Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (323)
Raspunsuri - Pagina 5
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Cu job-ul si copiii mici acu', sa stii ca tare va admir pe tine, Mariana, Yaia, adimercedes ca majoritatea nu v-ati dat in laturi de la al 2 lea desi sunteti total fara ajutor, ba tu mai ai si pe Radu porumbel calator spre soare-rasare. Nus' cum reusiti voi sa va descurcati ca pt mine a fost greeeeu, desi am stat acasa de cand s-a nascut Ana, iar Bobo a fost de cele mai multe ori menajera/bucatareasa full time, plus ca n-a plecat nici o noapte de acasa. Da' ma uuit la voi si-mi fac curaj ca n-are cum sa fie un capat de tara daca va bagati voi la asa ceva. Io am zis ca mai astept cu bb doiu sa vad daca se inhama vreun bunic la ajutor serios... Vedem peste juma' de an, asa. |
Ba nu-i asa, ca eu sunt casnica. Terminai cu studiile si apoi am ramas gravida cu Eliza, asa ca nema job
. Si nici al meu sot n-a plecat pana acum nici o noapte de-acasa (da' isi ia revansa in septembrie pt tot anul). Insa de cel mai multe ori are de lucru si acasa - ba chiar lucreaza si noptile sa termine ce-are, asa ca nu-l am ca menajer/bucatar mai deloc Poti sa astepti
Spre exemplu, mama-soacra n-a schimbat de scutec nici un copil cele 5 zile cat a stat aici, iar maica-mea se plangea ca asa obosita n-a mai fost decat in ziua in care am avut eu nunta (Eliza a terminat-o, o scula pe la 2 noaptea sa ii dea lapte, apoi urma muzica, masaj cu crema la talpi, schimbat de scutec, invelit / dezvelit de cearceaf - per total, cam pe la 4 se mai culca mama iarasi
)Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la
danielle02 spune:
`neata si de la noi.
?? eu am beut vreo 2 si un redbul,sa fac fata:((
suntem okai deocamdata,multumesc de intrebare adi.
am fost internata cu Melissa de miercuri pana ieri la pranz fiindca cand ii dadeam sa pape uita sa mai si respire.cica e o fomista si uita sa mai traga si aer cand baga lapte
i-am schimbat si biberoanele,unele de la nuk si vad ca e mai bine.
mari,si mama saraca e epuizata
de fapt amandoi,si tata,nu mai au liniste absolut deloc,cred ca abia asteapta saracii sa plece acasa.Ebonee e o zvapaiata si nu sta locului absolut nici o clipa,si cand e pusa la somn se foieste pana adoarme.
mama a schimbat pampersii,la amandoua.ii era frica la inceput cu Melissa ca e asa micuta dar s-a abosnuit.
ma rup amandoua,sunt fete cuminti,insa trezirile noaptea isi spun cuvantul si mai ales ca atunci cand se trezeste asta mica sa pape si Ebonee se trezeste.vrea si ea lapte,sa o schimb de pampers chiar daca nu e nevoie,sa o tin in brate etc.tot tacamul,cum fac cu Melissa.o mai intreb daca e si ea bebelush si face oaa oaaa ca sorasa si zice:ahhaaa
sau aiiii
(un da mai scotish:))
azi i-am promis ca mergem sa ii cumpar trusa de scule ca a lui taicasu` si a lui Jay,Oliver and Jack,fata mea e cu baietii,nu are treaba cu fetele,o plictisesc papusile,carucioarele si chestiile de genu,si eu cand ma gandeam ca fac o barbye![]()
una e calduroasa(Ebonee) si una friguroasa(Melissa)
una plange ca e prea cald si una ca e prea frig
doua alintate.
cu intarziere si scuzele de rigoare urez si eu LA MULTI ANI!!! sarbatoritelor si sarbatoritilor din ultimul timp.
am fugit la datorie,
sa aveti un weekend minunat
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
pozici
Piciulika spune:
Am ajuns sa dau si eu cafeaua de diminieatza? Nu-mi vine sa cred!
Poftitzi va rog! Eu un espresso - va fac si voua?
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Cu job-ul si copiii mici acu', sa stii ca tare va admir pe tine, Mariana, Yaia, adimercedes ca majoritatea nu v-ati dat in laturi de la al 2 lea desi sunteti total fara ajutor..." ... Da' ma uuit la voi si-mi fac curaj ca n-are cum sa fie un capat de tara daca va bagati voi la asa ceva. Io am zis ca mai astept cu bb doiu sa vad daca se inhama vreun bunic la ajutor serios... Vedem peste juma' de an, asa." |
Sa stii ca atunci cand-d "s-a bagat" Mariana si eu ma uitam la ea cu admiratie si ziceam ca eu nu as putea inca, prea sunt obosita cu toate. Radu deja insinua ca poate ar fi timpul, eu nu, ca nu-s gata. Si apoi, cam in 2-3 luni am fost gata si m-a luat cu lopata!
Cu sau fara bunici, voi stiti. Cu ajutor e clar mai usor. Dar si asa... stii, ma gandesc ca in general aici bunicii nu prea sar sa ajute (isi traiesc viata lor) si aproape in aceeasi situatie isi cresc toti copii. Deci daca ei pot?! (bine, nici nu au totzi joburi de porumbei calatori.) Dar sa stii ca poti duce - si daca sunt si sanatosi, chiar nu avem a ne plange!
Tare bine v-ar sta cu al doilea puiutz pe langa Venus!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si

www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1 18 51/st/20100114/dt/18/k/55e2/preg.png[/img" target="_blank">
www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael
Roxana_G spune:
Greu sa recuperez de pe acilea, ca voi scrieti mult si serios vad.
Imi pare rau de problemele Piciulikai de la serviciu, usor sigur nu ii e, sper doar ca seful va tine cont de ce are de zis. Nu stiu ce sa mai zic, uneori sefii zic doar da da ca sa nu aiba conflict cu tine si apoi fac tot cum vor ei. Eu tin pumnii sa fie totul bine.
Constat ca diaspora este foarte in verva, restul de pe la Romanica trag chiulul. Oare de ce?
Noi suntem pe picior de plecare acum, insa mai doarme Andrei putin ca a cam obosit de misunat pe aici. Si pana la urma am zis sa ramanem si la masa de pranz, ca e tare frumos afara. In afara ca Andrei e pe final cu raceala (adica tuseste magareste in ciuda antibioticului luat de 5 zile), totul bine si frumos. Mi-a placut descrierea Ioanei de zgatie iubitoare, cred ca i s-ar potrivi si lui Bubu care e foarte afectuos in ultima vreme. Daca a ajuns el sa o mangaie si sa o pupe pe Alex care plangea ca ii luase soricelul, e mare chestie. Oricum soriceii Remy luati de la Disney sunt la mare cautare, A ndrei il adora pe al lui si l-a uitat pe catelul de pana acum. Chiar si cu vorbirea a facut progrese, cred ca i-a prins tare bine sa stea cu noi.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
melaniatud spune:
Buna fetelor!
Ca su nu fiu acuzata ca trag chiului am zis sa postez si eu ceva![]()
Noi suntem bine...cu treburile zilnice.
Tudor nu progreseaza cu vorbitul, singurul lucru clar nou pe care il spune este "a mea" cand isi ascunde o jucarie de copii. Inca nu l-am putut dezvata total de lovitul coppiilor...de cele mai multe ori fara motiv.
Este din ce in ce mai energic, din ce in ce mai incapatanat si greu de convins si din ce in ce mai dependent de mami...lucru care ma dispera. Intr-un cuvant adio planuri pt bebe 2...nu am curaj...ma epuizeaza unul si nici nu sunt genul sa ma sacrific si sa ma las pe planul doi continuu de dragul de a avea 2 copii...nu sunt inca pregatita si punct.
Va pup si va doresc numai bine tuturor si bafta multa noilor mamici dar si gravidutelor pt ca aveti nevoie din plin ...sa va mearga totul ca pe roate!
danielle02 spune:
am pus cateva pozici daca vreti sa ne vedeti:
http://family.webshots.com/photo/2748616470101671646bhyfMa?vhost=family&vhost=family
multa sanatate tuturor,mari si mici
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
pozici
ramonaiani spune:
Azi am facut bagaje. Am pus pe bufet punga cu paie si lingurita de plastic, si Eliza ia punga in mana si pronunta:
'Pai, pai' si 'lin-gu-itza'
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la
diwana spune:
Buna ziua fete dragi.
Faptul ca am visat-o azi-noapte pe Picia (nimic de rau
) si ca vazui ca m-a strigat Papanash, ma facura sa intru si eu sa va salutez si pupacesc.
Danielle, ti-am vazut si frumoasa mai mica. Duuulce tare, iar Ebonee se face pe zi ce trece tot mai frumoasa.
Chiar ai avut gripa porcina? Brrr. Bine ca sunteti bine (sper ca nu am inteles eu gresit, desi e posibil, de vreme ce n-am mai citit de un car de ani, am pierdut multe)
Piciulika, am prins doar in zbor ceva din dicutia cu jobul, ceva cu laptele (probleme cu Mi-cha?
) Va tin pumnii stransi sa va iasa totul cum e mai bine. Am vazut si ultimele voastre poze. Va iubesc de numa' cat sunteti de frumosi (in and out
)
Ramonaiani sa va traiasca micul crestin care este absolut superb. Sper ca va este usor pe cat posibil cu cele doua minuni (una tare atomica din cate vad)
Vai de mine, am citit doar 5 pagini si tot am uitat ce mai am de zis (vai de neuronul meu blond (vopsit)). Nu am nicio sansa sa citesc ceva din urma.
Despre noi, va pot da buletinul de sanatate
. V-am zis ca a avut o infectie urinara (cu proteus mirabilis). I-am dat tratament si miercurea asta i-am luat sange si urina pt. analize, si i-am facut eco renal. Rezultatele de sange si urina le voi afla luni. Cred totusi ca a recidivat infectia urinara, de joi noaptea face iar febra, sper totusi sa trecem cu bine azi si maine, si luni sa vad ce zice dr. Plus miercuri si joi a avut scaune dese si pline de mucus. Cica ceva viroza intestinala. Ieri a fost ok, azi la fel, deocamdata. Sper ca macar cu asta sa nu mai avem probleme. O sa trebuiasca probabil sa-i mai dau o tura de antibiotic, am citit ca Proteusul asta e pacatos tare. A avut din iunie incoace destule episoade de febra, deja m-a innebunit. N-a mai fost bolnav de un an de zile, nici macar mucisori nu a avut, am trecut prin toamna, iarna, primavara, fara nicio viroza, si acum tragem sa recuperam anul
.
Acum ca mi-am zis oful, v-am mai incarcat si pe voi
, sa bag noutati de alt gen. Concediu nema, ca sotul inca scrie, dupa cum vad eu, nici nu v-a termina pana ma intorc la job (care job, nu stiu nici eu inca
) Mi-am impus sa nu ma gandesc la asta pana in august ca sa nu intru in depresie
. Acu' e august si dupa cum ar spune Aiesh (Rares) "ta' mi' ecajit" = "tare-s mic si necajit" (citat din Toparceanu).
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=94ceeadedc06bb037d3182&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Aiesh recitatorul
Va pupam.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Piciulika spune:
Draga Danielle, ai o printzesa...! De fapt doua!! Dar cea mica e delicata si fina si ... nu am cuvinte! Superbe fotografiie! Sa itzi traiasca si sa te bucure - si sa-tzi dea energie sa faci tot ce tzi-ai propus tu!! Stii tu!
Diwana draga - ce rau imi pare pentru Aiesh cel mic si nacajit!
Si nacajita de tine, ca tragi asa de greu! Lasa, ca iese curand soarele si pe strada voastra, si se lamuresc toate: sanatate, job, lucrare...
Multzumim de aprecieri! 
... si ca ne si visezi! Macar in somn parem cumintzi?
Fetelor, am intrat sa-mi spun socul. 
De fapt l-am si postat pe site la Mi-cha. E critic de arta fotografica mai nou!!!
Vedetzi ce mi-a comentat azi - acuma cateva ore:
http://www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n241568.html?try=1&cookieID=OJ3D81N0ES0AZ97HH09W5TL324IY24463ZCP3B33-08082009-215159
P.S. Ne-am intors din vecini (iar grill, iar ducem carnea proprie
si la comun salate si desert si mancam ca spartzii... Si mi-au iesit niste muffins de ciocolata...!!! Cu toata modestia:
Va ofer la cafelutza de maine?)
Mi-cha a adormit urgent, tare multzumit de seara petrecuta.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si 

www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1 18 51/st/20100114/dt/18/k/55e2/preg.png[/img" target="_blank">
www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael
Roxana_G spune:
Acasa si noi in sfarsit, pentru scurt timp. Nu prea pot scrie acum ca atomica se miorlaie pe langa mine de somnic. Oricum intrasem sa gasesc vreun salon deschis duminica, daca stiti, va rog sariti cu idei.
Sunt deja rupta de spalat si asezat lucruri la loc, si maine o iau de la capat cu bagaje. Acasa am avut surpriza neplacuta sa constatam ca ploaia torentiala a facut si canalizarea noastra sa refuleze, asa ca am gasit garajul plin de apa si noroi, si revenirea acasa s-a soldat cu 2 ore de spalat pe jos si maturat noroiul.
Hai ca fug la nani. Mai palavragim maine. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi