Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 12
ellanik spune:
Sotul meu isi tot imagineaza ca este burtica insa eu zic ca ...E drept ca de vreo 2 zile s-a unit zona de jos cu burtica mea si sunt asa..una in continuarea celeilalte. Dr a zis ca pe la 12 sapt ar incepe uterul sa se ridice si sa inceapa sa se vada.Al meu e innebunit sa se vada .Oricum cert e ca nu mai suport nimic strans in zona burtii si mai jos.Sutienele... deja am reinnoit colectia cu 2 cu un nr mai mare.Oricum trebuie sa merg sa cumpar pantaloni speciali pt cand voi incepe munca.O sa imi faca si mama vreo 2-3 sarafane pt mers la scoala.
9+
Eu si bebe il iubim pe tati !
oanaiacovita spune:
Ella, nici nu suport sa ma straga ceva la burtica. De aceea mai folosesc doar o pereche de pantaloni si un sarafan. E musai sa imi iau niste pantaloni de gravi, ca eu stau mult pe scaun si cele cu bata peste burtica imi lasa urme si nu imi place.
Am citit la odiseea de ian-feb ca, daca vrei sa stii pe unde e bebe acum, sa masori de la osul pubian in sus saptamanile transformate in cm. De exp, eu am 11 sapt, deci bb e la 11 cm deaspura osului pubian.![]()
Si la mine s-a unit partea de jos cum zici si tu.![]()
Oana
11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum buna gravidute si aspirante. eu am avut acum 2 zile sangerari. am crezut ca vine cm, mult prea devreme. insa apoi s-a oprit. nici nu mai stiu ce sa cred. normal as mai avea inca o saptamana pana sa imi vina... deci ar mai fi timp. nu inteleg de la ce sangerarea. oricum, mai am de asteptat. _ www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
Tu stii ca imi doresc tare mult sa fii insarcinata
.. si poate totusi esti.
Cat timp ai sangerat?
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
happymum spune:
alina intai am gasit mult mucus rosu pe hartie, apoi pe tampon catve picaturi. pana seara se diminua incet pana a disparut.
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
happymum spune:
chestia care ma tine in loc sa nu ma entuziasmez este ca nu ma dor titili deloooooc... sunt moi, moi... nimic....
_
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
Ioanact spune:
Am gasit un site cu: Sarcina pe saptamani (sunt si alte site-uri, mie mi se pare interesant si acesta), iar altul www.sarcina-nasterea.ro/" target="_blank"> despre sarcina si nastere, si nu numai.
Le voi atasa si pe prima pagina.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
RAMONELLA spune:
Eu am fost azi la eco...
6 saptamani si 4 zile,nu s-a vazut embrionul...iar am dat peste un doctor tampit,care in 2 minute a terminat totul.Nu mi-a facut nici o masuratoare...sarcina incipienta,atat a scris pe hartia aia...cred ca o iau razna...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
6+Doamne ajuta
happymum spune:
ramonella incetisor... nu te speria prea tare... of... doctorii astia, ma rog, unii dintre ei... mai asteapta putin si mergi iarasi la altul. tin pumnii la fata frumoasa si speriata... 
_
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
dayanara spune:
tocmai veneam de afara sa intreb daca pe voi va derajeaza blugii sau hainele mai stramte, dar vad ca s.a scris , totusi eu am 5 saptamani, nu e vorba ca ma srang ci ca ma deranjeza f tare, nu pot sta jos deloc, in masina cand ajung ma desfac si la nasturi si la fermoar, mi se pare totusi asa devreme sa trec la alte haine...
Nikole nu te.am mai citit, esti ok?
Nelia tu pe unde umbli ?
Selina si restul fetelor ....lasa ca incet incet invat eu nickurile
ah...ramonella, am citit pe un forum spaniol ca e posibil ca la 6 sa nu se vada inca embrionul, citeam pt ca ca si eu voi avea eco la 6 si ma intereseaza, la unele s.a vazut la unele nu, cand o faci pe urmatoarea?
roxana
5+ si
ivan (2.12.2006)
happymum spune:
dayanara tocmai ce am citit pe site-urile postate de alina, ca la femeile care au mai nascut, incep sa le deranjeze hainele mult mai devreme decat pe cele care sunt la prima sarcina.
_
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2