Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Buna mamicice faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Sotii vostri au intrat in panica la gandul ca vor fi tatici?
Care e reactia lor? Sunt alaturi de voi?
Stiu ca e o intrebare stupida... Si totusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Honeybaby si Vladimirescu va tin pumnii sa se termine cat mai repede scurgerile urate si ami ales stresul pe care il aduc

Dayanara si eu simt foarte sensibila burtica, desi nu se vede absolut nimic, ma deranjeaza mai ales centura la masina. Cred ca in curand trec la varianta folosita data trecuta - inchid centura peste scaunul gol, ma asez si trec centura transversala peste piept - asa e super comod.

Stefanna nu stiu de ce depinnde cat te ingrasi in sarcina, dar am impresia ca tine de conformatie. Eu sunt inalta si ma ingras greu. Sper sa fie bine si de data asta. Bineinteles bebe vine pe locul intai Am vazut ca si tu ridici fetita ta in brate. Cat timp are. Si eu ridic tot timpul piticul, sper sa nu se intample ceva.

Ramonella nu fii trista ca nu ai vazut embrionul, il vei vedea sigur data viitoare. La cine ai mers? Eu merg vineri la control, dar nu cred ca vad nici eu mai mult decat saculetul.

Cine se ocupa de lista, mai repet UM 05.07.2009 si DPN 16.04.2010. Daca sunteti asa dragute imi dati si mie un PM cu datele contului comun daca se poate? Multumesc

Mami si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

OANA doar tu si cu inca o fata ati pus poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Happyjoy la mine sotul este tare incantat si nici pe departe speriat de noul statut care il asteapta. Cred ca de multe ori isi dorea mai mult ca mine, mai ales ca el a fost fratele mai mare si a mai avut inca 5 frati pe care i-a crescut aproape pe toti, deci are mult mai multa experienta ca mine. Iar eu o sa am o baza mare in el.

Denisa cum esti? Cum mai sunt scurgerile?

Selina ai PM.

Alesico, da, doar eu si Uta Ciun am pus poze. Le asteptam si pe restul fetelor.

Oana 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

In primul rand as vrea sa scriu despre intratul in apa -- nu are nici o legatura baia in cada cu inotul!!! Inotul si aqua aerobic sunt sporturi foarte recomandate in sarcina, chiar si pentru cele care au ceva probleme si nu li se recomanda mult efort fizic. Baile in cada sau in jacuzzi nu sunt recomandate nu pentru ca ste apa in cada ci pentru ca este apa calda, care poate produce o gramada de neplaceri in timpul sarcinii, de la contractii (din al doilea trimestru insa, din cate stiu eu), la probleme cu respiratia si cu inima. Cat despre infectii, ma indoiesc ca se iau atat de mult din mare, care este... mare :) Mai degraba dintr-o piscina murdara...

Happyjoy -- sotul meu s-a panicat LA FIECARE COPIL!!!! La fiecare copil a avut faze de disperare, de cum o sa faca el fatza situatiei, la inceput nu zicea nimic, dar il simteam ca se framanta si pana la urma izbucnea ca sa ii dau o pauza, sa se relaxeze un pic si sa treaca peste "shock". Asta chiar si la acest copil, pe care l-am planuit si am incercat sa il facem juma de an. Asa sunt barbatii, chiar cand isi doresc copii, cred ca cei care sunt foarte responsabili, isi fac mii de griji in legatura cu noile responsabilitati care vin cu noua "meserie".

Va multumesc celor care mi-ati recomandat cabinete pt echo, o sa incerc sa sun maine sa vad daca reusesc sa fac o programare cat de curand. Nu as vrea sa astept prea mult, ca deja am 10 saptamani si nu vreau sa ma duc in jur de 12, ca nu ma intereseaza sa imi zica ceva de translucenta nucala ca sa am la ce ma gandi restul sarcinii. La mine avortul nu este o optiune, asa ca la nici una dintre sarcini nu am vrut sa fac nici unul din testele astea care pot detecta cine stie ce anomalii. Sper sa reusesc sa prind o programare saptamana asta.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana - sunt ok . Scurgerile s-au oprit de aseara. Azi nu am mai avut nimic, dar nici nu prea am facut mare lucru. Am lenevit in pat mai toata ziua.
happyjoy- sotul care este mai rau decat un copil este speriat de gandul ca bebe imi va opuca tot timpul , timp care pana acum a fost in mare parte alocat lui. Daca ar fi dupa el cred ca ar face copii la 60 de ani.

Denisa, 5 +
http://picasaweb.google.com/home
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami25_7

Buna fetelor,noi suntem bine azi,numai ca pe mine m-au luat gandurile,si am asa niscaiva nelamuriri.
Poate ma ajuta cineva cu unele lamuriri.Eu ar trebui sa nasc la sfarsitul lui feb.2010,actualmente sunt in CIC pt copil,pana in octombrie cand ma voi intoarce la munca,as dori sa stiu daca am dreptul la concedii medicale,precum si daca voi beneficia de indemnizatia cu 85% din salariu,avand in vedere ca voi fi platitoare de cotizatii 5 luni?
A,si inca ceva,firma este cu un picior in groapa,dar nu fac disponibilizari,imi este teama ca atunci cand ma voi intoarce la munca si le voi spune ca sunt gravida sa nu ma zboare.
Va doresc o duminica linistita.

mami de David Andrei 02.10.07 si 10 sapt

nu au dreptul sa te dea afara...legal, sunt obligati sa te tina 6 luni de zile dupa ce te intoci la munca...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

http://lumeafermecata.blogspot.com/

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Eu am fost azi la eco...6 saptamani si 4 zile,nu s-a vazut embrionul...iar am dat peste un doctor tampit,care in 2 minute a terminat totul.Nu mi-a facut nici o masuratoare...sarcina incipienta,atat a scris pe hartia aia...cred ca o iau razna...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
6+Doamne ajuta

ramo, du-te si fa o eco vaginala...aia e mai concludenta...eu am fost la gynia...am prins o doctorita tare draguta, care m-a examinat indelung...iti tin pumnii sa fie totul ok...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

http://lumeafermecata.blogspot.com/

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Eladea2005 cat e o eco la Gynia? Au aparatura performanta, asa-i?

Oana 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput