Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (323)
Raspunsuri - Pagina 4
Happiness_4_us spune:
Un
mare ptr delfinasul plimbaret care vrea numai afara, sa se ia de mana cu fluturasul meu, si un
pup ptr mami care e necajita ca plange la gradi.
Si fiti pe faza ca in curand va tin de urat pe bancutza.Sper doar sa nu mai gasesc pe nimeni cand apar eu, s-a inteles?![]()
Pupici.
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
carpatina spune:
Nana, tare-mi e ca din septembrie tre' sa mai facem rost de cateva bancute, sa ne extindem businessul.. ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
danuta36 spune:
Hello!
Celia,Erinamultumim 
Ceamica
cred ca la dinti si la cerul gurii s-a referit dr..of!
Carpatino pupam trandafirasul timid..(asa e si Miru)
papanash spune:
Hei, ia iesiti de dupa canapea !
Care sunteti maine seara-n Bucuresti si veniti la omagiu MJ ?
Ca io tocmai am tras o cearta cu tati, ca el vrea sa plece din bucuresti, iar eu nu vreau, ca-i musai sa fac omagiu ala .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Virusul instalat in calc. imi inchide fisiere, drept care postez ff greu, citesc greu, etc.
salut toate fetele, pe curand.
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Fetili de la munte, cum fu pe ploaie?
Carpatino, mercic mult pt sustinere, eram sigura !
Andreea, concediu placut !
Nana, bravo pt fluturasul sociabil ! De-abia asteptsa ne povestest despre gradi.
Sim si Luy, drum bun si concediu de mare exceptie !
Ceamica, maine-i soare, se usuca si masina , o sa fie ca noua ![]()
Diwana, mai da pe-aici cu povestiri despre voi.
( 02.10.2007 )
bernix spune:
Ploaie fu juma de zi, rapaiala puternica, innorat, 16 grade. Spre seara, pe la 7 s-a inseninat si-a crescut si temperatura: 18,5 grade.
Nici vorba de drumetii pe munte...
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
bernix spune:
Nana, ce bine ca ai inceput sa scrii si aici!
Sunt la curent cu toate noutatile despre Andrei da' n-am mai scris de atata timp incat nu ma simteam in stare sa intru, plus ca de multe ori mi se parea ca fetele iti spusesera cuvinte frumoase cum io n-as fi reusit...
Bravo pt toate reusitele fluturasului si tinem pumnii sa se sdapteze usor la gradi!
bernix spune:
Piciuliku, laptele ala portocaliu, Milupa HN25 i s-a recomandat si Degeticai cand avu pantecaraie drept lapte fara lactoza, insa n-a fost pe placul printesei mele. Ea vrea, nu fara protestele de rigoare, Humana HN. Acu', daca zici ca ai studiat problema de cred pe cuvant ca are lactoza, ca io m-am multamit cu ce a zis pediatrul.
Cu job-ul si copiii mici acu', sa stii ca tare va admir pe tine, Mariana, Yaia, adimercedes ca majoritatea nu v-ati dat in laturi de la al 2 lea desi sunteti total fara ajutor, ba tu mai ai si pe Radu porumbel calator spre soare-rasare. Nus' cum reusiti voi sa va descurcati ca pt mine a fost greeeeu, desi am stat acasa de cand s-a nascut Ana, iar Bobo a fost de cele mai multe ori menajera/bucatareasa full time, plus ca n-a plecat nici o noapte de acasa. Da' ma uuit la voi si-mi fac curaj ca n-are cum sa fie un capat de tara daca va bagati voi la asa ceva. Io am zis ca mai astept cu bb doiu sa vad daca se inhama vreun bunic la ajutor serios... Vedem peste juma' de an, asa.
Apai stai tu bine acolo specie protejata, fereste-te de boli si - Doamne feri! - spitalizari, creste-l pe Praslea 6 luni dupa care zambeste-i frumos sefului tau asa intelegator si spune-i ca nu te poti descurca cu 2 copii mici si job si ca ti-ar prinde bine somajul...![]()
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Mariana, cum de au si plecat socrii??? Pai, au venit doar la botez??? In fine, important e ca tie/voua sa va fie bine cu sau fara ajutor ;) Nu stiam de Eliza si peripetiile de la botez - cred ca am ratat postarea aia, desi m-am uitat atenta dupa relatarile tale |
Nu cred ca am povestit peripetiile Elizei, care n-a stat deloc cuminte, a alergat in biserica, ea in fata si mama soacra dupa ea s-o prinda
care a avut frichinici in partea dorsala si n-a stat nii o clipa. A, la final, Amar zice sa facem o poza de grup, cu tot cu Tata Popa, in fata Altarului. Ne asezam noi acolo, si o vad pe Eliza ca o zbugheste
. www.flickr.com/photos/21231089@N02/3798597347/" target="_blank">Asta-i singura poza de grup in care apare si Eliza (capul ala si mana intinsa, si toti ceilalti care se roaga de ea). Nici macar crucea si toate margelele pe care le avea preotul la gat n-au induplecat-o pe fata sa vina sa faca poza cu noi ...Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la