Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (72)
Raspunsuri - Pagina 12
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika imi cer scuze anticipat daca o sa plictisesc pe cineva cu mica mea "problema" care nume vi se pare mai fain dintre: Briana, Sandra, Sabina? Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor |
Briana...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
mda...acum am vazut ca ai primit cate o parere de la fiecare..
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
bebe Flavius Cristian
POZE
Avalon spune:
Da, e tare complicat cu numele... ce nume imi plac mie, nu-i plac lui si viceversa... am amanat pe durata nedeterminata alegerea numelor... sper sa nu fiu o mama in halul asta de denaturata incat sa ii las fara nume asa cum nici macar cate o pereche de botosei nu le-am cumparat... desi nu m-ar mira, cainele nostru are numele "Caine"...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 24+
vias spune:
si pentru ca eu sunt aia care caut de calitate si ieftin ia priviti ce am gasit www.articole-pentru-copii.ro/index.php?pag=catalog_cifnetforum&catalog=product_info&action_cifnet=preview&cPath=33_34&products_id=871" target="_blank">aici
sper sa nu iasa ditamai placinta...si sa se vada ceea ce vad si eu..
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
bebe Flavius Cristian
POZE
Lumi_Richard spune:
Sper sa nu supar pe nimeni,dar as dori sa fac o completare la cele spuse de Cristinam
"Dankutza de acord ca e bine ca discutiile sa aiba consistenta, insa , mie cel putin mi-a picat foarte bine sa mai primesc si o vorba buna de la fete cand le povesteam de probleme, sau sa mai glumim. Nu stiu, pana la urma cine sa te inteleaga mai bine decat alte gravidute care trec prin aceleasi greutati. Si chiar daca nu ne cunoastem personal, eu de abia astept sa aud vesti de la fiecare, si uneori chiar prin discutii banale incepi sa cunosti mai bine persoanele cu care vorbesti. Si e interesant sa mai afli si parerea si experienta personala a fiecareia, chiar daca nu i-a spus-o medicul sau nu e luat direct de de pe vreun site de specialitate."
Cred ca acum se exagereaza putin cu aceste comentarii acide... Le-am dat perfecta dreptate celor doua fete care au inceput: Monis5 si Biara, suntem aici pentru a ne informa, pentru a oferi si primi un suport moral(in limita posibilitatilor), pentru a impartasi experiente, ganduri, emotii, pt a pune in discutie atat subiecte placute,cat si neplacute legate de sarcina,nastere si bebelusi.
Am intrat la aceasta odisee pt ca sunt insarcinata. Pot vb cu prietenele mele absolut orice, dar ele nu sunt insarcinate, majoritatea nu au copii, deci sunt si mai dezinformate decat mine la capitolul SARCINA ( care, bineinteles, implica: dereglari hormonale, emotii, depresii etc). Faptul ca unele dintre noi au studii superioare si altele nu, ar trebui sa fie ignorat....aici toate suntem la fel: INSARCINATE.
Citesc si "odiseea mamicilor de iasi", "prematurii:esentele tari" si "contractii nedureroase"... peste tot am vazut fetele relaxate, intrand, cateodata, si in detalii intime, vorbind despre viata personala, glumind. Poate multora nu ne-a placut ce au postat unele fete( ma includ si pe mine,no problem), poate unele dintre noi ne-am expus problemele aici, dar cred ca fiecare poate fi selectiva cu ceea ce citeste, si poate ignora postarile uneia sau mai multor persoane care nu se ridica la acelasi nevel intelectual ca si ea.
In momentul in care am avut o problema, am primit suport moral de la multe dintre fetele de aici, daca una dintre fete are o problema si are nevoie de o vorba buna, sunt foarte bucuroasa sa o ajut si, pt asta, imi place foarte mult aceasta odisee si voi fi aici pana la scutece!
Referitor la informatii, fiecare dintre noi poate veni cu ceva nou, majoritatea dintre noi suntem la prima sarcina, deci fiecare informatie este nepretuita, dar... cred ca mai bine preluam si oferim aceste informatii intr-o atmosfera destinsa, placuta, prietenoasa.
Lumi 26+ cu Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
Avalon spune:
subscriu celor de mai sus
eu sunt de parere ca viata este frumoasa prin diversitate si ca fiecare personalitate ar trebui sa fie libera sa se exprime in legatura cu ceea ce simte in perioada asta a sarcinii, in fond avem un lucru minunat in comun: vom fi mamici, vom da viata!
eu una ma bucur de fiecare clipa si ma bucur ca va cunosc si ca pot impartasi cu voi toate aceste lucruri...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 24+
Lumi_Richard spune:
Andre,felicitari,ma bucur foarte mult ca ai venit cu vesti atat de bune!!!
Cristinam, asa este, vine trimestrul 3 si noi ne bucuram nespus cu fiecare zi care trece si papusica este inca acolo!
Ramonik, mie imi place fff mult Briana,e deosebit....a fost pe listuta mea, dar nu i-a placut lui Richard....
Avalon, pentru putin. Nu trebuie sa te ingrijorezi. Oricum, din cate am inteles, in Romania unele teste sunt optionale. Difera de la o tara la alta...aici,daca nu as fi cerut ieri morfologia fetala, nu stiu daca mi-ar fi facut vreodata.
Lumi 26+ cu Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
Andrecluj spune:
Va multumesc dragele mele Lumi, subscriu, as vrea sa scriu mai mult, dar am musafiri. Asa ca 22 + Chiara Ada
christinam spune:
Va trimit un la toate si ma dezlipesc de laptop ca trebuie sa incep sa IMPACHETEZ!!! Si sa-mi dau blanita jos de pe picioare si nu numai . Poate diseara din pat mai intru un pic.
21 + , mamica de David 5 anisori
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui christinam Va trimit un la toate si ma dezlipesc de laptop ca trebuie sa incep sa IMPACHETEZ!!! Si sa-mi dau blanita jos de pe picioare si nu numai . Poate diseara din pat mai intru un pic. 21 + , mamica de David 5 anisori |
concediu placut! ..ma duc si eu langa sot...
Noapte buna!
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
bebe Flavius Cristian
POZE