Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
honeybaby spune:
Vreau si eu parola la contul comun 
Denisa,
5 +
http://picasaweb.google.com/home
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
oanaiacovita spune:
Denisa, activeaza-ti PM-ul. Mergi la Mesaje private->Options-> si bifeaza acolo Activeaza mesajele private
Oana
11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami25_7 Buna fetelor,noi suntem bine azi,numai ca pe mine m-au luat gandurile,si am asa niscaiva nelamuriri. Poate ma ajuta cineva cu unele lamuriri.Eu ar trebui sa nasc la sfarsitul lui feb.2010,actualmente sunt in CIC pt copil,pana in octombrie cand ma voi intoarce la munca,as dori sa stiu daca am dreptul la concedii medicale,precum si daca voi beneficia de indemnizatia cu 85% din salariu,avand in vedere ca voi fi platitoare de cotizatii 5 luni? A,si inca ceva,firma este cu un picior in groapa,dar nu fac disponibilizari,imi este teama ca atunci cand ma voi intoarce la munca si le voi spune ca sunt gravida sa nu ma zboare. Va doresc o duminica linistita. ![]() mami de David Andrei 02.10.07 si 10 sapt |
Buna!
Daca voi fi
voi fi in aceiasi sit cu tine, numai ca la mine e vb de 2 sapt max 1 luna ca apoi sa intru iar in prenatal pana voi naste ...pe 11 Ianuarie Ioana implineste 2 ani si pe 18-19 Aprilie ar tb sa nasc, iar de pe 11 Ian pana pe 18-19 Aprilie sunt m mult de 126 de zile, plus ca tb neaparat dupa nastere sa imi ramana 42 de zile..asa am hot sa lucrez 1 luna (pana pe 11 Februarie) si apoi imi pot lua concediu prenatal linistita..eu as fi vrut sa imi iau concediu medical si acea luna, dar nu stiu daca se poate..voi intreba la servici.Nu e legal sa te dea afara..eu asa stiu.
Daca te intorci la servici imediat ce implineste David 2 ani, ai beneficia de cei 85% pt cel de al doilea copil..eu asa zic, pt ca ai continuitate.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
dayanara spune:
eu n.am idee de nici.un cont , am vazut pozele celo care le au la semnatura, eu am mai pus albumul meu, dar nu l.am prea actualizat, aici http://community.webshots.com/user/dayannara
selina e o idee cu centura
in romania sau nu numai la cate saptamani va face eco pt pliul nucal?
intreb deorece sunt fete inaintate si sunt curioasa de valori
aici incepand cu saptamana 12 se considera relevant, si TT doar in saptamana 19 parca, de asta nu.s sigura, nu.mi amintesc bine cand l.am facut cu ivan
roxana
5+ si
ivan (2.12.2006)
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara eu n.am idee de nici.un cont , am vazut pozele celo care le au la semnatura, eu am mai pus albumul meu, dar nu l.am prea actualizat, aici http://community.webshots.com/user/dayannara roxana 5+ si ivan (2.12.2006) |
Este vb de un alt cont, de photobycket.com, unde fiecare isi pun pozele de la eco, cu burtica..
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Fetelor, eu azi am avut iar dureri de burta (crampe, balonari)..intr-adevar se apropie CM, dar sper sa nu vina..
Din cate am
, am vazut ca si voi va confruntati cu ele, deci sunt normale si ca in pantecul meu se adaposteste un prunculet .
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
andra_s spune:
oana, pls, vreau si eu PM cu contul comun.
honeybaby si restul lumii, cam cat v-au costat analizele, in afara de cele gratuite : toxo, listeria, CMV, rubelle, herpes, ebstain, etc ??? ma duc si eu marti si nu stiu cu cati bani sa ma pregatesc, am auzit ca sunt intre 500 si 800 ron. voi unde le-ati facut, ma intereseaza pt fetele din bucuresti, la ce cabinet? din cate stiu la synevo sunt cele mai acceptabile ca pret si stiu ca ei lucreaza OK.
10+
oanaiacovita spune:
Andra trimis PM.
Vezi ca pe site la synevo sunt preturi.
Oana
11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
andra_s spune:
sar'na oana, ce rapida ai fost 
da stiu, ca am mai facut analize la synevo si imi faceam calculul de acasa, dar cam de o sapt incerc sa accesez pagina cu preturile si imi da eroare, poate le actualizeaza, cine stie...
10+
dayanara spune:
acum am terminat de calcat si am cautat analizele facute in timpul sarcinii cu ivan, alea de la inceput sunt multe rau :)) hemograma alba, hemograma rosie, toate bolie pana la hiv, hepatita etc, urina nu stiu cum, ma doare capu, in fine...
apoi am gasit triplu test si eram in 15 saptaman cand mi l.au facut, si vad ca atunci aveam 55 de kg, iar acum in 5 saptamani am tot 55 ...asta nu e bine , o sa.mi bat propriu record de 30 de kg 
roxana
5+ si
ivan (2.12.2006)