Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

Eu stiu ca mai intai se verifica glicemia dimineata pe nemancate, apoi se bea apa cu glucoza si la 2 ore se verifica glicemia din nou.

Andre ma bucur mult pt rezultatele bune
Lumi ce ti-am zis ca acusica esti in trimestrul 3.

21 + , mamica de David 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Avalon, apa ai voie sa bei, nu ai voie sa mananci,in special nu ai voie sa consumi nimic dulce. Se bea o solutie pe baza de glucoza si la o ora ti se ia sange.
Nu am fost suspecta de diabet, aici este un test al trimestrului al doilea de sarcina.

Lumi 26+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

imi cer scuze anticipat daca o sa plictisesc pe cineva cu mica mea "problema"
care nume vi se pare mai fain dintre: Briana, Sandra, Sabina?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Cateva randuri frumoase...

Drepturile copilului dupa Korczak

*copilul are dreptul la iubire
« Iubiti Copilul, nu doar pe al vostru »

*copilul are dreptul la respect
« Sa cerem respect pentru ochii stralucitori, pentru fruntea neteda, pentru efortul tineresc si incredere. De ce ochii incetosati, fruntea ridata, parul gri...sau o resemnare obosita ar avea dreptul la un respect mai mare? »

*copilul are dreptul de a avea cele mai bune conditii pentru crestere si dezvoltare
« Cerem sa fie suprimate foamea, frigul, mirosurile oribile, umiditatea, suprapo****rea »

*copilul are dreptul de a trai in prezent
« Copiii nu sint persoanele de miine, ei sint persoane de astazi »

* copilul are dreptul de a fi el insusi
« Un copil nu e un bilet de loterie care ne va aduce marele cistig »

* copilul are dreptul de a face greseli
« Ar trebui sa renuntam la dorinta iluzorie de a avea copii perfecti »

* copilul are dreptul de a avea secrete
« Respectati secretele lui »

*copilul are dreptul de a fi luat in serios
« Cine cere parerea sau consimtamintul unui copil? »

*copilul are dreptul de a fi apreciat pentru ceea ce este

* copilul are dreptul de a dori, de a cere,insa din pacate, « Odata cu trecerea timpului, distanta intre cererile adultului si dorintele copilului se mareste progresiv »

*copilul are dreptul la « o minciuna, o inselaciune, un furt ocazional »

*copilul are dreptul de a-i fi respectate bunurile si bugetul
« Fiecare are dreptul de a-i fi respectata proprietatea, oricare ar fi importanta sau valoarea acesteia »

* copilul are dreptul la educatie

* copilul are dreptul de a se opune influentelor educative care intra in conflict cu propriile credinte
« Din fericire pentru rasa umana, sintem incapabili sa fortam sa-i facem pe copii sa cedeze sub presiunea loviturilor date bunului lor simt si umanitatii lor »

* copilul are dreptul de a protesta impotriva nedreptatii
« Ar trebui sa terminam odata pentru totdeauna cu despotismul »

*copilul are dreptul de a avea un Tribunal de copii unde poate judeca si poate fi judecat de catre cei asemeni lui
« Noi, adultii, sintem singurii judecatori ai actiunilor copilului, ai miscarilor sale, ai gindurilor sale...un Tribunal de copii ar fi indispensabil...peste 50 de ani , ar trebui sa existe unul in fiecare scoala, in fiecare institutie »

* copilul are dreptul de a fi aparat intr-un sistem de justitie specializat pentru copii « Chiar si copilul delincvent este tot un copil »

* copilul are dreptul de a-i fi respectata supararea, « chiar de nu e vorba decit de pierderea unei pietre »

* copilul are dreptul de a muri
« Iubirea profunda a mamei pentru copil ar trebui sa ii lase acestuia dreptul de a muri prematur....nu toti arbustii devin copaci »

25+ cu Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

mie-mi place Sandra, dar ca diminutiv de la Alessandra
acum depinde si cum suna alaturi de numele de familie... te-ai gandit si la un nume de sfant?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 24+

Mergi la inceput

Citat:

Avalon - duoamna se zice, tu, clar?

duamna am vrut sa scriu de la inceput, dar am ezitat... acum am corectat, asa suna cel mai bine!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 24+

Mergi la inceput

Lumi, merci! Eu chiar daca doctorul zice ca nu trebuie sa fac testul, tot ma duc si-l fac
Mie mereu imi zice ca nu trebuie sa mai fac analize cand il intreb... ultima oara am facut unele analize si m-am dus cu ele, cica :"te plictiseai si ce ai zis, hai sa mai fac niste analize?"

Avalon 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

avalon - mersi. cu numele de familie ar merge cam toate. n-o sa-l zic aici, din motive de "secretosenie"
nu am vrea decat un nume, nu doua, asa ca... ramane fata fara sfant (adica sfînt da, nu shfantz... )
mie mi-ar fi placut Ruxandra, dar alui meu nu-i place... in schimb Casandra i-ar fi placut lui, insa nu mie... si tot asa... de asta ne-a dat ecuatia Ruxandra + Casandra = Sandra, sa impace si capra (eu) si tzapul (dumnealui)

Edit: misto faza cu "te plictisesti, hai sa mai faci niste analize"...
mie la ultimele analize tot mi-au invinetit mana, si acum am un cerculetz la mana care azi e vanat, maine va fi verde, poimaine galben si tot asa toate culorile curcubeului se face...

macar mi-au iesit bune analizele, am repetat toxoplasmoza (ca n-am imunitate si am pisici ) si mi-a iesit negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:

mie imi place Sandra...

miany
26+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Buna seara burtici!am intrat sa raportez ca ne simtim bine si ca facem cinste cu azi am schimbat semnatura.
weekend placut va doresc si multa sanatate.
va pup

delia 24+ Ingrid-Raisa

Mergi la inceput