Licurici de ianuarie-februarie 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

azi la 6 luni si 3 sapt a iesit primul dintisor de jos si pare ca iese si cel de alaturi; si eveniment, a depasit stadiul de mers taras si a inceput sa mearga in 4 labe; sa te tii acum; si asa nu mai statea el la schimbat, acum pana pregatesc pampersul el e in partea cealalta a canapelei;

Ei, bravooooooooooo!! Sa-l stapaneasca sanatos! felicitari si pentru parametrii foarte buni!
Daca are asa bine in greutate si lungime si face deja atatea lucruri, de ce te mai stresezi cu papa?? Lasa-l ca se pare ca stie el mai bine cat ii trebuie

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Alina,frumoase fete ai.

Irina,ce frumos sta Andrei in fundic..e dulce foc.

Andreea,tie ti-am zis ieri ca fii-tu e superb..si tu paranoia.E superb si sta f bine in fundic.ok?

Porumbita,felicitari puiului pt dintisor.

Eu il suspectez pe fii-miu ca ar avea oxiuri..sau nush,ceva..k nu se pune pe el nimic.Andreea,nu zice ca-s paranoia da?Maine ii fac analize iar,macar sa stau eu linistita ca n-are el nimic,desi eu cred ca are.A ajuns si el la 3 mese pe zi..si culmea,ieri a mancat ciorbita,un castron mare.M-a socat!
Ieri mi-a tusit oribil,de credeam ca o iau de la capat iar...i-am facut o tura de aerosoli si i-am dat ambroxol(ii dadeam bromhexin) si n-a mai tusit.Azi e ultima tura de antibiotic si maine ii repet urocultura si ii fac si un coproparazitologic.Insa am inteles ca oxiurii nu ies la testul asta..Nush,trebuie sa fie o explicatie ca el ia greu in greutate in conditiile in care totusi mananca ceva.Bine,nu ca Sabina,dar totusi.Eu nu am cantar de bucatarie,asa ca nu stiu cata mancare mananca...
Azi noapte s-a trezit la 1,apoi la 2..apoi nu mai voia sa doarma si statea cu ochii pe pereti si mai vorbea,mai mataia..imi venea sa ma impusc..Am adormit si eu pe la 3,iar la 6 s-a trezit..I-a dat ta-su un bibe,ca tot se trezise sa plece la munca,iar la 7,a urlat iar..i-am dat eu bibe,a mai stat putin si a facut nani.Acum il aud..s-a trezit.
De cateva zile doarme max o ora in 2 reprize pe zi.Mai mult imi ia mie sa-l adorm,decat doarme el.Si cum in ultima vreme eu am dormit f putin si f prost,s-a acumulat oboseala si nu ma gandesc decat ca as vrea sa dorm vreo 3 zile asa.In rest misuna prin casa..si se catara pe unde poate..in special pe mine.Ii place in picioare,face pasi si e tare fericit cand il tin asa...atunci zice tata!Deci la noi e asa..mama cand e suparat si plange si vrea ceva..si tata cand e fericit.Mama e doar provider.
Gata,va las,ca cineva are nevoie de atentie.
o zi superba va doresc.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

No amu sa stiti ca al meu de-a busilea nu mere si nici nu l vaz io prea curand asa fain ca Mariuca si nici consoane nu povesteste cu mine.O fi mai mut ca ta-su ca ma-sa stiu ca are o limbarita....

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Ledi nu am auzit in viata mea de oxiuri la copil atat de mic.Da ce ti veni ca aia se vad nene in kk , pt ca misuna pe acolo

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Venerata parca mi te si imaginez dupa ce bagi gasca la culcare singurica si relaxata...

Neata, si eu pe aici,

Bebelusi, Inseamna ca ai prins mesajul meu .

Imi beau sucul de dimineata, citesc si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Ledi nu am auzit in viata mea de oxiuri la copil atat de mic.Da ce ti veni ca aia se vad nene in kk , pt ca misuna pe acolo

POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Pai tot citind pe net de una alta,in principiu despre ne-asimilarea asta a lu fii-miu,am dat si de asta.Eu m-am tot uitat pe acolo,n-am gasit nimic..dar nush,am inteles ca se iau si din aer,de peste tot.Coprocultura a iesit ok,dar ei verifica doar 3 germeni(si eu vreau sa stiu dk are parziti intestinali),iar la coprocitograma au iesit leucocite ,ceea ce nu e bine.Dar nush de ce nu e bine,ca n-am prea inteles mare lucru de la drita in legatura cu asta.Ca n-am vrut s-o stresez prea tare,fiind si ea in concediu.
Stiu ca am devenit paranoia,dar nu pot sa stau asa sa vad ca bag in el mancare si totusi nu asimileaza..nu pune pe el cum ar trebui.Si abia acum mi-a picat si mie fisa,ca totusi cu diversificare in 2 luni mi-a pus 300gr..Ceea ce mi se pare extrem de putin.Apoi mi-a slabit,ajunsese la 6600,in conditiile in care la 5 luni avea 6800..si uite asa ma chinui sa ajung cu el macar la greutatea la care ajunsese inainte sa se imbolnaveasca.In rest a crescut,avea 70 de cm,acum 3 sapt,dar..greutatea e problema.Si nu stiu ce sa mai cred..asa ca seara dupa ce se culca el,stau si citesc diverse,ba pe net,ba din cartea de pediatrie...Oricum maine trebuie sa-i repet urocultura sa vad daca i-a trecut infectia urinara,asa ca un coproparazitologic nu strica.Numai ca am inteles ca nu prea ies oxiurii la testul asta si e un test "scoch test",un fel de banda care se pune la fundic si aia s-ar duce la laborator.Acum o sa-i sun pe astia de la synevo,ca aici ii fac analizele,sa vad dk au asa ceva.
Repet,nu am vazut nimic in kk,dar am eu o buba la cap si prefer sa-i fac asta ca sa fiu linistita.(cititul excesiv dauneaza grav sanatatii mintale)
va pupam.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Intru repejor ca am muuult de lucru.

alina bine ati revenit! Unde plecati la munte? Pleacam si noi joia viitoare la Sinaia cu fetele.

porumbita felicitari pentru dintisor!

Ne-a vizitat si pe noi zana maseluta, dupa multe chinuri ieri i-a spart gingia. Ce mila mi-e de ea mica, asa se chinuie!

Mai, eu deja incep sa intru la idei. Nadia nu sta DE LOC in fund, cade in fata daca o pun. Ziceam eu ca nu-mi fac griji ca si Ioana a stat tarziu, dar cand va aud cate fac ai vostri!
Bine, ea e in realitate cu 5 saptamani mai mica (varsta corectata), asa ca nu are 7 luni jumate ci putin peste 6, dar totusi ...

Vorbeam ieri cu Octavian ca a crescut Nadi si ca nu o sa mai avem niciodata un bebe mic si simteam asa un sentiment de regret ...

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Mai da ce mai merge Mariuca de-a busilea!
Nadia merge numa cu spatele, e un racusor!

Vazut Ochila scump la mare, pozele alea cu hanoracul albastru cu gluga m-au topit!

Vazut si domnisoare frumoase Ana si Sabina, care se pare ca s-au distrat tare bine la mare. Imi place colacul Sabinei, de unde l-ati luat? Si poza aia cu Ana in spatele Sabinei e super tare!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

neata!

naty , andrei are 7 luni si nu sta bine in fundulet.flavi la 6,6luni statea perfect. cred ca andrei e si mai dolofan si isi tine mai greu echilibrul.in schimb se aseaza in 4 labe si face hatza-hatza.

venerata, fix si la mine linistea se instaureaza de la 11-12 noaptea incolo si nu ma indur sa nu profit , maca putin de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mey, hai ca si eu ca si Raluca incep sa zic ca fi-mea e cam in urma. Ea sta bine in fund si da cu spatele ca racul, dar nu merge de-a busilea si nici nu da semne ca ar interesa-o ridicatul.
In schimb a zis MA-MA, scurt si doar o data pe zi, ca ce-i mult strica. Cat am fost la tara, a schimbat locul, n-a mai zis nimic. Ieri a zis din nou. Am cantarit-o, are 7020g.

Luni plecam si noi la mare o saptamana.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput