Licurici de ianuarie-februarie 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cami, intre vaccinuri trebuie sa fie min 30 zile si max. 6 luni. Noi vaccinul de 4 luni l-am facut la 5 luni si o saptamana pt ca cel de 2 luni a fost intarziat din cauza spitalizarii si apoi avea si infectie urinara. Acum pe cel de 6 luni l-am facut la 6 luni si 3 saptamani. Nici un dr nu mi-a zis ca ar fi probleme din cauza amanarii cu cateva saptamani.

Stai linistita, ca Antonia va fi bine. Are Dumnezeu grija de toti copilasii!

Crisspy, e bine sa il protejezi pe Razvan cu un antitermic, chiar preventiv. De regula, se da Eferalgan (paracetamol), noi luam si Nurofen (ibubrofen), alternativ.

Sunt ca o gaina beata. Nu am dormit aproape deloc. Am pus ceasul sa sune din ora in ora, dar cred ca din juma de ora in juma ora eram langa ea.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralux_tri spune:

Buna dimineata! Fetelor, azi noapte a dormit AlexS-a trezit de vreo 3 ori, dar asta era ceva normal si inainte si a adormit la loc dupa ce l-am pus la tzitzi. Numai la el in patut ca nu-l mai las dupa sperietura de ieri.
In legatura cu vaccinul de 6 luni, al meu nu a avut nimic. in afara unei mici reactii locale, la piciorus. Cred ca depinde de bebei nu de vaccinul in sine. doar e acelasi ca cel de la 2 luni.
Selene, poate e doar oboseala cronica. bebe oboseste rau. Sau influenta timpului adaugata. Se poate sa fie si o lipsa de ceva in organism sau anemie. nu strica sa iti faci niste investigatii in acest sens.
pupici si multa sanatate voua si bebeilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Dark, eu fix din 2 mai 2008... De cand am facut testul de sarcina... Deja aveam greturile specifice, a urmat si raul zilnic, cand a trecut asta, la 4 luni si jumatate, au inceput durerile... Uite, Daria s-a trezit la 5 dimineata, m-a trezit si pe mine, i-a trebuit atentie, joaca, mancare, s-a culcat acum, la 9... Eu am bagat un cappuccino, sa rezist cumva pe ziua de azi...

cami_antonia, eu am facut vaccinul de 6 luni la 6 luni si jumatate. Multumesc de incurajari, va admir ca rezistati si cu invatatul, eu m-am prostit de tot, de exemplu, daca citesc o carte, dupa un timp, nu mai stiu mai nimic din ce am citit, si timpul ala e cam 2 luni, nu 2 ani... De asemenea, nu mai pot urmari firul discutiilor mai complexe, chiar daca citesc mesajele respective de 5 ori, tot nu pricep nimic...

La Multi Ani licuricilor!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

parca are mai multe bubite...si abia dupa 2 o pot suna pe dra...
m-am gandit, pana ii trec, sa-i scot de tot orice aliment si sa-i dau doar san...o fi bine????

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Dark,Flo,crisspy,multumesc.Azi dim mi-a facut iar o criza din aia de tusit si iar nu mai putea sa respire.M-am saturat!De 20 de zile o tinem pe tratamente si lui nu-i mai trece..si mi-a dat din una in alta.Nu inteleg cum intr-o zi e bine si apoi il apuca iar..I-am facut iar aerosoli,desi ii oprisem la recomandarea dritei.Si totul a plecat de cand i-am facut vaccinul ala..i-a slabit imunitatea si de atunci a dat din una in alta..
A mancat si el 200ml de lapte pana la 10 si apoi la 11, o banana cu 40ml de lapte si 2 masuri de cereale.Maine ar fi ultima zi de antibiotic,picaturi etc..si desi il lasase tusea aia,mai tusea,dar nu rau,vad ca in dim asta mi-a tusit iar.Vineri ii repet urocultura si vreau sa-i fac si un examen coproparazitologic,pt ca am eu o buba la cap si ma gandesc ca poate o avea ceva de nu asimileaza cum trebuie.
Azi ma duc sa-i iau si minunatele vitamine..ca n-am apucat sa i le iau pana acum.
Va pupam si va dorim o zi excelenta.

Micola,de ce n-o suni pe drita decat dupa 2?A mea e in concediu si mi-era aiurea s-o sun sa-i zic de rezultatele de la urocultura si copro..ca mi-au venit abia luni,dar am lasat la o parte rusinea si am sunat-o,caci avea infectie urinara si trebuia sa stiu ce si cum.Sun-o si mergi sa vezi ce-i cu bubitele alea.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Buna fetelor,

Intru si eu repede sa va spun ca suntem bine, doar ca nu am deloc timp sa intru pe net.
Drumul Italia-Romania a fost mai ok decat ma asteptam, Caterina a fost tare cuminte si mai ales (foarte surprinzator pentru noi) a fost foarte sociabila (in conditiile in care pana acum 10 zile plangea la oricine se apropia de carucior). Primele zile la bunici au fost un pic mai dificile, pana s-a obisnuit cu noul patut,noua cadita si mai ales cu atatea fete noi..a avut vreo doua-trei crize de plans eliberator in primele seri, dar acum pare sa fie totul ok.
Cu diversificarea tare lent mergem, refuza fructele pe care inainte cat de cat le manca, si mananca doar cereale pe care am inceput acum sa le amestec cu piureuri de legume. Nu am trecut pana acum de 80 g la o masa.
Noaptea ne trezim tot asa cum ne stiti, duce la gura tot ce prinde dar nu se vede urma de dinti, in schimb a facut progrese mari la statul in fundulet.
Sper sa apuc sa citesc din urma, iar in the meantime pupam mamicile si licuricii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_27 spune:

Buna fetele,
am venit si noi de la Sibiu, bebe nu apreciaza deloc plimbarea cu masina, face un scandal monstru pana coboram. Sper sa se obisnuiasca pentru ca nu se poate sa stam doar acasa. Piersicile de Sibiu se pare ca ii plac, a inceput sa manance si 150 ml piure de piersici la o masa iar el de obicei nu vroia nici 2 lingurite. Sa vedem ce face cand se termina stea si trebuie sa ii iau de aici. Poate acum nu o sa mai pape legume ...
In rest nimic nou, tot 2 dintisori avem, cu greutatea cam tot acolo , cel putin pe cantarul meu ...
La Sibiu s-a simtit foarte bine avand atatia in jur, are niste cornite acum ... A fost cam frigut pe acolo, cel putin mie asa mi s-a parut, mai ales ca noi am plecat de la 30 si de grade iar acolo au fost si zile cu 20 de grade.
Pupam toate mamicile si licuricii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Bee mersi. I-am dat Nurofen si pe la 3:30 avea 36.8. De dimineata la 9 avea 37.3.

I-am zis socrelei sa-l mai controleze pe zi.

E marait, nu prea a vrut sa manace fructe, a adormit imediat dupa.

Of sper sa-si revina

Eu am atata treaba la munca de nu-mi vad capul

Micola suna dr, nu mai astepta

Ledi imi pare asa rau, sper sa treaca repede. Pupici lui Davidutz micutz

O zi usoara la toata lumea

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi5Luni#

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0
http://www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

Nadia s-a trezit azi la 5,20

Fetele, eu nu am mai dormit bine de 5 ani si nici nu sper sa o fac in urmatorii 5 ...

selene vezi cum stai si cu tensiunea, starea ta s-ar putea datora si unei tensiuni mici. Dar mult mai probabil e oboseala de vina. Incerca niste vitamine. Si cafea. Multa cafea - eu numai asa rezist.

crisspy felicitari pentru parametrii! Cum a decurs consultul oftalmologic? Chiar sunt curioasa, nici nu am mai auzit de bebei asa mici la oftalmolog.
Cum i-ai luat temperatura? In fundulet? Daca da, eu zic sa nu-i dai nimic, ca e OK, temperatura intrarectala e totdeauna mai mare.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ziua buna!

LA MULTI ANI la Crina de Viorella si David de Alina

Naty, jupan se trezeste de obicei intre 5 si 6... rar intre 6 si 7... Azi s-a trezit la 5 jumate da' l-am luat cu mine in pat, l-am pus la san si am mai dormit o tura amandoi Cam asa facem in fiecare dimineata he-he...rareori se intampla sa se trezeasca tati si sa nu fie si bebe cu noi

Selene, in "vremurile bune" citeam cate o carte la 2-3 zile... acum ... catinel-catinel... cate juma de ora seara si atat. Si acum citesc... tineti-va bine oameni buni... Harry Potter Ca sper sa ajungem sa vedem ultimul film HP si cica sa-mi reamintesc povestea.

Koruccia, ma bucur ca ati ajuns cu bine in Romania si bebe s-a descurcat frumos la drum. Noi vom veni peste 3 saptamani...si as nega sa zic ca nu am un pic de emotii in legatura cu drumul. O sa pape Caterina mai bine, nu-ti fa probleme... ea e inca micuta

Crisspy, aici pana la 37.5 nu se agita nimeni dupa vaccin... iar in caz de nevoie se da Calpol pentru bebei (paracetamol). Noi inca nu i-am dat nimic la Mister, cred ca o singura data a facut 37.2 febra si a trecut repede.

Ledi *big hug* la amandoi... de fapt toti trei ca si tati lu' David se ingrijoreaza tare... puiutul mic si sper sa-i treaca problemutele

Cristina, deci bebe a reactionat la diferentele de caldura... Hmmm... Noi vom veni in septembrie, si ma gandesc ca inca va fi cald in Romania... Aici rar a urcat temperatura la 25 de grade, de obicei sunt cam 20 afara... acum chiar mai putin, Scotia deh!
E bine ca ii plac fructele, sunt sigura ca si piersicile de la voi vor fi foarte bune

Cami, nu e neaparat sa faca reactie mai aiurea la vaccin... o sa fie bine

La noi iarasi ploua... uffff... eu sper sa facem un barbecue in gradina sambata de ziua mea... or sa vina multi prieteni...unii cu altii fara copii... o sa fie interesant daca ajungem cu totii "blocati" in casa...

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput