Michael Jackson tribute -Bucuresti-8 august

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

O sa fiu cu sufletul langa voi si abia astept sa va vad maine seara la stiri!

Tzuni, Kay, Papanash, sa ne faceti cu mana!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Motanik, eu iti fac cu mana daca promiti ca o sa dansezi si tu in fata TV, concomitent cu noi .

Fetele, gata coregrafia ? Unde mergeti ? Eu as vrea sa fiu in ambele locatii, dar nu stiu cum sa fac sa ajung asa repede.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Si eu sper sa iasa frumos.. eu tot cu sufletul am sa fiu acolo!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Ce spuneti de poza din link: http://au.news.yahoo.com/a/-/entertainment/5787376/egyptian-statue-looks-like-jackson/ ?
Asa-i ca e uluitoare asemanarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

ei, astept pareri. v-a placut? ca mie nu prea. parerea mea.

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Citat:
citat din mesajul lui dodo

Ce spuneti de poza din link: http://au.news.yahoo.com/a/-/entertainment/5787376/egyptian-statue-looks-like-jackson/ ?
Asa-i ca e uluitoare asemanarea?

Au confirmat si la stiri ca MJ si-a modelat infatisarea dupa chipul statuietei egiptene...Intr-adevar seamana foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Din pacate a iesit cam.. made in Romania. Cam multi au mers pe premiza "las ca fac ceilalti cum trebuie, nu-i musai sa-mi dau si io silinta sa iasa bine"

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mie mi-a placut mult ceea ce am vazut si m-a emotionat. Nu am niciun fel de exigenta despre cum ar trebui sa fie un Michael Jackson Tribute, important e ca au fost acolo si au dansat.

Ca sa nu mai spun ca in alte tari exista o traditie a unor astfel de evenimente, in Ro cred ca e prima oara cand se organizeaza asa ceva. Bravo inca o data!

Astept impresii de la fetele care au participat.

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Da,si mie mi-a placut si astept impresii fetelor...haideti cele care ati fost povestiti cum vi s-a parut??

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clori spune:

Din pacate a fost “made in Romania”. Ne-am straduit sa invatam pasii si am fost, impreuna cu sotul meu, la Herastrau si la Teatrul National, crezand ca o sa fie ceva in genul Michael Jackson Tribute la Stockholm (pe care-l vazusem pe internet mai demult si ne-a placut).

La Herastrau am intarziat vreun sfert de ora, datorita celor de la RATB si a metroului bucurestean care, in perioada de vara, datorita vacantei, baga mai putine masini si trenuri pe linii. Eram disperata, chiar ii spuneam sotului ca o sa dureze putin si, daca nu suntem acolo, o sa pierdem. Dar el mi-a spus foarte calm: „Stai linistita, doar traim in Romania” si a avut dreptate. Nu incepuse inca nimic. Din pacate, am ajuns destul de tarziu, in jurul celor de la scoala de dans care organizase evenimentul era un cordon de oameni care filmau si n-am reusit sa trecem de ei. A inceput muzica inainte sa ne facem noi loc si sa ajungem in fata. Prin urmare, n-am dansat, ba mai mult, nici n-am vazut mai nimic, decat niste maini ridicate in aer, conform coregrafiei.

S-a terminat si multimea a inceput sa se disperseze. Mai aveam cam o ora sa ajungem in a doua locatie de care stiam (Teatrul National, nu stiam nimic de Parcul Tineretului), unde se anuntase ca va incepe la 7 jumate. Din fericire, incepuse sa bata vantul si se innorase, ceea ce ne-a alungat din parc si am mers direct acolo (trei statii de metrou). Desi am ajuns devreme, scuarul din fata Teatrului era plin. Am stat ceva vreme pe scari, uitandu-ne incolo si incoace. Erau o gramada de tineri cu tricouri cu Michael, cu manusi albe cu paiete, cu sosete albe cu fir argintat, cu ochelari... Venisera si o gramada de televiziuni, care s-au apucat sa ia interviuri. Pe la 7 au aparut cei de la scoala de dans si au inceput sa-si monteze amplificatorul. Am coborat de pe trepte sperand ca, de data asta, sa fim in mijlocul evenimentelor si sa apucam sa dansam si noi. Dar ne-am inselat. Pe la 7 si 10 cei de la scoala de dans au inceput sa ne dea la o parte, sa-si faca loc sa danseze ei. Decibelii lor ne-au aratat ca nu aveau nevoie de microfon, poate doar de ceva educatie. Oamenii s-au dat in spate si am ajuns undeva, aproape de cei care urmau sa danseze. La 7 si 12 minute au dat drumul la muzica (evenimentul era anuntat sa aiba loc intre 7 jumate si 8!!!) Au dansat in mare cei care organizasera totul, noi fiind asaltati de oameni cu camere si de cei care se inghesuisera sa vada n-am reusit sa ne miscam prea mult. De altfel si atitudinea lor de la inceput, cand ne-au dat la o parte, m-a facut sa nu ma simt bine venita acolo.

Dupa „Beat it” au mai pus ceva muzica si au dansat mai multi, fiecare in stilul lui. Langa noi era o fata imbracata intr-o camasa rosie, cu pantaloni negri si ochelari „a la Michael”, cu parul negru cu suvita... Un fan, fara indoiala. A dansat tot timpul, foarte frumos, cu miscari pe care le vazusem in videoclipurile lui MJ. N-a filmat-o nimeni, desi ar fi meritat din plin! La 7 si 25 deja se terminase totul, trupa isi stransese aparatura si probabil au plecat la locatia urmatoare. Cand am plecat, am vazut oameni care veneau si ei la teatru sa participe la flash mob si probabil nu au mai gasit pe nimeni, la ora la care trebuia sa inceapa.

Parerea mea: cei de la scoala de dans nu au organizat un flash mob. Ei si-au organizat acest eveniment ca sa-si faca lor publicitate. Au chemat televiziunile, ziarele, au dat interviuri, au facut poze... Am ramas cu un gust amar... Ne pregatisem cu atata bucurie sa participam, ne-am straduit sa invatam coregrafia si am fost pur si simplu dati deoparte. Nu fusese ca la Stockholm. A fost... ca la noi, in Romania... Macar, cu acest prilej, mi-am adus aminte ca muzica face parte din viata mea, ca dansul face parte din viata mea... Si Michael face parte din viata mea si va fi acolo mereu... Ne mai vedem la urmatorul flash mob in Suedia! Sincer, in Romania eu nu mai am de gand sa particip vreodata...

Mergi la inceput