Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Tioana imi pare rau, dar cum spun fetele,sper si eu ca data viitoare va fi bb, oricum e nasol sa.ti faci iluzii

happymum sunt de acord ca nu se poate vorbi doar de medici , probleme medicale, analize si altele asemanatoare, mai ales ca suntem si de pe alte meleaguri unde protocolul e cu totul altul

roxana 5+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

T_Ioana te contrazic in ceea ce priveste Centrul Medical Asclepios.Acolo este un cuplu de medici exceptionali tata si fiu raica se numesc.Acesti medici au salvat femei de la cancere grave si in afara de asta sunt foarte buni in urmarirea sarcinilor.Ca preturile sunt mari asta e alta poveste insa medicii sunt foarte buni , nicidecum mediocrii.Crede-ma ca cei mediocrii nu-si fac centre atat de mari si sofisticate.Acum depinde si de asteptarile tale de la un ginecolog insa iti pot spune din experienta personala ca acolo este chiar un centru calitativ din toate pdv.
Vladimirescu nu mi-ai zis nimic de salata mea de oua?Sa incerc cu altceva?Poate mai bun?
Happymum asa e in ce priveste prietenii facuti aici .Si eu am descoperit oameni pe care fizic nu ii cunosc insa care ma sustin mai tare decat cunoscutii.
Oana idem si la mine cu greturile.Salutari la cel mic .Mai bate step?

9+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

auziti dar voi stiti cumva daca olytnul afecteaza in sarcina? pe prospect nu scrie ca ar afecta ...dar acum... pana mea cine stie?

eu stiu ca nu e bine sa-l folosesti in sarcina...de fiecare data cand cumparam pt sotul meu, farmacista imi zicea ca nu e indicat pt gravide(eram gravida pe vremea aia)si de fiecare data ii spuneam ca nu e pentru mine...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

http://lumeafermecata.blogspot.com/

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

De obicei medicamentele nu sunt recomandate in sarcina.
Exceptie (doar ce cunosc):
paracetamol =raceala
ampicilina=infectii
Eu consider ca nici paracetamolul nu ar trebui folosit de antibiotice ce sa mai spunem insa atunci cand situatia o cere si medicul ginecolog prescrie...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

happyjoy, abia acum am timp sa intru sa iti raspund, o sa nasc cu dr Puia la Giulesti.

avionika, reli felicitari pentru sarcina si sa tina 40 de sapt fara probleme.

of, mai fetelor, eu mereu am evitat conflictele, nu imi place ... dar hai sa zicem k e de la caldura.

va poop pe toate si azi e sambata, sunt acasa, pot intra si eu mai des

10+

si nu o sa iti fie greu sa tot astepti pe la usi? Stiu ca Puia e un doctor extraordinar dar cu greu dai de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

ellanik, sa stii ca eu nu am pofte, n-am avut nici la prima sarcina. Dar ce ai scris tu azi cu salata de oua mi-a facut o foame brusca si o foame grozava! Pt ca stau in pat, am rugat-o pe bona lui Vladimir sa-mi fiarba 2 oua si sa-mi aduca la pat cu un pahar de iaurt si cu vaza in care tinem noi in apa patrunjel, marar si busuioc proaspat... ca ceapa verde n-aveam!
Asa ca saru'mina!
De zis n-am zis nimic, ca e off topic si eu nu stiu sa sciu mesaje scurte :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am terminat si eu cu bucatareala pentru ziua de azi.Acum vreo doua-trei saptamani nu visam sa mananc eu asa bine ca azi. Am inceput sa pot manca cate putina carne.Azi am facut cordon bleu cu mancarica de ardei copti
T_Ioana imi pare tare tare rau. Sa dea DD ca data viitoare sa fie totul bine.
Ioanact cand ne dai vestea?
Happy
Ella sper ca bebe sa bata step acolo si astept cu nerabdare zilele cand o sa si simt ce face el pe acolo. Vorba unei prietene - "curat in garsoniera" Tu cum esti? Cand mai mergi la eco?

Oana 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Ioanact cand ne dai vestea?

Oana 11+

Cand o voi afla si eu . Cat de curand.
Am calculat pe DC si Luni as face 4 sapt., pe 12-13 Iulie am avut UM, deci luna asta tot cam at il astept (dar nu va veni ), iar pe 14 August voi incerca sa fac un test. Poate, poate ies cele II.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Ioana sa vii cu doua liniute.
Oana sa stii ca si eu saptamana asta am inceput sa mananc putina carne dar putina.Eco am pe 22 august in a 12-a saptamana si masoara translucenta nucala si fac DT si gata ma opresc cu testele.Pur si simplu refuz sa ma gandesc ca puiul meu ar avea ceva.Ma alimentez cu optimism.Tu cand faci DT-daca il faci?Practic tu esti mai mare ca mine cu o sapt si vreo 2 zile ca noi abia luni intram in sapt 11.
Vladimirescu deci te-am starnit.Ai vazut ce bun?Vezi ca am grija de tine sa dai lui bb si proteine si calciu si folati.Hai ca mai vin cu idei.Nu duc lipsa.
Gravidutelor , curaj, ca greturile uite, se tot duc si incepem sa deliram pe teme culinare.
La cineva se cunoaste burtica?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ioana tinem pumnii sa fie

Ella eu mai am eco pe 20 august, inainte sa plec in concediu. Eu o sa fac TT, ca am 2 sarcini pierdute si dra nu vrea DT. Deci pe cand ma intorc din concediu o sa am TT-ull. Si eu ca si tine sunt convinsa ca bb e ok, si nici nu l-as fi facut daca nu insista dra. Dar eu la bb meu nu renunt.
La mine se vede burtica, si daca pana acum se vedea doar seara, acum ma trezesc cu ea.

Oana 11+

Mergi la inceput