce-ti doresti! s-ar putea sa te trezesti cu jumate din DC la usa ...eu deja impachetez, acum zi-mi unde cobor din avion si unde sa ma duca taxiul. eu aduc placinta!
iulix, vii si tu? ca vad ca ai impachetat si tu... cine mai vrea, cine mai doreste?
no ,ca m-am apucat sa organizez petreceri dc-esti.
gata, sting si eu lumina aici, ca mai am si altele de facut.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Bonus :))), doua comentarii:

Citat:
denizel (...)- aici singura ta contributie a fost strict despre persoana mea

Te auto-flatezi. Contributia lui Denizel la acest topic a fost strict despre avertismentul meu. Tu n-ai avut decit "meritul" de a fi la originea acestui avertisment, dpdv tehnic, prin raportarea la moderator facuta.

Citat:
denizel (...)- nu-s singura care se simte permanent atacata de tine, am cel putin o duzina de mesaje de la userite care au ajuns la capatul rabdarii vis a vis de comportamentul tau pe forum

Este oarecum hilara o asemenea remarca venita tocmai din partea ta, un user caruia i s-a dedicat un intreg topic ZZ de catre, cum bine zici, "userite care au ajuns la capatul rabdarii vis a vis de comportamentul tau pe forum".

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Tii, iar s-a revoltat Conchita si a apasat pe boton .
Conchita, care, daca ar fi ca moderatorii sa fie o unica fiinta care sa aplice constant si cu aceeasi masura Regulamentul, in mai putin de o saptamana ar avea contul inchis definitiv: pentru grave si dese atacuri la persoana, pentru hartuiri repetate, pentru instigare la cearta si hartuire, pentru platiri de politze din vremuri imemoriale, cand inca nu se apucasera gnomii cu manutzele lor noduroase sa o traga de capot si zanicile ierbii sa-i impleteasca coronite din ganduri pozitive .
(pot dovedi cu citate fiecare din aceste afirmatii).

Laura, nu e nici o problema triunghiul portocaliu in sine si oarecum inteleg argumentele tale.
Problema pe care o vad eu e aceea ca exista afirmatii care pur si simplu trebuie cumva sanctionate atunci cand sunt expuse intr-un spatiu public care se respecta, iar sanctionarea acestui tip de afirmatie nu trebuie sanctionata :). Avem datoria morala si civica de a sanctiona un anumit tip de gandire!!! (vorbim despre afirmatiile Deliei, da?).

te-am raportat iarasi. te raportasem si la subiectul tau cu porumbul si vad ca ai regim special si liber sa insulti si sa calomniezi perpetuu. te-am mai rugat sa-ti demonstrezi acuzatiile, eventual la moderatori pe PM. ai posibilitatea sa-mi raportezi mesajele daca le consideri insultatoare. pana la proba contrarie, astept rezolutia moderatorilor si de data asta nu mai trec cu vederea ca mdeh, e denizel, ce pretentii sa am, voi scrie direct adminilor. ceea ce faci tu la o gramada de subiecte la care scriu se cheama hartuire si atac la persoana - aici singura ta contributie a fost strict despre persoana mea, la fel ca si la subiectul noideei, etc etc. combate-mi ideile daca esti capabila si lasa-mi persoana in pace. persoana mea e total indiferenta la persoana ta si nu vin pe forumul asta sa ma apar singura contra bullies, de-aia si-ti raportez insultele. fyi, nu-s singura care se simte permanent atacata de tine, am cel putin o duzina de mesaje de la userite care au ajuns la capatul rabdarii vis a vis de comportamentul tau pe forum si care ma tot sfatuiesc sa nu te mai bag in seama. eu nu te-as mai baga, daca te-ar baga moderatorii.

Triunghiul portocaliu.

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

draga iileana, faptul ca mi s-a dedicat un topic la zz este iarasi arbitrar perceput. era dedicat altora initial si inca am ramas nelamurita daca Tzuni poate profera injurii si insulte pe dc nepedepsita, alaturi de Denizel. se pare ca da. pana nu imi arati negru pe alb si-ti demonstrezi cruciada contra mea pe-aici, refuz sa-ti mai raspund si consider injuriile tale calomnii nesabuite - lasand moderatorii sa decida cum considera ca e fair. faptul ca ameninti moderatorii ca si data viitoare tot cu insulte si atac la persoana vei raspunde cand nu esti de acord cu opinia altora, spune enorm despre cate subiecte la zz ar fi trebuit sa-ti fie dedicate si nu ti-au fost. dar poate ca nu e timpul pierdut, ca eu am ajuns la limita suportandu-va iesirile de fiecare data cand suntem in dezacord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Si ca sa inchid (pt. mine) subiectul eu ma refeream la problemele(legate de oprirea evolutiei sarcinii) care pot fi indepartate prin niste analize sau vaccinuri. Nu vorbeam aici de exceptii si/sau cazuri rare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Discutiile despre avort le puteti continua aici.

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Si ca sa inchid (pt. mine) subiectul eu ma refeream la problemele(legate de oprirea evolutiei sarcinii) care pot fi indepartate prin niste analize sau vaccinuri. Nu vorbeam aici de exceptii si/sau cazuri rare...

Nu e vorba ca nu-ti respecta cineva opinia.
Dar,
sunt femei care au si 3-4 sarcini oprite in evolutie si abia dupa toate aceste nenorociri s-a descoperit o cauza.
Investigatile se incap abia dupa ce ai o sarcina oprita in evolutie sau multe fete au deja un copil si urmeaza o sarcina oprita, NU sunt garanti, nu sunt medicamente care sa-ti garanteze ca va fi bine.

Sunt mamici pe DC care au facut 4-5 FIV-uri si au ales avortul terapeutic si zau ca nu si-au meritat soarta.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Io nu pot pricepe si pace cum de cineva care A ALES sa faca ceva nu si-a meritat soarta. Asta n-o pricep in ruptul capului. Ca n-a iesit treaba asa cum doreau ele e una, dar sa zica ca nu au avut de ales, apai asta e minciuna curata!!!

Mergi la inceput