Necesar clasa I
Raspunsuri - Pagina 8
grati.ela spune:
am gasit sarafan la 45ron, camasuta 30ron, camasa din dantela 35ron, vesta 35ron, fusta 35ron la artconfex la sediul din calea calarasi. le vedeti aici: http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/3884794764/
matahut spune:
Grati, camasuta cu care e Ozi in poze e cea de 30 lei? Ce compozitie are? E cambrata? Pare f draguta!!! Stii pana la ce ora e deshis magazinul? In Unirea au camasute de la Artconfex, dar sunt aproape duble ca pret
grati.ela spune:
asta http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/3884794764/ si asta http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/3882083930/ 95%bbc 5% elastan si sunt cambrate usor; am vazut si in Cora la preturi bune (30ron; 15ron camasa cu guleras rotund cu broderie)
matahut spune:
Grati, am gasit in Cora camasuta cu 30 lei, exact ca cea din prima poza. Am luat una. Acum ma gandesc sa mai astept si targul de pe 11/13 sept pt juniori (de la Polivalenta) ca sigur apar si pe acolo mai multe modele si poate....desi nu prea cred...mai ieftine.
andu1313 spune:
... Foarte Dragut !!!
Aveti dreptate...calitatea produselor RECLAMA este foarte buna.
Din cate am vazut eu si-au facut si site si au preturi cu 40-50% mai mici ca in unele din Magazine.
Produsele sunt facute in Romania si materialele sunt in special din Bumbac.
Eu pe fetita mea o imbrac numai de la firma asta...de cand i-am vazut am ramas clienta lor...va jur ca am cel putin 20 de sarafane//rochite//bluzite si niciodata nu am avut nici o problema cu ele.
RECLAMA este site-ul si din ce am vazut eu au si UNIFORME TIP -modelul vechi cu guleras detasabil cu sortulet...si tot din BBC sunt si alea....as cumpara dar nu am ce face cu ele.
Andreea Stamatoiu
P>S> Va rog daca puteti sa-mi spuneti un magazin prin Bucuresti de unde sa iau niste ghetute de piele...ca nu gasesc pe nicaieri marfa de calitate.
cristinacsa spune:
Si la fetele mele vor avea uniforma, probabil cu bluzita alba. Astept data de 14 sa vedem exact.M-am uitat si eu prin magazine si oferta e destul de limitata...
Cristina si gemenele
Nicoleta spune:
Atata am urmarit subiectul asta si mi-am luat chiar notite
... Insa la Stefan la scoala nu este uniforma (am aflat dupa sedinta cu parintii), copiii vin imbracati care cum doresc. O fi bine, o fi rau... deocamdata nu simtim nimic pe tema asta.
Un an scolar bun inainte, sa fie toate cum le doriti!!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
dinubebe spune:
Salutare, parinti cuminti,
Ioana mea, care e acum in clasa I, scrie cu stanga si noi am gasit (din intamplare, caci altfel nu imi imaginam sa existe asa ceva) un stilou pretabil si pentru dreptaci si pentru stangaci, cu adancituri pentru spatiul unde tine degetul. Este tipul Tornado de la Herlitz si la libraria de unde l-am cumparat (care, fie vorba intre noi, nu e tocmai ieftina) a costat 25 de lei. Are un model roz inchis pentru fetite si unul albastru pentru baieti. Pe site la herlitz am vazut ca este recomandat pentru copiii din clasele primare, deci incepatori in ale scrisului. Penarul, gata echipat, l-am luat tot de la Herlitz, mi-a placut ca are creioane colorate jumbo si noi deja am folosit de prin grupa mare de-astea, pentru ca sunt foarte moi si coloreaza foarte bine.
Caietele speciale - la limba romana, matematica, cunoasterea mediului si educatie pentru sanatate - vor costa in jur de 40 lei si vor fi luate de invatatoare (e o poveste cu editurile astea, ele fac comanda pentru toate si, fireste, iau si ele un comision-acolo de la editura...sora mea, care e profesoara, spunea ca anul trecut, la o comanda de cateva milioane, a avut 25% comision; in concluzie, le ramane si lor de o gogoasa).
In rest, i-am cumparat caiete tip I, dar numai vreo 5 buc., caiete de matematica, bloc de desen mic (mai multe, ca mai deseneaza si acasa, impreuna cu fratele mai mic), caiete cu file velina, acuarele, pensoane, coperti caiete, lipici. Pe astea le-am cumparat inainte de a incepe scoala, studiind si eu indrumarile de pe net.
Din lista doamnei a mai trebuit sa cumpar un foarfece, hartie glase, carton colorat, plastilina, un caiet de desen mic, sugativa, PIC, un dosar cu 10 folii de plastic (pentru portofoliul lor de la sfarsitul anului) si un prosopel (pentru lucrul la abilitatile practice).
Doamna invatatoare a propus pentru cine doreste sa aduca la dulap rechizitele care nu sunt necesare zilnic (de ex. plastilina sau hartie glase, sau forfecele, lipiciul) si am vazut ca azi parintii deja le-au adus.
Pentru copertile de manuale, de care uitasem complet inainte de a incepe scoala, a fost mai simplu decat credeam. Ioana mea are 3 manuale de aceeasi marime, ceva intre A5 si A4, iar cartea de matematica e cat un A4, daca nu mai mare. Ieri am intrat in primul magazin de langa scoala cu manualele in mana si vreau sa spun ca am gasit coperti din prima, fara nici o problema. Asa ca sunt convinsa ca deja magazinele de specialitate stiu cu ce sa se aprovizioneze si sunt mai pregatite decat ne-am astepta noi.
Surpriza mai mare a fost cand am gasit la un magazin de cartier, o mica ghereta, niste coperti de carti si de caiete absolut fabuloase, cu printesele din filmele cu barbie, care mi-au placut enorm.Bineinteles ca le-am inlocuit imediat pe cele pe care deja le aveam si am mai luat si de rezerva.
Cel mai greu de gasit a fost sugativa, pe care cu greu a gasit-o bunica in oras,intr-o librarie.
Laura XXX spune:
Am urmarit cu mult interes acest subiect anul trecut, asa cum spunea cineva mai sus 'mi-am luat notite' iar anul acesta o parte din informatii sunt inca actuale (de pilda oferta de hainute de la artconfex) si m-am gandit ca ar putea fi de folos. Stiu ca exista subiect dedicat clasei I dar acesta este diferit. Poate veti adauga voi informatii noi despre ceea ce avem nevoie in clasa intai ![]()
grati.ela daca esti prin zona
multumesc pentru tot ce ai postat, anul acesta am fetita in clasa I si mi-au folosit mult.
Succes tuturor scolareilor si parintilor emotionati!