Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Fetele mele, intru doar sa raportez ca suntem in cea mai mae regula. Multumesc fetelor care mi-au urat succes si felicit si eu burticutzele care au venit cu vesti bune de la controale. Doctorul m-a primit, a zambit doar cand m-a vazut la usa, ceea ce inseamna ca ma stie de nebuna. I-am zis "na, eu am venit, controlati daca vreti, daca nu, nu". Bebelina are 620 de grame, grasana lu' mama, ne-a aratat pasarica sa nu care cumva sa ne temem ca ii mai creste altceva. Informatii pe care sa vi le transmit nu prea am primit decat ca petele care seamana cu apa de pe chilot nu e lichid amniotic ci scurgere de sarcina, durerile inghinale sunt normale. Asa ca Dumnezeu cu noi. Va pup. Ramonika, tare remarca ta! 22 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Roxyaly, aici, testul pt. diabetul gestational se face intre 24 si 27 saptamani. Eu tocmai l-am facut astazi ( de fapt ieri, la mine e deja 8 August).

Lumi 25+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu stiam ca ar trebui sa prezinti niste semne ca sa ti se dea sa faci testul asta de glicemie...adica ori copilasul ia f mult in greutate...ori....nu stiu exact dar prietena mea e suspecta de asa ceva...din cauza ca la 27s bebele ei are 1300g...deci rotunjor...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Si pentru ca aici e deja 8 August, suntem foarte bucuroase ca am ajuns la saptamana 26 la mami in burtica, cu toate contractiile si colul scurt!

Lumi 26+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Andre ma bucur pt.vestile bune.. sa cresteti mari si sanatosi in continuare

miany
26+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Lumi tine-o tot asa!!

miany
26+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

Dankutza de acord ca e bine ca discutiile sa aiba consistenta, insa , mie cel putin mi-a picat foarte bine sa mai primesc si o vorba buna de la fete cand le povesteam de probleme, sau sa mai glumim. Nu stiu, pana la urma cine sa te inteleaga mai bine decat alte gravidute care trec prin aceleasi greutati. Si chiar daca nu ne cunoastem personal, eu de abia astept sa aud vesti de la fiecare, si uneori chiar prin discutii banale incepi sa cunosti mai bine persoanele cu care vorbesti. Si e interesant sa mai afli si parerea si experienta personala a fiecareia, chiar daca nu i-a spus-o medicul sau nu e luat direct de de pe vreun site de specialitate.

21 + , mamica de David 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Roxyaly, aici, testul pt. diabetul gestational se face intre 24 si 27 saptamani. Eu tocmai l-am facut astazi ( de fapt ieri, la mine e deja 8 August).

Lumi 25+ cu Alexa Annabelle Denise

in ce consta testul? analiza de sange? trebuie sa nu mananci inainte de analiza, sa nu bei apa?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Bravo, Andrecluj, ma bucur ca fetita e bine sanatoasa!
Cu secretia apoasa si eu imi facusem griji degeaba...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Avalon - duoamna se zice, tu, clar?

Andrecluj - ma bucur ca ai venit cu vesti bune. de asemenea, ma bucur ca intri mult mai des pe la noi. imi pare rau ca nu am mai avut ocazia sa mai vb pe mess, dar eu stateam mai mult in prima parte a zilei, iar tu mai pe dupa-amiaza, seara, cand eu nu-s. insa e bine ca te mai "ascult" si pe forum.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput