Puiuti de Randunici 2008!! (295)
Raspunsuri - Pagina 19
Clodute spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuchita Clodute, ce scumpe sunt hainutele! Si Patrick ce le admira! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008) |
Multumesc ... Iar Patrick asa e... dar e un sturlubatic MAI ALES de cind a inceput si el sa mearga.
Clodute mami de Patrick si
cu Karolina
clauclau spune:
Tuchi , am povesti si poze ( vreo 900 ) dar de maine incolo, acum ne pregatim deja sa iesim si cine stie cand venim acasa.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori.
Clodute, foarte frumos trusoul lui Karo.
Naty, mai pui odata te rog, pozele de la mare? Eu nu le-am prins si vreau s-o vad pe Iulia la balaceala.
zozela spune:
La multi ani Valentina!!
Sa fi sanatoasa,gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu,sa-ti dea DD nastere usoara,(inca) un bebe sanatos tun,muult laptic bun si-o viata frumoasa alaturi de familia ta!
Clodute spune:
citat din mesajul lui clauclau Tuchi , am povesti si poze ( vreo 900 ) dar de maine incolo, acum ne pregatim deja sa iesim si cine stie cand venim acasa. Multa sanatate puiutilor bolnaviori. Clodute, foarte frumos trusoul lui Karo. Naty, mai pui odata te rog, pozele de la mare? Eu nu le-am prins si vreau s-o vad pe Iulia la balaceala. mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). |
Multumesc Clau
cu Karolina
zozela spune:
blanka sanatate puiului mic! Doamne-ajuta sa scapati repede!
Muful si puii de Oana insanatositi si jucausi!!
Clodute e dragalas foc trusoul!Nu-mi vine sa cred ca am avut copilas asa mic.Sunt delicioase hainutele astea mititele!
Bai in vreo 2 saptamani asa,incepem sa scoatem de la naftalina!Ce emotii am!
Pupici!
zozela spune:
Un fel de PeSeu:
Mihai a inceput sa se rusineze de vreo 2-3 saptamani Mai-dar rusineala de-aia cu pitulush dupa cracii mei(sau ai lui ta'su) sau-daca e in brate-isi ascunde fata in pieptul meu,se mai uita pe furis..Ehe..ii trebuie ceva timp sa se desfasoareImi vine sa-l mananc de dulce ce e!
Aseara ma distram cu Dan-pariam pe reactia lui Mihai la vederea mariiEu am zis ca o sa spuna-"maaaamaaa" si-o sa beleasca ochisorii aia mici albastri iar Dan pariaza ca o sa zica-"apa,apa,oooaaa"
clauclau spune:
Zoze, Rebe a zis prima oara la vederea marii: apaa, apaa si a vrut repede in ea! Un adevarat pestisor a fost, a vrut mereu in apa, fie mare, piscina de copii, piscina mare!
rushinosul mic.
zozela spune:
Aoleu Clau-pierd pariul?!
Cred ca s-a distrat pe cinste Rebe-asa e si Mihai-peste de peste,toata ziua s-ar balaci
tuchita spune:
Naty, asa scurt?
Ce faceti? Mai esti bolnava?
Zoze, rushinosul!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
Clodute spune:
citat din mesajul lui zozela blanka sanatate puiului mic! Doamne-ajuta sa scapati repede! Muful si puii de Oana insanatositi si jucausi!! Clodute e dragalas foc trusoul!Nu-mi vine sa cred ca am avut copilas asa mic.Sunt delicioase hainutele astea mititele! Bai in vreo 2 saptamani asa,incepem sa scoatem de la naftalina!Ce emotii am! Pupici! |
Multumesc de aprecieri...si de data asta accept si eu naftalinoasele... data trecuta le-am urmarit la voi dar eu pt ca eram ascunsa nu am avut parte de ele...sper sa mai rezist 17 zile cu bebe la bord...
cu Karolina