Licurici de ianuarie-februarie 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Poze din concediu:

http://alina1976.sunphoto.ro/Concediu_Olimp_august_09

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Buna mamici de licurici.Eu nu mai apuc sa fac NIMIC NIMIC..doar cu purcicul maraicios toata ziua.

Sanatate David!Asteptam sa ne zica mamica ta maine ca esti mai bine.

F misto pozele Alina.Ce e maglavaisul verde da ce verde nene??Eu nu am apucat sa l introduc in apa pe purcic ca a si urlat.Urlici i se zice.

Multumim Ciufik.Si noi am vzt pozele cu Andrei si ne place , mai ales cele retro de pe pagina nr 2Cu dormitul sunt codasa ...taman io.Plodu nu stiu de cate ori se trezeste pt ca el nani cu noi 2 si cand se trezeste gaseste repede ce...cauta si nani instantaneu si io si el.Altfel eram un fel de zombi.Am avut o discutie cu Radu si cand putem il aruncam la el in pat--ca acum cand nu co-sleeping si gata.Noi suntem fericiti asa.Si da sta f bine in fundulet , se ridica singur la marinea patului si merege de-a lungul marginii patutului pn ajunge la masa de infasat pe care o..linge victorios.

Crisspy se mai modifica apetitul.Io is para patita.Andrei e tot asa dar eu am mai multa rabdare si il indes.

Selene stiu cum e..eu am ameteli cand o patesc.E oboseala cronica si nu numai fizica in primul rand nervoasa.poti sa iei magneziu si b6 sub orice forma ajuta celula nervoasa.

Ralux te asteptam inapoi!!!Sa te distrezi

Naty esti si tu rodata si ai si un copil super

Koruccia bine ca ati ajuns.Poate imi fac si eu curaj sa zbor..vreodata

Dark in curand plecam si noi in...scotia noastra.Joia viit intentionam sa plecam la Rod in jud Sibiu 6 zile.Doamne ajuta sa fie bine...si mergem cu bunicul saracu' care era fff intristat sa ramana acasa.Bunica insa nu vine Iubesc Sibiul ...Deci intre 20-25 aug suntem in zona.Cine sta prin preajma ...k acum fara mama am mai mult timp..sper

Si la sfarsit pozici cu noi.Speram sa va placa.Sunt alese sa nu mi se vada suncile...da tot se vaz

http://picasaweb.google.com/raducristian.c/LAMARE#

N buna mamici si licurici

PS: prietena mea cea "sfatoasa" a nascut azi prin cezariana un ghemotoc superb de 2800g pe nume MARA

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Buna seara, dragele mele.Mi-a fost dor de voi.Eu sunt rupta in bucati.Am avut in casa santier, sotul a zugravit si tencuit camera fetei si eu munca la greu.Pe langa smotru, am bagat si copt vinete, facut zarzavat pentru ciorbe si altele pentru iarna.
Ca si voi incep sa ma simt nasol, am ameteli mereu, dureri mari de cap, stari de voma...
Pe langa asta Mariuca nu mai sta deloc fara mine.Inainte se mai juca singurica in patutul ei, acum plange cum plec si nu ma mai vede, chiar si cand e in centrul de activitati la joaca.Voi patiti la fel? Sincer nu mai stiu cum si unde sa o pun ca sa fie si in siguranta si sa ma si vada si sa pot sa-mi fac traburile.
Mai nou o pun pe jos in sufragerie pe plapuma ca sa nu se loveasca cand se tranteste din fund pe spate.Se joaca frumos dar trebuie sa ma duc des la ea ca pleaca de pe plapuma pe parchet.
Mai nou merge de-a busilea si eu ma crispez.Asta e prima ei miscare facuta duminica.Pana azi a evoluat si a prins viteza.
http://picasaweb.google.com/zamfirmariateodora/MariucaMergeDeABusilea?authkey=Gv1sRgCKSH9YfA_OiJxAE#5369171512591688738

Cred ca nu eram pregatita asa devreme sa misune prin casa.Deja am intrat in panica...prizele, firele de la calculator care sunt pe jos,gresia e prea rece, daca e curent pe sub usi si raceste...Sunt nebuna, nu?

Dinti nu avem inca, ne chinuim in continuare. Bebelusi, recunosc trezirile noaptea si restul.La fel face si a mea.
Cu mancatul e pe toane. Azi papa de rupe si peste 2 zile nu mai vrea nimic.
De la 6 la 7 luni a luat in greutate doar 350 gr.E cam putinel zic eu. Lapte bea din ce in ce mai putin. Nici de dormit nu prea mai doarme ziua.Are 2 reprize de somn, una intre 11-12 si alta intre 16-17,30 - 18 uneori. E mai tot timpul maraita si plange cum nu a plans de cand s-a nascut.
De vorbit, nu prea se omoara. Rar mai zice un ca-ca si un ta-ta. Pima data a zis ca-ca si eu care ma asteptam la un ma-ma ceva, am zis ca e bun si un ca-ca

Am citit putin din urma. Sanatate bolnaviorilor si sa se faca bine repede.La multi ani licuricilor si multe imbratisari mamicilor curajoase si rezistente.
Speram sa revenim cat de curand.
De maine incep pregateala ca sambata am chef mare. E ziua sotului de nastere si Sf.Maria, deci am 2 sarbatoriti si tot neamu' in jur.

Ma duc la somn pana nu-si incepe Maria "programul" de noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu sunt zombi, am ingrozitor de mult de lucru si timp sufletul
martea si joia incep la 7 dimineata (ma scol la 6 fara un sfert asta dupa ce piticot ma trezeste de 2-3 ori pe noapte)
plus ca am un stres acum dar nu vorbesc de el pana sapt viitoare ca sunt superstitioasa;

nu am apucat sa citesc din urma insa am intrat sa impartasesc cu voi:

azi la 6 luni si 3 sapt a iesit primul dintisor de jos si pare ca iese si cel de alaturi; si eveniment, a depasit stadiul de mers taras si a inceput sa mearga in 4 labe; sa te tii acum; si asa nu mai statea el la schimbat, acum pana pregatesc pampersul el e in partea cealalta a canapelei;

in rest l-am masurat si are vreo 8.700 si 75 cm; sa vedem dc la control doc. o sa imi confirme;
de mancat mananca, dar nu depaseste 70-80 ml per masa de legume sau fructe;
la noi problema e somnul
in timpul zilei doarme max 30-40 de min de 1-3 ori; nu stiu cum sa il fac sa doarma mai mult;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Alina, ce frumoase fete ai!!! F frumoase pozele!

Irina.C, vazut pozele de la mare, Ochila e f frumusel! Merge pe langa patut, wow, progrese mari!! Acusi il vezi mergand prin casa !

Andy doar se ridica singur si se tine de marginea patului, de miscat nu se misca .. cat despre mers de-a busilea, ce-i aia??, nici nu vrea sa stea pe burta deloc, ce sa mai si mearga

Oxigen, ce bine se misca Maria Andy mai sta si se joaca si singurel, nu e nevoie sa stea cineva cu el in camera, dar nu mult timp, asa 10-20 min, apoi incepe sa maraie...e si normal, se plictiseste si el.

Mergi la inceput

Am vazut pozele.Frumoase foc. Vreau si eu concediu ca nu mai pot! Din pacate nu ne permitem anul acesta. Am nunti, botezuri la greu, am facut si alte investitii in apartament si ciuciu concediu.
Vad ca merg si alti licurici de-a busilea.Cum va descurcati fetelor ca eu deja sunt epuizata.De perioada asta mi-e tare frica.E cea mai grea dupa mine.Pana ajunge sa mearga singur si sa te intelegi cat de cat cu el, e teroare.E curios, cauta peste tot, incep micile accidente, lovituri, cazaturi, etc. si nu mai sta nici o clipa locului.Chiar asa ca tot ne apropiem de toamna.Pai pana-i pun pampersul sunt transpirata toata la cat ma muncesc , cand o sa trebuiasca sa-i pun mai multe haine pe ea, o sa-mi trebuiasca probabil o ora

Mergi la inceput

Felicitari, Miere !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alina si Irina sunt superbi ingerasii vostri la mare....m-am uitat la poze o ora cred.

Irina , cum adica vii la Sibiu exact cand sunt eu la mare?????Pai se poate??????Hai pana in 20 sau dupa 26......te rooooogggggggggggggg, ca altfel nu ne vedem

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Salutare!
Vreau sa urez lui David Luca, sarbatoritul nostru de azi, cat si celorlalti licurici care au implinit lunite zilele trecute.
Eu sunt fericita, si-a revenit Thea cu somnul (sper sa n-o deochi), astanoapte a dormit de la 22.30 la 06.30, iar acum doarme de la 22. Parca si apetitul i-a mai crescut.

Selene si eu ma simt cateodata ca de pe alta planeta si mi-e greu sa ma concentrez...Sper sa-mi treaca pana ma-ntorc la servici

Dark la fel facem si noi dimineata, pus la tzitzi si inca o tura de somn impreuna. Din pacate, de cand avem dintisori, don'soara cam musca, iar tzitzi nu mai rezista mult. Nu mai am cine stie ce lapte, cateva picaturi, dar Thea suge oricand cu mare placere la san si cateodata e singura modalitate de a calma fiara mica I-am explicat care este diferenta dintre tzitzi si Sophie, dar cateodata mai uita Asa ca nu-ti dori sa apara asa repede dintisorii, ca nu se stie...

Cristina ai baiat mare acum, e normal sa nu mai vrea asa mult lapte daca mananca bine la celelalte mese. Nici Thea nu bea mai mult de 500 ml de lapte pe zi, dintre care 200 ml cu cereale.

Venerata te inteleg perfect, si eu savurez momentele dupa ce adoarme bebe, si ma culc foarte tarziu.

Irina tare frumos si dulce papacelul la mare. Abea astept sa mergem si noi.
Astazi constatam ca fi-mea, cu toate ca a fost ferita cat s-a putut de mult de soare (iesit afara mai mult pe seara, umbrela la carut, crema de protectie), are picioarele mai bronzate ca mine... sunt alba rau...

Alina felicitari Sabinutzei ca papa bine si creste frumos. Si daca ii mai faci un fel mai special de mancare gen mamaliga cu branza sau supa de rosii sa ne spui si noua. Eu imi notez tot.
P.S. Am vazut si pozele din concediu cu printesele tale frumoase. Pai Sabinutza este o adevarata inotatoare! Si am doua intrebari:
1. Unde este costumul de baie al Sabinei?
2. Ce manca acolo verde?
He he he, acum vad ca te-a intrebat si Irina acelasi lucru.

Oxigen, Porumbita felicitari pentru mersul de-a busilea.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Multumim de aprecieri

Irina, Arriel, pai chestia aia verde este brocolli + cartof + un pic de unt + un pic de iaurt, totul malaxat prin blender. Ii place mult si papa ff bine . Stiu ca arata strange....

Irina, pai al tau e meserias rau inseamna...daca deja merge prin patut pana la masa de infasat. BRAVO lui Andreita!! Vazut poze . SUPER bajat de bajat ai matele acolo.

Oxigen, te inteleg foarte bine si ai mareeee dreptate, dar gandeste-te ca macar la tine primul copil are 12 ani!!! La mine prima nu are nici 3.... Cand sunt singura cu ambele e crima. Noroc ca Sabinutza este un copil exemplar! Altfel....
E, lasa, ca trec toate si o sa creasca. O sa vezi cum o sa ne uitam in urma peste cativa ani cu regret si dor in suflet dupa bebelusii nostri dragi.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput