De azi am un epilator Braun Silk-epil Xpressive

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Felicitari Elyana si Deianira
Sa folositi sanatoase aparatele

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Eu nu pot sa spun ca "De azi am un epilator Braun"
Ca nu e adevarat.
Eu am epilator Braun din 1994 si de atunci nu folosesc altceva.
De altfel nu am schimbat decat unul intre timp. Si nu din lipsa de bani ci pentru ca odata ce ai folosit asa ceva ti-e greu sa il schimbi. Si binenteles ca urmatorul epilator pe care mi l-am luat a fost tot Braun. Prin 2005.

Acum am primit un cadou tare frumos. Un epilator Braun Silk-epil Xpressive. Stiind ce inseamna sa ai un epilator Braun va dati seama cat de incantata am fost.
Trebuie sa recunosc insa ca acum, dupa ce l-am si folosit, sunt mult mai mult decat incantata. Parca cineva de acolo de la firma m-a intrebat inainte ce imi doresc in plus la epilatorul meu Braun si a si pus in practica doleantele mele.
1. Il poti folosi in orice loc, independent de priza, mai ales in dus sau in cada, exact momentele in care e cel mai potrivit sa te epilezi (stiti voi cum e, in baie descoperi intotdeauna firele de par pe care nu le-ai observat pana acum)
2. Eu sunt extrem de scrupuloasa si vreau sa am picioarele Silk-Epil (cine are un Braun Silk-epil stieeeee) asa ca era musai sa ma epilez la lumina naturala ca sa pot vedea si cel mai fin firisor. Acum luminita aceea a aparatului descopera si cel mai mic detaliu cutanat si pot sa ma epilez in orice conditii de iluminare.
3. Manerul e mai lung si are o forma care ii permite sa iti stea mai bine in mana.
4.Nu doare. Pur si simplu nu doare. De altfel chestia asta nu e noua, si celelalte aparate Braun pe care le-am avut sunt la fel. Si nu doare nici in locurile sensibile, chiar daca epileaza si nu taie firul de par.
Despre eficienta epilatului, ce mai e de spus, e doar un epilator Braun Silk-epil iar cum arata si mai ales cum se simt picioarele dupa nu poate fi descris prea usor in cuvinte. Trebuie sa il incercati ca sa vedeti cum e.....

Multumesc echipei Braun, multumesc Procter&Gamble Romania si multumesc DC pentru un cadou deosebit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

In vara aceasta cadourile Braun sunt mai Xpressive ca niciodata.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

fetelor, am tot urmarit subiectul vostru... eu am un braun de acum vreo 4-5 ani, si ma tot gandeam daca sa merg la cosmeticiana (insa din motive de lipsa de timp, pudicitate, teama de "igiena" corespunzatoare si altele n-am mai ajuns) sau sa cumpar un nou epilator... nu ca cel vechi nu ar mai merge, insa sa mai "actualizez" si eu.

acum de cand tot ati venit cu subiectul acesta, ma bate gandul sa cumpar noul braun insa mai am cateva nelamuriri. Am vazut ca niciuna dintre voi nu zice nimic de firele crescute sub piele (sper sa nu fi omis vreun mesaj)... la mine cam asta ar fi problema (care m-a si facut sa ma gandesc serios sa merg la cosmeticiana), pentru ca nu am timp sa ma exfoliez odata la 2-3 zile, cum am auzit ca ar trebui, am numai fire crescute pe sub piele, si mereu le "chinui" eu pana ies si imi raman numai semne de la ele...

o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Si la cosmeticiana (cu ceara) firele vor creste sub piele... Pentru ca firul in timp se subtiaza, nu ca la aparatul de ras... si nu mai are putere sa iasa de sub piele...
Cu epilatorul habar n-am... dar sigur cu ceara nu rezovi problema firlor sub piele...
Cosmeticiana mea chiar mi-a spus sa incerc o vreme sa ma rad, poate asa ies firele de sub piele... si pe urma s-o iau de la capat cu epilatul... dar dupa atatia ani fara sa mai folosesc lama de ras nu prea ma tenteaza

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

elyanne nu stiam... multumec mult ca mi-ai deschis ochii , si daca tot stii mai multe... poate stii si vreo crema sau ceva care sa duca la necesitatea exfolierii mai rare... cum spuneam la 2-3 zile (asa cum stiam eu ca trebuie...) e prea des pentru mine, si chiar n-am timp. Auzisem odata de geluri de dus cu efect exfoliant, insa o prietena mi-a spus ca nu sunt eficiente deloc (ma gandesc ca conteaza foarte mult si marca si altele)... poate ma ajuti tu cu un raspuns in sensul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La mine n-are efect exfoliera... o parte din vina e si a mea, ca nu o fac suficient de des ... stiu ca trebuie sa te exfoliezi odata pe sapt., nu la 2-3 zile... si oricum, daca are efect se vede in timp, nu dupa o luna...

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Exfolierea se face o data pe saptamana si cele mai bune rezultate sunt cu un amestec din sare de mare , zahar si bicarbonat.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

xio, te rog, spune si ceva proportii de unde se pot cumpara... si gata promit ca nu mai intreb nimic ca tot offtopic vorbesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna,
rog pe cele care il au sa puna un link - ceva.
am cautat dupa nume, dar nu vad pe cutie "wet & dry" si nu as vrea sa-mi iau altceva...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput