Licurici de ianuarie-februarie 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 21
Aalina spune:
Dark imi aduc aminte cand ti-ai luat carucior. Adevarul e ca acum nu te imaginez decat mama de baietel, de fapt de Mister Mister ![]()
bebelusi spune:
Sa va povestesc ceva haios: Vlad statea in fundulet rezemat de canapeansi il auzim cum se forta hmmmm....hmmmm...pe semne ca facea kaka. Peste vreo 10 minute copchilul incepe sa se agite, sa maraie....ma miram ce are de nu ne lasa si pe noi sa mancam......banditul de el....mancase deja...venise si randul nostru. Ma duc sa il iau in brate si ce credeti.....facuse kaka si in pampers, si pe langa pampers.....
erau cacarezele prin pat de ziceai ca a fost in fundul gol.
\Mititelul....nu plangea el degeaba....
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
lisa79 spune:
fetele,dar Aresa pe unde umbla???
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Selene_Bunny spune:
Foarte frumoase pozele de la mare cu Ochila de IRINA.C si cu peruzeaua de Sabina de Alina1976! Si cu papusica de Ana!
lisa, ai revenit in Cluj? Imediat pleci in State si n-am reusit sa ne intalnim...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
crisspy spune:
Fetele va multumesc din suflet pentru incurajari...stiu ca Razvi e in cele mai bune maini si o sa-i fie bine acolo...doar d'aia ne-am si hotarat sa facem pasul asta...
Cum ramanem noi fara Razvi...o rezolvam noi pana la urma...
Acum am alta...nu mananca lapte 
...azi a mancat fructele si legumele insa laptic de aseara si pana acum numai 260ml...cred ca incep sa-i dau Infant formula...
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi5Luni#
http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0
http://www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4
DarkBendis spune:
Am vorbit cu Aresa pe Facebook. Sunt bine cu totii, dar cam ocupati. Va transmite pupici la toata trupa 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Alina1976 spune:
Crisspy,bebelusii au perioade cand refuza laptele...da-i mai multa branzica, iaurtel...compenseaza lipsa si lasa-l. O sa vezi ca osa-si revina.
Ciufik, saru'mana
. Pai fina mea tocmai a aflat azi ca va avea o fetita!! dupa ce ii spusesera acum o luna ca pare a fi baietel
. Amnio au amanat-o pt lunea care vine. Asaa zis Dr ca e mai bine ca sa fie lichid mai mult si bebe mai marisor. Ne rugam sa fie bine. Te tin la curent.
Venerata, parca vad situatia de la noi din ce descrii tu numai ca Ana e mult mai mica si mai greu se exprima ea acum 4-5 luni....insa cred ca sunt chestii generale prin care trec toate mamele la al doilea bebe.Stii ce am citit undeva, ca gelozia primului copil fatza de al doilea dispare de tot cand se naste al treilea, pt ca primul face front comun cu al doilea ![]()
![]()
Selene, Dark, multumim frumos de complimente 
![]()

Dark, ce nostalgie m-a apucat!!!!! Mi-e dor de burtica mea, de sentimentul ca am o fiinta in mine, de surasul oamenilor de pe strada cand se uitau la mine, de amabilitatea excesiva a prietenelor mele, de emotia traita inainte cu o seara de ziua ecografiilor....MI-E DOOOOOOOOR!
...cred ca sunt asa si pt ca fina mea trece acum prin ce am trecut eu anul trecut, este gravi fix cum eram eu in 2008 si va naste tot fetita.
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Venerata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina1976 Venerata, Stii ce am citit undeva, ca gelozia primului copil fatza de al doilea dispare de tot cand se naste al treilea, pt ca primul face front comun cu al doilea |
Gata, am facut baita la copii, putina ordine, pus mancarea in frigider, mi-am facut si eu un dus, si ce credeti ca fac acum? Ma RELAXEZ asa cum va povesteam!
Alina1976, sper ca glumesti! Al TREILEA???
Mi-au luat 6.5 ani sa-l fac pe al doilea, daca pastrez ritmul asta, o sa ajung mama la varsta la care altele devin bunicute 

.Crisppy, sigur ca o sa-ti fie greu la inceput departe de puiut, pentru ca esti o mama normala care iti doresti sa te bucuri de copilul tau, sa-l alinti, sa-l ocrotesti si sa sa-l inconjori cu toata dragostea ta. Dar tu stii ca acolo unde va fi (si unde vei merge tu saptamanal
) o sa-i fie bine... si gandeste-te cum se va bucura cand o sa va revada. 
Cred ca mi se cam face somn.
Noapte buna, pe maine,
IRINA.C spune:
La noi a venit ziua de azi..la tine mai ai 30 minute...LA MULTI ANI ANDRA!!!!sa fii sanatoasa fericita, sa va iubiti asa ca si pana acum, sa-ti implinesti visele si sa te bucuri de Mister Mister toata viata.Esti o inspiratie pt noi toate, cred ca majoritatea sunt in asentimentul meu, se transmite atata caldura prin ceea ce scrii, atata generozitate, esti draguta cu toata lumea, esti atenta si impaciuitoare, esti un model pt noi, pt mine esti un fel de "vedeta" a odiseii si ai si licuriciul de la cumpana dintre ani.Te admir pt rabdare si dragostea ta si ...nu numai.As vrea sa te cunosc si altfel si sper ca in viata asta se va intampla candva.Postarile tale sunt atat de boeme si calde...
LA MULTI ANI si multumesc pt toate incurajarile tale.Sa fii cea mai fericita
pt tine
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
micola spune:

La multi ani, Andra!!!!!!!!!!!!!! Sa iti dea bunul Dumnezeu tot ce iti doresti pentru tine si pt Mister Mister cel cuminte si frumos!!! 

Crisspy...eu am crescut la bunicii din partea mamei, de pe la 8-9 luni pana aproape de scoala.., la tara...era asa bine..eram rasfatata, toate poftele mi le faceau,m-au invatat muulte lucruri bune..drept dovada, in fiecare vacanta eram inapoi la ei, si si acum , cu bebele meu tot aici imi place sa revin
, desi tataie nu mai e, a ramas doar mamaie...Daca asa e mai bine pt Razvi...
Alina, ai niste fetite...printese, vorba ta
Cred ca tati lor e foarte mandru de ele...
Venerata, ce frumos ai povestit tu de baietii tai...parca ii si vedeam..
Bebelusi, ce am ras de cacarezele lui Vladutu
Irina...ce bine ca il ai pe tatal tau aproape...e mare lucru sa ai pe cineva de incredere cu care sa lasi copilul...daca mai e si unul din parintii tai e si mai bine..Da' frumos mai e Ochila
Bubitele lui Alexutu sunt pe trecute..oare sa fi fost tot dermatita?? pucntulete rosii mici si dese?
Aaaaaaaaaaaaaaaa, Alexutu a cazut azi din carut...
l-am lasat 3 minutele nesupravegheat,timp in care ma mai uitam la el si ii vorbeam, ii spuneam poezii si faceam o ciorbita si cand il aud plangand taaare, dintr-o data...ma duc ca din pusca la el si copilu' pe jos, cu capul langa roata din fata a carutului..

am plans amandoi, dar lui i-a trecut mai repede, in max 2 min...Ooooof, si l-am vazut zilele trecute ca impinge in picioruse in carut, si am zis ca nu-l mai las fara centura, dar uite ca am omis
Intrebare: este cineva care are patut pliant si nu a cumparatsaltea la el? alta decat cea pe care o are deja patutul? ca noi am cumparat una tip relaxa, dar nu ne-am gandit s-o luam mai subtirica, am lasat-o de grosimea celor pt adluti... si 1. mie teama cand se va ridica in picioare sa nu se rastoarne tot asa, ca din carut; si 2. nu pot s-o iau in calatorii....poate dormi direct pe salteaua patutului? ca are indoirurile alea si ma gandesc sa nu cumva sa-l glodeasca...sper ca se intelege ce am intrebat eu aici..
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi!
!
!