De azi am un epilator Braun Silk-epil Xpressive
Raspunsuri - Pagina 6
szivarvany spune:
Herra,
nu am acumulatorii incarcati, dar revin si cu fotografia cutiei.
Este roz-bombon si scrie cu argintiu Braun Silk-epil Xpressive.
Iar in spagnola pe partea stanga scrie "Recargable Seco&Humedo" ![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
ruxandra_sb spune:
Am de-o vreme buna un Braun Silk-epil Xpressive, cu toate minunatele accesorii, luat din afara, blabla.
Da nu-l folosesc decat daca-i musai si n-am apucat s-ajung la cosmeticiana. Tot clasica ceara sa traiasca.. si din punct de vedere al durerii si-al performantelor.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Deianira spune:
De astazi am si eu un epilator Braun Silk-epil Xpressive Wet & Dry! ![]()
Tocmai l-am scos de la incarcat si l-am incercat, asa un demo... continuarea la baia cu spuma
.
E alb, frumos, minunat!
Multumesc, DC
!
gabytza25 spune:
am vazut zilele trecute la altex (sper ca nu e considerata reclama
) cu pretul de 3 mil (vechi) si ceva ... undeva aproape de 3 mil 2-300 de mii (320). din pacate acum am avut banii "repartizati" pentru altceva insa o sa fie urmatoarea "ustensila" pe lista mea... chiar m-ati facut curioasa... sper sa fiu si multumita... 
elyanne spune:
De azi am un epilator Braun Silk-epil Xpressive ![]()
A venit dupa-amiaza... inca nu l-am folosit... doar l-am incarcat.. dar sper sa fiu in stare sa ma epilez, dupa ce culc trupa... Daca nu, maine dimineata... ca nu mai lasa curiozitatea ![]()
Promit ca revin cu impresii ![]()
gabitzam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui herra buna, rog pe cele care il au sa puna un link - ceva. am cautat dupa nume, dar nu vad pe cutie "wet & dry" si nu as vrea sa-mi iau altceva... |
Herra, uite aici: http://www.mediagalaxy.ro/noutati/2009-07-01-Braun-Silk-Epil-Xpressive-Wet&Dry/
gabytza, mai exista un model de Braun SE, foarte asemanator, cel cu roz, dar nu este din cel care se poate folosi in apa. Vezi www.mediagalaxy.ro/catalog/index.jsp?catalogId=6&categoryId=212¤tPage=2&itemsPerPage=10&sortOrder=priceAscending" target="_blank">aici. Vezi ultimele doua modele de pe pagina.
Alaturi de SEBI
elyanne spune:
Am promis ca revin cu impresii...
Eu ma epilez cu ceara de ceva ani, cu unele pauze cand eram gravida, spre finalul sarcinii... deci firele s-au rarit, dar s-au si subtiat... iar la ceara destule se rup...
Pe picioare a fost floare la ureche ... nu doare deloc, sau din cauza rotitelor pt. masaj, nu sesizezi piscaturile...
In zona inghinala am avu curaj doar pana pe linia chilotului ![]()
Poate data viitoare aprofundez ![]()
Dar la subrat doare... doare mai tare decat cu ceara... Cred ca ar fi trebuit sa tin pielea intinsa cumva...
Ia fire nu scurte, foarte scurte... daca ai firicele abia iesite si nu te misti prea repede le ia... Cred ca erau de 1mm...
Apoi lumina este f.f. utila... eu l-am folosit in baie, in cada... si acolo lumina-i cam chioara ![]()
Cu punga de gel inca nu l-am folosit... n-a fost cazul...
Am pielea destul de alba, parul aproape negru... si din cauza asta in maxim o sapt. dupa ce ma eplima cu ceara nu mai aveam cum sa defilez in fusta... iar intre doua epilari cu ceara trebuia sa treaca vreo 3 sapt. pt. ca altfel nu se zmulgeau firele... Iar cu epilatorul avusesem de muuuuult o experienta dureroasa
... nu mai vroiam sa incerc...
Clar mi-am schimbat parerea ... pt. ca epilarea cu Braun Silk-epil Xpressive nu e dureroasa asa cum am patit-o cu alt epilator... in afara de axila, unde e mai dureros ca varianta cu ceara, dar suportabil (la mine e zona care nu doare deloc, cu ceara)... inghinal la fel ca si epilatul cu ceara... iar pe picioare nu ma doare deloc... si in plus ma pot epila si dupa o saptamana
Aaa... si pt. ca am vrut sa il folosesc pana se descarca
, l-am incercat si pe brate (acolo nu ma epilez... dar acum n-am avut ce face
)... firele erau mai lungi de 5 mm... si a piscat un pic... cred ca din cauza lungimii firului... deci trebuie folosit cand firul nu este prea lung...
Concluzia: are mai multe avantaje comparativ cu epilarea cu ceara... restul variantelor nici nu le iau in calcul... pana la Braun Silk-epil Xpressive, ceara era pe primul loc...
O sa ma dea la disparuti cosmeticiana mea ![]()
roxana c. spune:
Interesant, acum am citit si eu tot ce-ati scris. Cred ca l-am vazut prin Carrefour, nu bag mana-n foc, stiu ca era unul cu mai multe accesorii si la un pret destul de ...mare, fapt ptr care nici nu i-am dat atentie prea mare. Dar dupa cum spuneti , se pare ca merita banii.
Eu am unul tot Braun de vreo 6 ani, are o chestie care cica atenueaza durerea, dar atenueaza din parti
, oricum fata de ceara - e mai comod, dar a imbatranit,saracul, lasa la fire in urma...(nu ca atunci cand era nou lua tot
), sa vorbesc cu Mosul, poate imi aduce unul
, acum bine ca stiu ca e bun.
Giulia, te-ai epilat cu el si in zonele mai ...sensibile?
Editez ca am citit si ce scrisese Elyanna, deci la subrat si inghinal doare, ai incercat si cu punga aia cu gel, e tot la fel?
elyanne spune:
Nu, n-am incercat cu punga de gel. Eram in cada... si nu-mi venea sa ies, sa ma duc pana in bucatarie dupa punga de gel ![]()
Data viitoare...
Am impresia ca m-a durut si pentru ca n-am tinut pielea intinsa... pt. ca inghinal nu a fost la fel de dureros...
A... acum citeam din urma... mie mi s-a aprut zogomots in prima faza
... ma asteptam sa fie mai silentios... acum sa nu credeti ca facea cine stie ce zgomot... dar pentru o chestie atat de mica prima impresia a fost ca scoate prea multa galagie si nu l-as apropia de pielea mea
... Era 12 noaptea, toata lumea dormea, liniste in casa... n-am trezit pe nimeni cu bazaitul epilatorului ![]()