Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (72)
Raspunsuri - Pagina 18
Ramonika spune:
neata burtici,
maine plec iar la munte, ne-am decis sa mergem la Tusnad, la lacul Sf. Ana. revenim de-abia lunea cealalta, pe 17 august.
asa ca sa nu ma dati disparuta. ![]()

Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
betty78 spune:
Doamnelor, eu ma retrag sa ii cumpar lui Mario patut sau camera ca sa am sa ii transfer lui bebe2 mobila lui roscatel
si uite asa am intrat in trimestrul 3
Betty78
27+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
roxyaly spune:
Buna dimineata
Azi ma simt mai bine. Va multumesc pentru raspunsurile date referitor la diabetul gestational probabil ca la sf. lunii cand merg la control imi va da sa fac si eu aceasta analiza.
Simina e foarte frumos numele ales pentru bubulina.!
Katy ma bucur ca te simti mai bine. Asta e probabil ca de acum vom mai avea dureri caci bebe creste mult acum, dar trecem noi peste toate.
Azi avem si noi 24 de saptamani Doamne ajuta la cat mai multe.
Va pup si va doresc un week-end excelent.
24+
Matei Constantin
roxyaly
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Eu nu stiam nimic de analizele pentru diabet gestational Dana.n intrebai ieri ceva de saptamani si de luni,am tot vrut sa iti raspund si am tot uitat si parca nu a facut-o nimeni altcineva Daca ai implinit 27 de saptamani,esti in saptamana 28 si luna a saptea. _ Ramona,mami de Stefania - Francesca (20.11.2006) si 22+ ![]() |
Multumesc ptr raspuns.

------------------------
27+
DavidAlbume foto
vias spune:
Distractie placuta ramonika ...si un cancediu odihnitor si placut.
Betty spor la cumparaturi!
Eu am incercat sa dorm..dar nu ma ia somnul...asa ca ma apuc de
..ca cineva trebuie sa faca si treaba asta...
Ma gandesc sa cumpar carutul care vi l-am aratat ieri, am sunat si mi-a zis doamna ca ma suna luni dimineata sa-mi spuna daca au pe albastru, daca au cred ca o sa-l cumpar....dar sa vedem...ca peste tot au numai culori de fetite..asa era si in Carrefour...numai hainute de fetita...cat vedeai cu ochii..

Offfffff..greu cu carutul asta...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
RamonaCopot spune:
Servus fetele,
Multumesc din suflet ca v-ati mai amintit si de mine. Eu din pacate sunt internata de duminica trecuta, am avut niste dureri groaznice de burta de nici nu puteam respira si burta imi erqa tare ca un pietroi. Am inceput tratament cu gynipral si amestec litic, dar burta tot mi se intareste, pana aseara fara dureri. azi noapte pe la 12 iara era burta mea pietroi si ma durea cumplit... Nu stiu de cee asa. Dr mi-a facut ecograf si bebe e bine, misca mereu, placenta si colul ok, deci nu stiu de ce mi se intareste burta.
Maine fac 28 sapt deci intru in luna a 7-a, deci sper ca daca mai e ceva....sa supravietuiasca puiutul meu de la 7 luni.
oricum stau numai intinsa in pat...daca ma duc pana la baie mi se intareste iara, asa ca o sa ma lipesc de pat daca e nevoie numai sa stea bebe acolo si sa fie ok.
Va pup si rugati-va si pt noi, ca avem nevoie.
Nu pot sa citesc din urma, ca trebuie sa dau modemul inapoi colegei de salon, dar sper ca voi taote sunteti bine si fulgusorii vostri nu se grabesc asa ca al meu sa iasa afara.
Ramona,
26+ 
noi 3
dana n. spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Servus fetele, Multumesc din suflet ca v-ati mai amintit si de mine. Eu din pacate sunt internata de duminica trecuta, am avut niste dureri groaznice de burta de nici nu puteam respira si burta imi erqa tare ca un pietroi. Am inceput tratament cu gynipral si amestec litic, dar burta tot mi se intareste, pana aseara fara dureri. azi noapte pe la 12 iara era burta mea pietroi si ma durea cumplit... Nu stiu de cee asa. Dr mi-a facut ecograf si bebe e bine, misca mereu, placenta si colul ok, deci nu stiu de ce mi se intareste burta. Maine fac 28 sapt deci intru in luna a 7-a, deci sper ca daca mai e ceva....sa supravietuiasca puiutul meu de la 7 luni. oricum stau numai intinsa in pat...daca ma duc pana la baie mi se intareste iara, asa ca o sa ma lipesc de pat daca e nevoie numai sa stea bebe acolo si sa fie ok. Va pup si rugati-va si pt noi, ca avem nevoie. Nu pot sa citesc din urma, ca trebuie sa dau modemul inapoi colegei de salon, dar sper ca voi taote sunteti bine si fulgusorii vostri nu se grabesc asa ca al meu sa iasa afara. Ramona, 26+ ![]() noi 3 |
Off Ramona, imi pare rau sa citesc asta. Multa sanatate la amandoi iar bebe sa mai stea acolo la mami in burtica, acolo este mai bine.

------------------------
27+
DavidAlbume foto
dienutze spune:
Ramona, multa sanatate tie si micutului! Iti tinem pumnii! 
23+ astept pe
Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
vias spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Servus fetele, Multumesc din suflet ca v-ati mai amintit si de mine. Eu din pacate sunt internata de duminica trecuta, am avut niste dureri groaznice de burta de nici nu puteam respira si burta imi erqa tare ca un pietroi. Am inceput tratament cu gynipral si amestec litic, dar burta tot mi se intareste, pana aseara fara dureri. azi noapte pe la 12 iara era burta mea pietroi si ma durea cumplit... Nu stiu de cee asa. Dr mi-a facut ecograf si bebe e bine, misca mereu, placenta si colul ok, deci nu stiu de ce mi se intareste burta. Maine fac 28 sapt deci intru in luna a 7-a, deci sper ca daca mai e ceva....sa supravietuiasca puiutul meu de la 7 luni. oricum stau numai intinsa in pat...daca ma duc pana la baie mi se intareste iara, asa ca o sa ma lipesc de pat daca e nevoie numai sa stea bebe acolo si sa fie ok. Va pup si rugati-va si pt noi, ca avem nevoie. Nu pot sa citesc din urma, ca trebuie sa dau modemul inapoi colegei de salon, dar sper ca voi taote sunteti bine si fulgusorii vostri nu se grabesc asa ca al meu sa iasa afara. Ramona, 26+ ![]() noi 3 |
sanatate multa iti doresc...imi pare rau sa aud asta...
Ai grija de tine, sunt sanse sa ajungi la termen si cu contractii...spun asta din experienta!
Te
sanatate multa!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
simina_kin spune:
Buna ziua fetele!!
N-am apucat sa citesc din urma , am vazut doar listuta pt spital de laBetty..multumim
EEE..la listuta ei , se adauga si cele de pe mail (daca vreti) si mai am eu aici si aici (cu poza)....asta pentru cine este interesat
Cred ca din toate astea 3 isi poate face fiecare o lista proprie cu ce crede ca-i trebuie
25+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Stefania - Francesca (20.11.2006) si