Licurici de ianuarie-februarie 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 22
cristi_2003 spune:
LA MULTI ANI ANDRA
multa fericire, sanatate si intelegere
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
Anuc spune:
Neata!
LA MULTI ANI, DARK! SA TE BUCURI DE MISTER SI SA-I MAI FACI MUSAI UN FRATIOR SAU O SURIOARA!
Irina, sa te tii tare! Pana la urma se da Ochila pe brazda, ca nu are incotro.
Eu sunt stresul in persoana. Acum mananca copchilu de sparge (in medie 180 gr la o masa, dar si mai mult in ultimele zile). Nu-i prea place brocoli si nici carnita, dar vedem noi. INSA, nu ia in greutate! Pe 30 iulie avea 7100 gr...(la 6 luni :(), iar azi avea abia 7200. E adevarat ca a fost si putin bolnavior intre timp, insa de mancat a mancat ok. Imi vine sa mor. Imi intra tot felul de idei in cap. In rest e vesel, nu arata a copil bolnav. Si totusi ceva e...De abia astept sa vina dra din concediu sa-i fac niste analize. Si mai e ceva ce ma supara, posibil cauza neluarii in greutate. Face caca f des. De 5-6 ori/zi. Nu e diaree, e tare, legat, rar mai pastos, dar e prea mult. Ce sa-i dau? mai e vreun bebe asa cacacios?
Fetele care au bagat carnita...drii recomanda carne de gaina sau manzat, nu pui sau vitel.
Bebelusi, am vazut ca dai biscuiti. de care? in farmacii am gasit numai ptr bebei mai maricei (parca 9 luni sau un an). de asemenea e f bun avocado (am vazut ca-i dai). Eu nu stiu sa cumpar. Noua nu ne plac fructele astea exotice. Am luat unul cam verde si era tare rau, nu puteam sa-i fac piure din el. Cum trebuie sa arate ca sa fie copt? ca numai verzi am vazut...
N-am vazut nicio poza, am citit din 2 in 2, ca ma termina timpul...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
lisa79 spune:
iuhuuuu!
La multi ani ANDRA!!! sa ai parte numai de bucurii si sanatate. opitmismul si gandirea ta poztiva mi-a adus un zambet pe fata intotdeauna. 

miola,pupam buba

sa treaca repede.
aaah,pe cand eram gata sa scriu si eu despre performanta Anei in D,mi-a vomat tot
. am dat banana+biscuite+piersica
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Anuc spune:
A! Irina, sa stii ca nici Filip nu sta smirna cand papa. De obicei ii dau o lingurita de-a lui sau o jucarie pe care o intoarce pe toate partile, o analizeaza, mai vrea s-o bage-n gura...iar eu in timpul asta balotez. Poate Ochila asteapta sa-i introduci friptura si ciorba de burta, ca sa manance cu pofta :))
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
bebelusi spune:
Andraaaaaa LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anuc eu am nimerit avocado bun de fiecare data, este verde inchis si parca e un pic mai molicel cand apesi pe el. Sa nu dati cu pietre dar eu ii dau biscuiti digestivi, contin gluten dar nu contin alte prostii. M-am saturat sa caut fara gluten si sa nu gasesc,...oricum ii dau unul singur pe zi.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
Neata!
LA MULTI, MULTI ANI, DARK! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de mult bucurii!
Azi e ultima zi de lucru, de luni intru in concediu pentru 2 saptamani. URA!
Duminica la pranz plec cu trenul la Targu Jiu de unde ma intorc luni seara cu Ioana (tot cu trenul). Intre timp tati ramane singurel cu Nadia, sper ca se vor descurca bine.
Joia viitoare plecam in formatie completa la Sinaia pentru 8 zile.
venerata parca ai descrie reactiile Ioanei fata de Nadia. Identic ca la voi. Si noi am fost doar cu Ioana la mare si i-a facut tare bine sa se simta din nou "copilul unic".
ciufik tineai minte bine, asta de acum e al doilea dintisor la noi!
dark, andreea nici eu si nici Ioana nu am mers de loc de-a busilea, asa ca nu ma astept sa o faca nici Nadi. Stresul meu e statul in fundulet.
crisspy offf, nici nu stiu ce sa-ti spun. Te vei obisnui cu situatia la un moment dat.
alina si mie mi-e dor de burtica, mai ales ca la fel ca tine, am in preajma o graviduta care are DPN 31 decembrie ... Dar eu stiu ca nu o sa mai fiu niciodata gravi, e cam nasol!
micola off ce sperietura!
anuc ce zici de 6,500 gr la 7 luni? Noi atat am avut. Nu te mai stresa, lasa copilul sa creasca in ritmul lui.
Acum va las ca am multe, multe de facut, ca inainte de concediu.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
crisspy spune:

LA MULTI ANI ANDRA!!!!

Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de tati si de bebe, iara Mister Mister sa screasca mare si frumos si sa va umple sufletul de bucuie in fiecare zi...
Si asteptam sa-i daruiesti si un fratior sau o surioara ![]()
![]()
Multumim pentru toate mesajele tale pline de caldura si pentru toate sfaturile primite chiar si de la distanta...

Sa ai o zi insorita si plina de bucurii 
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi5Luni#
http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0
http://www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4
micola spune:
Sambata noaptea trebuie sa ajungem la o nunta l 50 de km de pitesti si ghici cine nu vrea biberonul

tot il incerc si nimic...
prefera canuta, dar aia are ciocul tare si tot da cu dintisorii in ea, se aude...O putea noaptea sa bea laptic cu cana...si inca ceva:sambata ajung pe la 3 acasa si nu stiu daca oi mai avea timp sa ma mai si mulg...eu o sa incerc...pot sa-i las cereale pt noaptea? am orez cu banana de la Humana, care se fac cu apa..
Naty...adica sta sotul cu bebelina mica peste noapte??? adevarat tatic, bravo voua... pe al meu nu-l vad...tocmai m-a enervat la culme ca adormise copilu' si ma trezesc cu el ca iese cu carutul din casa si cu copilul plangand
in loc sa-l linisteasca cumva, il scosese repede la aer, sa ma ocup eu de el

Fetelor, mai e cineva pe aici care nu a primit indemnizatia??? ca nu mai suport fara bani

Am depus dosarul pe 11 iunie...mai am mult de asteptat???ce fac, tin copilu' neschimbat, nemancat, si cu hainele mici pana vin banii? si atunci ii dau retroactiv mancare, haine si scutece??

mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi!
!
!
ada_coman spune:
LA MULTI ANI! ANDRA 

SA FII SANATOASA, IUBITA SI BUCUROASA SI SA AI NUMAI IMPLINIRI DIN PARTEA BAIETILOR TAI!!!
Ne-am intors din concediu. Suntem bine cu totii, insa inca ne organizam, mai ales ca maine e ziua Dariei, implineste 2 ani, e fetita mare, ce mai. ![]()
Am citit doar capitolul asta si am vizionat poze, pe mail-ul comun nu am ajuns.
Va mai pove cand gasesc nitel timp si atunci va pun si poze.
Va pup si sa stiti ca mi-a fost dor de voi. Va imbratisez cu drag. 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
micola spune:
Ada, sa va fie de bine concediul!! Si sa-ti traisca printesa
si sa va bucurati impreuna de ea!!...are mama 2 fete frumusele foc
! SI NEAPARAT POZE, NU INTARZAIA PREA MULT CU ELE, SA VEDEM SI NOI FETITE DULCI
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi!
!
!