Cu dragoste din Iasi (87)
Raspunsuri - Pagina 3
buli spune:
si eu am role si nu stiu sa ma dau
facem o trupa bambi in copou?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
GabrielaG spune:
Helo, hello...am ajuns si eu in Iasi dupa cateva zile de respiro la sora-mea. Ieri am reusit sa-mi coc 30 kg de vinete pt iarna si sunt f mandra...ca am facut-o afara, in curte si nu m-am afumat prin casa, apoi m-a mai prins si soarele.
Adi, cred ca ar trebui sa ii cuplam pe Otto si Catalina la mers pe role...si al meu vrea sa isi faca viteza sa urce pe chestiile alea din parcul Expozitiei..la terenul de role...dar nu poate...
Si spor la treaba...la smotru...cum ii zici tu...se pare ca sunteti pe ultima suta de metri, nu?
Stiti cumva pensiuni acceptabile ca pret la Lacul Rosu si conditii ok? Ca se intrevede o iesire acolo si as vrea sa stiu ce experiente aveti. Multumesc anticipat
Gabriela si baietii
buli spune:
Gabi, pensiunile nu mi-au placut, am stat la hotel lacu rosu care a fost superok
cgeea spune:
Anca, accesibil publicului larg, sa inteleg.
Poti sa mai dai ceva detalii? Contact, program, pret... Multumesc
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
frumoasa mamei
sotul meu
buli spune:
programul il stabilesti cu dl. razvan
tel 0752040214
e 150 lei zborul - nu mai stiu cit timp 20-30 min cred, asta tb sa intrebi
ioana spune:
Oana, imi poti da detalii despre gradinita "Buna Vestire"? Este particulara sau de stat? Am citit ca se instaleaza in sediul fostului Kinderland si m-ar interesa si pe mine, pentru anul viitor. Vor avea si grupa de 2-3 ani? Multumesc!
Ioana.
cgeea spune:
Multumesc , Anca . Ma gandesc sa-i fac fina-mii un cadou, ca fiica-mea nu cred ca ar aprecia . Oare de la ce varsta e permis?
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
frumoasa mamei
sotul meu
buli spune:
nu cred ca vreo limita de virsta - dar poti intreba.
oricum cred ca are haz dupa 4-5 ani, sa constientizeze ce se intimpla.
adi69 spune:
Multi ani traiasca ..multi ani traiascaaa..laa multi ani!!
La multi ani Stefania!
Andreea ,sa-ti traiasca printesica!
l_carmen2003 spune:
Stefania sa crsti amre si frumaosa si norocoasa si fericita! StefaniaO copilarie frumoasa si numai bine! Andreea sa iti traiasca printesa! si sa va bucurati de copiI!
Acvi La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita si tot ce iti doresti!
Alynta27 La multi ani si sa fii iubita si sanatoasa! Si fericita!
Petrecere frumoasa!
Un Week end frumos! Al meu sigur va fi! De azi incepem de fapt si cred ca o vom tot tine pana luni!
Va pup si va urez inca o data tuturor un week-end placut!