De azi am un epilator Braun Silk-epil Xpressive
Raspunsuri - Pagina 3
szivarvany spune:
Gabitza, sa ne scrii tot
Felicitari si sa o folosesti sanatoasa 
Rox, multam fain 
Eu recunosc
ca aseara l-am probat si pe mana, e super ok
Sunt asa de finuta ca mi-a mai mare dragul ![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
gabitzam spune:
Gata, executat epilatul cu aparatul cel nou. Nici nu se compara cu nici unul din cele pe care le-am avut inainte. Eu ma fac cu lama dinainte sa-l am pe Andrei(cam 5 ani), va dati seama ce radacini zdravene am. Sub dus a fost mult mai putin dureros, am dat bine cu gel de dus, parul a fost moale, porii deschisi, a mers foarte repede. M-am facut inclusiv sus la linia bikinilor. Asta ar fi fost chinul chinurilor cu ce aparate am mai avut eu. Toata povestea a durat cred ca putin peste jumatate de ora, poate 35 de minute. Lumina aceea este geniala, se vede tot si nu scapi fire de par. Ca lumina mea din baie nu e prea puternica.
Acum ramane de vazut cum o sa fie cu firele de par crescute sub piele. Roseata aia de dupa deja aproape nu se mai vede pe picioare, mai e doar sus inca putin iritat. Ar trebui sa-mi cumpar o crema pentru dupa epilat.
Concluzia, merita, nu-mi pare rau dupa bani ![]()
Alaturi de SEBI
Laura25 spune:
Buna!
Sunt si eu fericita (si epilata) posesoare a unui Brown Silk-epil Xpressive Wet & Dry. Ca si Daria, l-am primit cadou de la Broun, pt ca am 'facut frumos' pe forum. Multumesc Procter & Gamble!
Eu am un epilator cumparat acum vreo 3 ani (intamplator, tot Braun), m-am epilat si cu ceara la cosmetica, am dat si cu lama si cu crema depilatoare. De toate.
Ei bine, epilatorul asta e cea mai desteapta scula intalnita pana acum
in acest domeniu. Eu l-am folosit doar 'pe uscat', deci nu pot sa spun cum e in apa. Avand gemeni, un sotz muncitor si eu destul de comoda, mi-e greu sa ajung la cosmetica (prea mult timp dureaza statul la coada, tortura in sine, conversatul cu cosmeticiana care nu mi-a facut niciodata placere, jena de a ma expune mai mult goala decat acoperita in fata unei straine). Vechiul meu epilator e obosit, zgomotos, lasa par in urma, sa ma epilez la subbratz e tortura, in zona inghinala, pana la linia slipului nu am reusit niciodata din cauza de dureri atroce.
Eiii, dar acum am epilatorul-minune. L-am primit joi. Vineri dimineata, cat inca dormea gasca, m-am inchis frumusel in baie si in mai putin de 30 de minute eram super-doamna: epilat lung, pana la linia slipului+axila. Rapid (mult mai rapid decat la cosmetica, cu ceara), cu rezultate excelente.
Ce mi s-a parut super:
- pensetele multe si asezate in asa fel incat smulg totul, nu lasa nimic in urma si fara sa trebuiasca sa revii de 'tz' ori in acelasi loc.
- lumina aia care cade fix in locul unde urmeaza sa epilezi, permitzand sa vezi perfect daca mai ai ceva de smuls sau poti sa mergi mai departe.
- capul de epilare special pt axila, cu dimensiuni mai mici, care iti permite sa nu ratezi nimic din ce ar trebui epilat.
- capetele alea care se pun peste pensete, care iti maseaza pielea si atenueaza mult durerea nu scad din eficienta epilatorului. La epilatorul meu vechi, ca sa nu stau jumate de zi sa ma epilez pe un picior, trebuia sa renuntz la 'bilutzele' alea care maseaza pielea. La asta nou eficientza e exact aceeasi, durerea mult atenuata.
- comoditatea si usurintza in folosire data de faptul ca nu trebuie sa stai cu el in priza. Il lasi la incarcat, apoi epilezi tot ce ai nevoie, fara sa trebuiasca reincarcare.
- pungutza cu gel de racit care iti amorteste durerea
- e foarte silentios
Concluzia: face toti banii! E foarte eficeint, practic, comod. Pt mine cel putin, e solutia ideala.
Dupa ce il folosesc in apa, va spun cum a fost si in varianta asta.
marius spune:
Se pare ca avem forumiste fericite in fiecare zi.
Sa fiti si mai frumoase cu Braun Silk-epil Xpressive.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
szivarvany spune:
Sa le folositi sanatoase, 

Poate vor avea curaj si alte fete 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
Dodo-pui spune:
Daria
sa-l folosesti sanatoasa .
Il meriti ,il meriti,il meriti
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Deianira spune:
Felicitari, Laura si Daria
.
Edit ca am dat send aiurea: si eu am intrat pentru "recenzii", epilatorul meu saracul vrea deja sa iasa la pensie si cu proxima ocazie cand am ceva banuti trebuie sa ma orientez spre altul nou. Problema mea e alta, am firul de par asa subtire ca jumate din par mi se rupe, cum e cu epilatorul cel nou?
Ce mi se pare mie ca suna foarte bine la asta e faptul ca are lumina si se poate folosi fara fir si la dus
. (Deja ma vad stand in cada cu spuma, cu epilatorul intr-o mana si o carte intr-alta :-)))
BraveGirl spune:
Ma faceti sa mor de ciuda...i-am zis sotului ca vreau si eu unul si el dragutul a vrut sa-mi faca o surpriza si s-a dus singur sa-mi ia. Numai ca tantile alea in loc sa-i dea Braun-ul, i-au dat un Philips 

I-au spus ca asta e ala de la reclama, ca poate fi folosit fara fir, bla, bla. Numai minciuni. Acum am 2 epilatoare, dar nu prea sunt multumita de nici unul. Poate la craciun primesc si eu un Braun ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
adialex spune:
deci nu doare aproape deloc?! ca mi-as lua si eu...dar nu suport durerea, tot cu lama ma fac de cand o am pe pitik...am si eu un braun mai vechi, dar zace nefolosit, dupa prima utilizare l-am incuiat in dulap.
szivarvany spune:
Durere este, mai ales daca il folosesti ca mine in premiera dupa 5 ani de ras; insa nu se compara !!! cu alte aparate si are avantajul sa-l poti folosi sub dush, cand pielea e relax, porii deschisi.
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
NU RAMANE INDIFERENT !