Licurici de ianuarie-februarie 2009 (45)
Raspunsuri - Pagina 12
Alina1976 spune:
Buna fetelor,
Azi dimineata a fost cam urat afara si nu am fost la plaja. De abia de vreo 2 ore s-a facut mai frumos.
Andre_ea, LA MULTI ANI pt Tudor! Sa creasca mare si sanatos. Ce dreptate ai si parca graiesti din sufletul meu...si Ana mea va face in curand 3 ani si nu-mi vine sa cred. Timpul trece foarte repede in ultimul timp.:-( Si ai dreptate si cu diferentele...Sabina nu face ce facea Ana la aceeasi varsta, dar face altceva. Copiii sunt diferiti, asta e clar
Bee, FELICITARI Alexiutei pt primul dintisor!! Pup printesa dulce!
Michelle, din pacate nu am vazut primul tau mesaj dar am dedus despre ce e vorba. Acum am vazut ca D-zeu te-a ajutat si visul tau s-a implinit. Ma bucur enorm pt tine/voi si nu ne uita, te asteptam aici cu noutati si poze neaparat!
Naty, bine ati revenit. Noi maine plecam acasa. Sa stii ca si Sabina este extrem de cuminte. Auzi? Asa o fi pe bune sau suntem noi "rodate" bine?!...Eu zic ca Sabina chiar e cuminte rau. Papa, doarme si chiar cand e treaza sta cuminte si isi gaseste de lucru fara sa tipe/planga.
Lisa, noi avem 7 luni jumate si nici urma de dinte!!
Chiar, mai este vreun bebelus mai mare 7 luni si fara dinte???
IRINA, ai fost mortala ....dar asa e de acum in concedii...s-a cam schimbat situatia. Ideal este sa imparti concediul in 2: o parte cu plodul o parte fara.
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
cristi_2003 spune:
da alina, mai este un bebe de peste 7 luni fra dinti
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
ralux_tri spune:
Michelle, nu ne "cunoastem" dar ma bucur enorm pentru tine si familia ta! Acum esti un intreg si, intradevar e mare Dumnezeu! Felicitari pentru minunea lukas si sanatate multa
Venerata, se poate sa doarma de la vaccin. Asa dormea si Alex dar numai la cel de 2 luni. eu i-am dat fructe asa: mar, para, piersica/nectarina, o data pruna si caisa si banana.
Fetelor, am tras azi o sperietura de numa! A cazut alex din patul nostruAm plecat pana la baie 2 minute si el era in mijlocul patului nostru(pat mare!) cu perne la margine. Nu stiu cum de s-a rasucit si a reusit sa cada pe spate pe parchet. A plans saracutul ca s-a speriat dar in rest e ok. Mai tare m-am speriat eu si nu stiu zau care a plans mai multL-am sunat pe dr si a zis ca e ok daca starea lui e ca de obicei si sa il urmaresc atent, dar ca in majoritatea cazurilor nu patesc nimic bebeii pt ca sunt f rezistenti. Vai da ce m-am speriat! Acum clar, doarme numai in patutul lui si nu-l mai las deloc singur decat daca e la el in pat.
Azi noapte a fost putin mai bine decat noptile precedente. Cred ca sunt dintii ptr ca tare ma mai musca si de altfel tot ce prinde musca. Nu prea are pofta de papa dar sper sa manance legumele dupa ce se trezeste ca acum le-am facut. cu borcanelele nu se impaca asa ca, pe drum (plecam in bihor joi si in bucuresti in septembrie) ii dau titi. mai incerc sa vad, poate poate...
Of..ce m-am speriat! Va pup fetelor
crisspy spune:
Naty mersi...intru si va pove ce si cum...
Micola multumim de aprecieri ...chiar seamana sa stii...ma uitam la pozele noastre si ale voastre de cand eram mai micuti si uneori asemanarea era izbitoare...Suportul l-am luat de pe net ...se face mai incolo scaunel care poate fi pus in cada ...da' numai sa stam in funduletz... uite de aici (scoti tu pauzele): http://www.bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=LF25. Zic ei ca pt toate tipurile de cazi da' mie in cadita mica nu mi-a intrat...e bine ca lui Razvi ii place in cada mare
Venerata felicitari pentru parametri ...noi pana acum am mancat piersica, mar, para, pruna, pepene galben, banana (pana sa ne constipam)...
Bebelusi bafta cu carnita...la noi merge greu rau... sper ac macar la voi sa fie bine...
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi5Luni#
http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0
http://www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4
Naty spune:
alina sa sti ca si eu ma intreb uneori daca e chiar asa cuminte sau sunt eu "rodata"
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
lisa79 spune:
Bee,felictari ot dintisor
noi am papat asa: banana,mar,pruna,pepene galben/verde,pere. preferinta:banana cu mar. din legume:cartof,morcovi,dovleac,preferinta cartofi piure cu ficatel(i-am dat ieri 2 bucatele mici ...le-a halit). in schimb,nu ne place deloc sucul de morcovi,mai incercam peste 2-3 zile.
sunt plina de muscaturi de tantari,normal ca nu am gasit aparatul iar de comandat nu are sens ca la Cluj nu sunt asa tantarimai rabd o zi!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Ciufik spune:
helau
Michelle - felicitari! M-am bucuat tare cand am aflat, ma bucur ca nu ne-ai uitat si ai intrat sa ne dai vestea cea mare. Asteptam poze cu minunea mica. Suntem aici sa te ajutam cu una-alta .
Cami - ma bucur mult ca Alina e mai bine!
Aalina - sorry ca nu am dat niciun semn, insa a fost f obositor tot drumul buc-zalau-bn, m-am ales cu o cefalee de 3 zile, asa ca numai buna de intalniri nu eram. Poate apucam in oct, la operatie.
Alina - multa sanatate Sabinutzei.
Naty - frumoasa mai e Nadia. Parca e o capsunica. Si e copia ta fidela.
Bee - felicitari pt dintisor. De fapt Alexiei .
Andre_ea - LMA pt Tudor! Mama, ce mare e!
Ledi - cum mai e Davidutz?
Dark - cat de mari sunt bucatelele alea? ca si eu ma gandesc ca ar tb sa ii dau mai mare, dar nu stiu cat si cum sa le fac?
Noi suntem bine, vineri mergem sa vedem cum a luat in greutate in ult 2 sapt, dupa introducerea carnii/branzei. Nu facem nimic spectaculos, stam in fund binisor, ca ne aplecam sa sugem degetul mare d ela picior, asa ca nu avem pozitia cea mai dreapta, radem, bodoganim intruna, mancam bine, dormim ziua prost, noaptea integral, sugem inca tzatzi cu drag si cam atat.
Poze noi cu noi: http://entertainment.webshots.com/album/573810787iOCIni
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI licuricilor sarbatoriti azi: Daria de Dalma, Matei de Raluca, Florence de Eli, Antonia de Cami si Liviu de Venerata
Michelle iubita, multe multe felicitari, sa creasca mare-mare Lukas si numai bucurii sa aveti impreuna! Noi ne stim inca de la inceputul odiseei si te-am admirat mult mereu... bebe Lukas are o mamica minunata si voi trei sunteti o familie binecuvantata! Neaparat sa ne arati pozici cu minunea ta IoanaT !
Venerata, felicitari pentru parametri! Noi pana acum am papat cam asa: fructe: mar, para, piersica, banana, caisa, mango (toate cu sau fara cereale, cu sau fara iaurt/branzica). Favorita: para. Non-favorit: combinatie mar+coarne (cranberry) pe care a refuzat-o. Legume: morcov, cartof, dovlecel, dovleac, fasole, mazare, porumb, courgette, rosie, telina, pastarnac, spanac, ardei, cartof dulce, conopida, broccoli. Preferate: combinatiile spanac+ cartof, conopida cu branza, pastarnac+cartof. Non-favorite: combinatia cartof+fasole verde (refuzata). Am mai papat carnita de pui in varii combinatii cu legume, carnita de vita (la fel), branza (amestecata cu fructe - mascarpone - sau legume - cheddar -), smantana (in combinatia pastarnac+cartof+smantana), paste ( in piure, cu carne de vita si zarzavat, sau numai cu zarzavat). Mamaliga a refuzat-o...vad ca are gusturile lui taica-sau De baut... laptic de la tzitzi si cate un pic de apa din canuta cu cioc.
Cat despre pediatra care a recomandat fructe cu samburi gen zmeura, capsuni etc... pai am mai vazut/auzit noi de medici care recomandau diversificare de la 2 luni jumate...suc de portocale la 3 luni etc
Ralux, saracii de voi ... banuiesc ca ati tras o spaima! Bine ca nu s-a lovit tare bebe, am inteles ca asta-i varsta cand incep cazaturile.
Alina, nici noi nu avem inca dinti Las' ca o sa iasa ei pana la urma...Drum bun catre casa!
Bebelusi, asa sunt ei (de fapt asa suntem toti, nu?) Uneori au pofta de papa, alteori nu... Succes cu carnita
Micola, sfaturi cum sa scapati de bubulite nu prea am... ca noi probleme nu am avut. Sper sa treaca repede-repede Felicitari pentru dintisori!
Lisa, drum bun catre Cluj maine!
Crisspy, sper ca a trecut cu bine vaccinul!Succes cu eliminatul lui Nan1!
Naty, cica dupa nastere primele luni "cu ciclu" sunt mai "ne-regulate"...grija mare cu contraceptia, ne avertizau moasele de aici, ca perioada asta e "cam" periculoasa din acest punct de vedere.
Nadia cea cumintica si papacioasa.
Anca, ma bucur ca v-ati distrat cu totii bine la piscina... noi vrem sa mergem duminica. Aici 2nd stage sunt piure-uri care au in ele bucatele - de obicei bucatele de spaghete sau bobite de orez...lu' jupan chestia asta nu i-a placut deloc.
Ciufik ...imagineaza-ti bucatele de spaghete cam de marimea boabelor de orez... cam asa... Mai ajungeti prin Zalau si in septembrie? CXa noi pe acolo vom bantui pana prin 20.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
micola spune:
nu i-au trecut..ii fac acum un ceai de galbenele si-i dau cu el...dar nici nu se inmultesc, nici nu dispar...Irina, ai idee ce o fi? nu sunt iesit in relief, nu se simt la mana, doar sunt niste punctulete mici si multe si marunte, pe tot corpul...pe fata nu..ar putea fi ceva gen pojarel??
crisspy, multumesc de link, dar poate la bebe 2 ca la asta zice maxim 70 cm...si noi ne apropiem...
ciufik, ce frumuos e andreiut....ce-mi place body-ul cu verde..
mie mi-e teama de introducerea soldateilor...sau nu astia sunt soldateii?? cred ca e ceva greu pt bebei...
noi am papat: mar, para, piersica, caisa, nectarina, banana, corcoduse, pepene galben,(portocala, suc, la inceput, acum am scos-o) uneori chiar si toate o data, cu branzica. legume: radacinoase: morcov, telina, pastarnac, patrunjel, cartof; dovlecel (preferatul),suc de rosie crud, ardei gras (nu prea ne place), fasole pastai. si astea, tot asa, uneori toate o data, din fiecrae cate putin..o fi mult? adica nu o fi bine sa amestec multe fructe/legume?? trebuie doar cate 2-3? am zis ca tot e sezonul lor, si le am proaspete sa-i dau...
heeeeeeeiii, cat am scris mesajul asta, l-am tinut pe Alexutu in brate, si se tot juca cu manuta dreapta, se uita la ea, parca acu' o descoperise...si...il vad dintr-o data cum face "pa" cu ea... zilele astea i-am tot facut paa-paa, ca am fost in vizite, si uite...a inregistrat puiul
asa ca...va spunem: , mergem sa ne dam cu ceiut dev galbenele si sa papam cerealele...
ps: sunt entuzismata si incantata, mai ales pt ca am vazut cum a descoperit gestul..pas cu pas..
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!
Leditia spune:
Andreea,suntem mai bine..zic eu..Mai tuseste,dar nu asa rau,a inceput sa si manance,nu extraordinar,dar totusi e un pas inainte,ca a acceptat si altceva inafara de lapte si ca nu face urat la lingurita.
Azi a mancat de dim banana si acum iaurt cu lapte si cereale.Inca nu-i pot da mancare prea densa ca si consistenta pt ca mai are secretii acolo in gat si ii este greu sa inghita.
I-am facut azi cous-cous cu ardei si rosii si un cub de carnita de vita,dar nu l-a vrut.Se ineca cu el,nu putea sa mestece/inghita,asa ca l-am lasat in pace si i-am dat laptic.Si cous-cous-ul l-am papat eu,ca tare bun era.In rest,mi se pare ca mi-a mai luat in greutate,ceea ce e f bine,ca deja eram cu nervii la pamant..stii tu.E vesel si mi se umple inima de fericire cand il aud vorbind,razand si facand vocalize.
Oricum mai avem de facut tratament pana joi,inclusiv,iar vineri trebuie sa-i refac o parte din analize,caci i-a iesit si infectie urinara..nu mai stiu daca ti-am zis.Sper sa-si revina..si mai sper sa revina si el pe mancare mai consistenta asa si la cele 3 mese solide pe care le avea inainte de a se imbolnavi.
Numai bine tuturor.
aaa,nici noi nu avem dintisori.Sunt jos 2,ii vad de 2 luni,dar nu mai razbat odata.
Felicitari Alexiei pt dintisor.
Naty e superba Nadia,dar cred ca stii si tu asta.
POZE CU NOI
de David Christian