Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Salutare! Fac si eu act de prezenta sa nu ma dati disparuta, sunt pe-aici, citesc tot, dar intotdeauna intervine cate ceva cand vreau sa scriu, asa ca n-am sanse la scris decat la ore din-astea tarzii, cand de obicei sunt rupta de somn.
Marti merg si eu la eco, voi avea 8s si atunci sper sa vad inimioara batand, cand am fost la 6s nu s-a vazut decat saculetul si va dati seama ca am stat ca pe jar astea 2 saptamani. Simptome de sarcina nu prea am inafara de lene si somnolenta, sanii parca ma dor putin dar nu tot timpul.
La sfarsitul saptamanii viitoare mergem si noi la mare si vom sta 2 saptamani daca ne simtim bine si daca e si Nicholas ok, sper sa nu mi se imbolnaveasca pe-acolo si sper sa fie vreme frumoasa, altfel nu stam mai mult de-o saptamana. Chiar m-ati facut curioasa cu intratul in mare, marti o sa o intreb pe doctorita ce zice de treaba asta.
Oana, tu unde mergi in concediu? Si daca tot ai fost asaltata in ultimul timp de fete, rogu-te, trimite-mi si mie PM cu parola contului comun. Multu!
Fetelor, eu am un pitic pe creier... si va rog sa va dati cu parerea in situatia urmatoare: inainte de a afla ca sunt insarcinata, cam la 10 zile dupa ovulatie, am avut o durere crunta de cap, zici ca imi strangea cineva capul intr-o menghina, in viata mea nu am mai patit asa ceva, imi venea sa sar pe pereti de durere, eu care sunt f rezistenta la dureri, am fost nevoita sa-l sun pe sotul meu sa vina de la serviciu sa stea cu asta micu, eu care pana acum, intr-un an de zile n-am apelat niciodata la el. Eram afara la plimbare cu caruciorul cand m-a luat asa, tam-nesam, am si intrat la o farmacie si mi-am luat no-spa, l-am luat acolo pe loc si dupa cativa pasi mi s-a facut un rau de am crezut ca nu mai ajung acasa. Pe drum mi-am sunat sotul si a ajuns si el acasa exact cand am ajuns si eu cumva-cumva. Am indurat eu cat am indurat, desi simteam ca innebunesc de durere, dar pana la urma n-am mai rezistat si am luat un quarelin, medicament pe care il folosesc de obicei la durerile de cap, si care in maxim 15 minute imi ia durerea de tot. Dar... n-a functionat... in maxim o ora de cand l-am luat eram deasupra toaletei, si am varsat absolut tot ce aveam in stomac, in mai multe transe, inclusiv apa pe care am baut-o, apoi au urmat cateva ture de diaree, pe la 11 seara m-am pus in pat, am adormit f greu pt ca la cea mai mica miscare a capului simteam ca imi explodeaza si... dimineata nu mai aveam nimic.
Acum intrebarea pe care mi-o pun este... cat de daunator a putut fi medicamentul respectiv sarcinii mele de care eu nu stiam inca, eram constienta ca as fi putut fi insarcinata dar credeti-ma ca in momentele alea nu am mai putut gandi logic, simteam ca innebunesc de durere, sotul vroia sa cheme ambulanta, eu nu si nu. Oare cat s-a putut absorbi in corp intr-o ora? Ca dup-aia am dat afara tot... Offff, sunt cam ingrijorata din cauza asta, si tocmai asta am uitat sa o intreb pe doctorita cand am fost la ea, sper ca marti cand mai merg la eco sa nu mai uit.
Ramonella, la ce doctor ai mai fost de data asta? Si cum ai petrecut azi?(de fapt ieri)
Pup fetele burticoase si pe cele ne-burticoase sa se molipseasca de la noi!!!

Adriana 7+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Quarelin nu a daunat sarcinii tale, mai ales ca la scurt timp dupa ce l-ai luat ai vomat, si cum absorbtia medicamentelro e destul de lenta, e imposibil de crezut ca intrase tot in sange.
In plus, o singura pastila luata ocazional, nu dauneaza. Important e sa nu iei frecvent, sa nu ajunga medicamentul la concentratii plasmatice constante. Daca in timpul sarcinii iei un Quarelin sau un Nurofen pe luna, medicamente care nici nu sunt teratogene, te asigur ca bebe va fi ok.

Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
DPN 19 martie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Neata dragalase burticoase. Va invit la o calda cu laptic, suc de portocale , avem de toate pt toti. O zi usoara va doresc si fara greturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata!

atb - Quarelin-ul este algocalmin cu cafeina, nu este bun in sarcina dar nici capat de lume nu este.Doctorii isi fac peobleme de obicei daca iei medicamente dupa ce bebe soseste in uter, la 10 zile dupa ovulatie era inca in trompa. Unii doctori chiar il recomanda in cazul durerilor de cap in sarcina. Eu cred ca durerea de cap a fost data de sarcina, la fel am patit si eu.
CoriMami - absorbtia medicamentelor se face intre 5 min si 15 min. Daca ar dura o ora o gramada de copii care au inghitit medicamente ar fi salvati.

Denisa, 5 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Nici o problema pentru un medicament luat inainte de fixarea sarcinii. Eu la primii doi am facut infectie urinara si am luat antibiotic -- nici o problema.

Vai, ce bine e fara greturi -- numai ca acum mi s-a pus piticul sa nu fie vreo problema mai grava ca mi-au trecut asa dintr-o data. O sa incerc sa fac azi vreo echografie.

Pupici si sa ne mai citim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Eladea2005 cat e o eco la Gynia? Au aparatura performanta, asa-i?

Oana 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

oana, intra pe site, gasesti acolo si preturile...www.gynia.ro

daca bine imi amintesc, parca e 65 sau 70 ron o eco... iar despre aparatura, da, au aparatura performanta...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

http://lumeafermecata.blogspot.com/

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Buna dimineata fetele,

Multumim de cafele. Eu prestez in fiecare dimineata cafea si ma simt bine. Eu de greturi am scapat de 2 saptamani deja.

Azi dimineata mi-am facut analizele de citomegalovirus si toxoplasmoza. Sunt sigura ca o sa fie toate in regula! Noi stam la curte si sunt trei catei si 3 pisici la noi. Nu cred ca as putea exista fara animale, aici includ orice fel de animal: arici --> urs grizly!

Ma sacaie faptul ca trebuie sa platim toate analizele. Daca vroiam ceva gratuit trebuia sa astept inca o luna cel putin. Dar de platit platim ....

va pup si sa aveti o zi frumoasa, Gaby

www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Buna dimineata si va doresc o saptamana placuta.
Azi dimineata am fost si eu la eco si am vazut doar saculetul si un punctulet - suntem prea mici, abia peste 2 saptamani facem si noi o ecografie ca oamenii. In weekend n-am avut nici un fel de simptome, m-am cam panicat putin...dar ma rog la DD sa fie bine.
Pe voi va dor sanii, au crescut? La sarcina anterioara nici nu stateam pe burta, dar acum sunt f moi si uneori ii simt durerosi...E normal? L-am intrebat pe doctor si mi-a zis ca fiecare sarcina cu starile ei, sa nu ma mai stresez. Va pup si o zi usoara tuturor.

5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Pai absorbtia medicamentelor se face si in functie de continutul stomacal, si de motilitatea digestiva.
De ex, acum cateva zile am luat No spa la ora 23, m-am culcat si la 4.30 m-am trezit pt ca aveam greturi, si prima cheste vomata a fost No-spaul meu.

Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
DPN 19 martie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna dimineata,

Eu in weeknd nu am avut nici o stare de greata si nici o ameteala. Principala mea problema este ca sunt f obosita dar nu pot dormi. Dimineata la 7 punct sunt in picioare iar la pranz nu reusesc sa dorm deloc. Nu mai stiu ce sa fac.......
Sanii sunt pietroi, ma dor (nu la fel de tare ca la prima sarcina, iar sfarcurile sunt super sensibile.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput