Licurici de ianuarie-februarie 2009 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Helau

Si eu CM aiurea...mie care imi venea ca un ceas si dura cateva zile...eee, mi-a venit la vreo 2,5 luni dupa nastere si desi iau pastile ma tine nene o vesnicie, aproape 1 sapt si jum ...deja m-am saturat...ce bine era fara...

Eu sunt acasa astazi...niste lucrari la birou si lucrez de acasa...

Plus ca azi avem si vaccinul de 6 luni...la 4 vine dr pediatru...

Da' suntem in greva foamei...greu intra lapticul...poate ca pentru ca facem si trecerea la NAN 2 ...io mai stiu ...eu fac treptat trecerea...adica pun cate o masura de NAN 2 in bibe intr-o zi...apoi in urmatoarea 2 masuri si tot asa pana scoatem de tot nr. 1...

Si au inceput sa intre greu si fructele ....de dimineata a stat socrele 1 ora si jum pana a mancat musiu...

Si kk ioc...

Cam atat...desi nu ne-am "cunoscut" pe forum, Michelle iti doresc din tot sufletul un bebelus sanatos si toti 3 sa fiti o familie fericita si ferita de necazuri...

la toata lumea

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi5Luni#

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0
http://www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

intru repede sa o felicit pe Michelle pt comoara ei. Ioana N, multumim ca esti alturi de noi.

va pup...maine mergem si noi acasa...la Cluj!!!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

crisspy faci foarte bine trecerea la Nan2. Succes cu vaccinul!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Michelle felicitari pentru bebe. Sa fie sanatos si fericit toata viata. Chiar daca nu scriam la odisee am fost alaturi de tine si am suferit, iar acum ma bucur enorm ca in sfarsit ai minunea mult dorita.

Anca parca intreba de pampersi de apa. Se gasesc si la noi. Eu am gasit in Real(parca de la Huggies) si tot in complexul de la Real in magazinul DM (babylove).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Noi iar la Olt..daca ne place...:)
Suntem bine, adica nu mai suntem deloc marait, am inceput sa mancam si mancarica si lapte ca inainte! stia mami ca are cel mai cuminte copil... Noua ne-au iesit amandoi dintii de jos si a zis dra ca se pregatesc si cei de sus...
A FACUT NISTE BUBITE MICI, ROSII PE CORP, INCLUSIV PE BURTICA...PE FATA NU ARE...Am fost la moasa satului si a zis ca nu are nimic, ca cica sunt de la schimbarea de mediu...de caldura nu poate fi vorba ca nu mai e canicula, e chiar nor si racoare...de mancat nu a mancat nimic nou....nu stiu ce sa fac, ca suntem singuri aici, fara tati, doar noi cu strabunica...acum doarme...daca mai are pana diseara cred ca plecam acasa, desi era asa bine aici..plus ca vroiam sa fac si eu niste bulion, niste rosii cu ardei si niste compot de pere...le iau si le fac si la pitesti, dar parca mai bine ieseau pe pirostrii...dar daca nu-i trec, plecam..
Michelle , nu am reusit sa citesc din prima mesajul tau ca m-au podidit lacrimile...Asa cum ai zis si tu, Dumnezeu e mare...ti-a trimis puiul mult dorit, cand te asteptai mai putin...Sa va traisca si sa va umple viata de bucurii si impliniri!!
Irina, una peste alta, tot mai bine e cand esti doar tu cu Ochila, nu-i asa? tot mai bine va intelegeti amandoi...sper sa-si revina Ochila, ca acu' a fost si la mare...trebuie cumva sa fie si el recunoscator...:)
andre_ea, nu mai scrisesei de multisor..pozilici?
Razvi are niste ochi...o sa faca ravagii printre fete.. Vazut tooaaate pozele, in unele seamana cu Alexutu meu...Unde ati gasit suport pt cada mare? eu nici pt cadita nu am gasit...

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Naty, asa e, nici nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de mult timp.
Micola, ma crezi ca nici n-am facut pozici la tara?
Anca, se gasesc si pe la noi, dar nu peste tot. Eu zic sa pui cativa in pachetel.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Buna, buna!!!

Raportam si noi: facut vaccinul de 6 luni astazi, cantarit 7.800 gr, masurat 66.5 cm, sanatos tun, vioi si arata foarte bine. Ne-au murit laudatorii .

Cami_Antonia, La multi ani, pentru 6 lunici ale Antoniei!! Un buchet din partea lui Liviu . Sa creasca mare si cuminte, si sa aiba parte de multa dragoste in jurul ei!

Michele, felicitari pentru bebe Lukas, sa fie sanatos, si sa va umple viata de bucurii!

Alina 2700, sanatate sotului! Of, stiu foarte multe persoane tinere care au mari probleme la coloana!

Flowerbee, felicitari pentru dintisor! Noi nu avem nici unul pana acum, dar cred ca suntem "pe vine" ca isi tine mainile tot timpul in gura. Noi ne amuzam, ca lui Vlad i-a picat de curand primul dinte si zicem ca acum trebuie sa-i creasca unul lui Liviu . Se preda stacheta!

Naty, si eu sunt ezitanta in legatura cu biscuiti, ca mi-e sa nu il umfle. Dar dr a zis ca pot sa ii dau. O sa incerc sa ii dau fructele fara biscuiti, dar, oare nu se strica la burtica? Apropo, voi ce fructe le-ati dat pana acum? Stiu pe cineva care a dat la copil de 6 luni zmeura, fragi, etc, adica fructe cu seminte, care stiu ca pot produce alergii, si se recomanda dupa 1 an. Mi-a zis ca pediatra i-a recomandat asa!

Mai citim si revenim.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Venerata eu i-am dat piersica, para, mar, pruna, corcodusa, pepene, si combinatia preferata este para cu avocado.

Micola Stelatria de la Mustela face bine la brobonele...asta daca sunt de la caldura....

Cami La multi ani, sa iti traiasca ingerasul si sa fie fericit....si sa aiba parte curand de un fratior sau de o fratioara.

Noi se pare ca azi nu avem chef de legume....dar o sa incerc mai tarziu, poate nu ii e suficient de foame.

De maine poimaine o sa incepem si noi cu carnita ca inca nu am inceput....sunt curioasa daca o sa ii placa

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Am vorbit acum cu matusa acasa si mi-a zis ca Liviu doarme dus de vreo 2 ore de cand au venit de la vaccin. O fi de la vaccin? Mi-a zis ca era sa adoarma in timp ce manca fructele, efectiv motzaia intre 2 lingurite .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

venerata si Nadia a dormit muuult dupa fiecare vaccin.
Eu nu i-am dat deocamdata decat mar si piersica, am incercat si banana dar a durut-o burtica.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput