Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (72)
Raspunsuri - Pagina 4
Lumi_Richard spune:
Ramonik, Miany75, va multumesc!
Andre,te asteptam cu vesti bune!
LauraG,multumim, foarte utile sfaturile!
Katy, super burtik, iar Andrei este un dulcel! Ar trebui sa mai pui niste poze cu el,sa-l vedem mai bine....si pe tine, de altfel!
Lumi 25+ cu Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
christinam spune:
Lumi ce bine ca ai venit cu vesti bune ! Tu acusica treci in trimestrul 3! Abia astept sa fim si noi acolo.
Eu numar acum orele sa plecam odata in concediu si incep sa ma stresez asa ca de obicei, sa iasa totul bine si sa ne vedem plecati deja. Barbatul meu are de finalizat un proiect si mi-a zis ca azi nu prea am sa-l vad. Cred ca imi fac curaj si ma apuc asa incet de impachetat eu cu David, macar sa sortam hainutele, sa vad daca mai trebuie sa spal ceva.Mi-e oroare de spalat ca tre sa car hainele de la etaj jos in bucatarie la masina de spalat si apoi inapoi sus sa le intind. Si gafai ca un porcusor intre timp.
21 + , mamica de David 5 anisori
mihamora spune:
Lumi -felicitari pentru vestile bune de la eco!
Eu nu am luat nimic pentru bebe deocamdata, avem multe si de la fratior...o sa ii iau un portbebe , salopeta de iarna si ceva hainute, biberoane si pompa de san de la avent recomandata de Diana, in rest nu stiu, mai vedem pe parcurs...aaa si patut, ca l-am vandut pe a lui Domiam avut de lemn cu saltea din fibra de cocos, acum o sa iau de panza.
Si leaganul de la primii pasi l-am vandut si mi-a fost foarte util la inceput... poate luam un bouncer de data asta, leaganul ocupa prea mult loc.
Ramonika- ai fost la teba?
Michelle 21+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
Alinus25 spune:
Fetele la Carrefour sunt reduceri de 75% la textile. Nebunie ce a fost aseara acolo... au hainute super frumoase ... Oare in toate magazinele Carrfour din tara sunt?
Noi plecam pe weekend la munte, pana luni .De abia astept... Numai vremea asta ma enerveaza...
Alina 25+ si Riana-Antonia 25.01.2007
Lumi_Richard spune:
Cristinam,multumesc foarte mult! Lasa, iubita, o sa treaca timpul repede, eu nici nu stiu cand am ajuns aici! Nu postezi si tu niste pozici cu David, cu tine? Mi-ar placea mult sa va cunosc!
Lumi_Richard spune:
Mihamora, multumesc!
Nici eu nu am cumparat absolut nimic pt fetita, dar cred ca am timp! Eu voi veni in Septembrie in Romania, ma gandeam ca ne oprim in Londra si cumparam de la Mothecare, dar ne-am gandit ca ar fi mai bine sa luam biletul Tokyo-Viena-Iasi...Daca venim prin Londra, e atat de greu, prin Bucuresti,apoi Bucuresti-Iasi...si atat de scump...Oricum, o sa ne coste o avere sa venim,dar la ce preturi sunt ca sa nasti aici....tot acolo iesim, macar in Romania ma va mai ajuta mama dupa nastere!
miany75 spune:
Sper sa ajung si eu la o sesiune de shopping in week-endul asta..daca nu e vreme buna sa mergem undeva....
miany
26+ DAVID ANDREI
miany75 spune:
Lumi esti o curajoasa! Sa te incumeti la asa drum in situatia ta...nu stiu ,zau ,daca as putea..
miany
26+ DAVID ANDREI