Necesar clasa I

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Am si eu o rugaminte la voi. Stiti cumva daca au aparut manualale de clasa I, adica abecedar si matematica si unde se gasesc? Am rugat-o pe cumnata mea sa imi cumpere si sa imi trimita, mi-a zis ca a fost la Diverta si inca nu au aparut nici abecedar, nici matematica. Sa fi fost prea tarziu sau nu au aparut deocamdata?

Va multumesc si spor la scoala si cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Carmen, nu au cum sa fi disparut pentru ca scolile nu au inceput inca si marea majoritate a parintilor cumpara manualele dupa ce primesc lista de la invatatoare.
Nu stiu sa-ti dau detalii (habar nu am ce fel de abecedar va avea Luca) insa nu cred ca este cazul sa te alarmezi. Sigur va gasi cumnata ta in maxim doua saptamani!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Astazi am gasit tricouri polo(albe), la un magazin pe sos. Giurgiului, pretul a fost 24 RON, aveau si bluzite pt. fetite, camasi albe pt. baieti, 17-20RON/buc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Eu nu m-as agita prea tare cu *diverta* pentru ca majoritatea manualelor care au aparut deja se gasesc la vanzatori pe strada (la tarabele de carte), nu in librarii. Noi am folosit abecedarul Marcela Penes cu caietul special (auxiliar) si am fost multumiti. In plus puteti da cautare pe net si veti gasi multe edituri online care au abecedare pe stoc. Alina are dreptate, de acum inainte vor incepe sa apara in librarii dar in ro. se primesc cele doua manuale (romana si matematica) gratuit, la inceperea clasei I.

Laura si trei pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ematimerman spune:

lauraXXX, foarte buna lista cu rechizite. iti multumesc mult!

20s.cu si mamica de Alexandra (04.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr

Am si eu o rugaminte la voi. Stiti cumva daca au aparut manualale de clasa I, adica abecedar si matematica si unde se gasesc? Am rugat-o pe cumnata mea sa imi cumpere si sa imi trimita, mi-a zis ca a fost la Diverta si inca nu au aparut nici abecedar, nici matematica. Sa fi fost prea tarziu sau nu au aparut deocamdata?

Va multumesc si spor la scoala si cumparaturi!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Carmen,
cel mai bine este sa caute pe la tarabele cu carti, nu prin librariile astea cu "shtaif"
Eu am vazut astazi pe la tarabele de linga magazinul Bucur Obor manuale de clasa I; nu stiu de la ce edituri erau, dar erau mai multe tipuri (mi-au sarit in ochi Abecedarele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Multumesc mult, o sa ii transmit.

Bafta piticilor la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PlacintaD spune:

spuneti va rog ce birou are copilul vostru sau unde isi va face temele? va rog sa indicati de unde l-ati procurat sau daca cunoasteti un magazin unde am putea gasi asa ceva. ma intereseaza desigur calitate la un pret cit mai avantajos. poate ma ajutati cu ceva sfaturi in domeniu, la ce sa atragem atentia. va multumesc din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel03 spune:

ACS, am citit mai sus ca doreai sa-i iei scaun pentru birou... Dar birou i-ai luat? Ca eu tot caut si nu gasesc ceva sa-mi placa. Ce am vazut au toate muchie ascutita unde se sprijina cu mana si vreau ceva rotunjit.La Elvila am vazut ceva in pliantele lor, dar cica e de import si nu stiu cand/daca il pot aduce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ematimerman spune:

fetelor, l-am trimis marti, pe sotul meu la scoala, impreuna cu fetita mea- viitoare scolarita. a intrebat de d-na invatatoare si asa au facut cunostinta. a intrebat de rechizite, iar d-na i-a spus ca in prima zi nu e nevoie decat de 2 caiete tip I si de penar, caci in aceeasi zi se va tine sedinta cu parintii si se vor discuta problema rechizitelor si a semiinternatului.
asa ca nu va faceti griji prea multe.

22s.cu si mamica de Alexandra (04.10.2002)

Mergi la inceput