Necesar clasa I
Raspunsuri - Pagina 6
Nicoleta spune:
Foarte util subiectul! Deja imi iau notite, daca imi vin si mie idei le voi scrie!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
alina023 spune:
Pentru mamicile de baietei...ca sa va faceti o idee.
Uniforma lui Luca este sacou, pantalon si vesta de culoare neagra, camasa alba, cravata de la scoala cu insemnele scolii.
Sacoul costa 80 ron
Pantalon 60 ron
Vesta 60 ron
Camasa 40 ron
Mi se par enorme preturile...dar asta e! 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
yuppy spune:
Alina, presupun ca uniforma este facuta cu cei de la scoala, tinand cont de preturile ..fabuloase.
Am vazut preturile in Selgros: sacou-47RON, pantaloni-27RON, camasa 100%bbc-21RON, vesta 11RON( noua ne-au spus ca decat vesta o vom face la scoala, restul le cumparam noi).
alina023 spune:
Da, Yuppy, astea sunt preturile firmei cu care colaboreaza scoala. Si eu ma gandesc serios sa caut in alta parte! In Selgros aveau si uniforme de culoare neagra?
Ah! Si am gasit si ghiozdan! Adica l-am vazut ca de luat ... nu stiu daca o sa-l pot lua!
265 ron!!
Dar era ghiozdan, tata! Insa pretul mi se pare aberant!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
anda2009 spune:
Suntem si noi boboci si tare util mi se pare subiectul.
Multumim.
Intrebare: la cumparaturile pentru scoala(ghiozdan, penar, rechizite) mergeti impreuna cu copilul sau preferati sa mergeti fara si sa le alegeti in functie de criteriile enumerate aici, de exemplu?
Noi ne gandim sa mergem si sa-i luam noi partea asta, si sa mergem cu el la hainute, incaltaminte, dar mi-e teama sa nu stricam un moment frumos din viata lui. Voi cum procedati?
O zi frumoasa tuturor,
Anda
Nicoleta spune:
Eu merg cu el sa caut, cand voi gasi unul bun fireste ca il vom cumpara daca ii place si lui. Dar daca va fi "alegem" intre unul bun si unul mai putin bun, dar care sa fie-i fie mai pe plac... voi face uz de forta mea de convingere pentru a-l cumpara pe cel bun...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
yuppy spune:
Alina, uniformele erau bleumarin inchis. Astazi vorbeam cu cineva si imi spunea ca a luat camasute pt, baieti( bbc.100%), de la taraba din piata cu 16RON. Deci, preturile difera...sa avem timp sa cautam, si sa fim atente la material.
Sper sa pot ajunge luni sa-i luam uniforma, pantofiorii, trening...tot ce tine de imbracaminte.
Anda, noi mergem impreuna cu copilul la cumparaturi, sa-si aleaga ce-i place lui, ma gandesc ca asa il vom ajuta sa i se para mai placuta inceperea anului scolar( stii, ca asta este partea cea mai placuta, cu cumparaturile....)
crisdima spune:
Anda, noi am mers impreuna la cumparat ghiozdan si penar. Si am avut noroc ca ce i-a placut era bun si ca raport calitate-pret
.
Si la fel vreau sa fac si la rechizite, sa vada si el ce ii trebuie si sa alegem dupa gustul lui modelul de coperti, creioanele si ce o mai fi pe lista magica...
Laura XXX, la matematica, mi-a sarit in ochi ce ai scris legat de culegere de exercitii si probleme: dar ei au un manual de mate, le mai trebuie si culegere??? la clasa intai mi se pare aberant sa faca exercitii de pe culegeri...mamici cu copiii mai mari
, spuneti-mi ca nu e adevarat
Cris si Alexutzu
"Tinteste spre luna, chiar daca nu reusesti macar vei fi printre stele."
ingridnen spune:
Citesc aici si ma minunez
noroc ca noi am hotarat sa mergem la scoala la 7 ani si jumatate... asa ca am timp sa strang banutzi pentru tot ce trebuie. Vreo 20 de milioane, ca sa fim acoperiti ![]()
Am vazut si eu super-ghiozdane la Metro, pe care bineinteles ca le-a ochit si Cristi... sareau de 300 RON bucata
Iar cu uniforma ce sa zic... cred ca trebuie vreo 2-3 la schimb, cel putin. Imi aduc aminte cum se bateau baietii la mine in clasa, se tavaleau pe jos cu bunatate de uniforma
sper sa nu faca si fi-miu la fel, ca daca seamana cu taica-sau e jaaaale
Ingrid si Cristi 6 ani
acs spune:
Vad ca vorbiti de uniforma. Am fost cu viitoarea mea scolarita la proba pentru uniforma (caci am ratat sedinta de probe care a avut loc in scoala). I-am comandat sarafan, fusta si vesta, in total 90 lei. Sacoul l-am refuzat pentru ca nu stiu cand l-ar putea purta. Maria a fost tare incantata de sarafan, mai ales de culorile lui (gri cu rosu). Din pacate insa, materialul e plasticos rau. A ramas sa cumparam noi camasi / bluze (deja am luat doua tricouri albe).
Relativ la rechizite, in afara de creioane si carioci, i-am luat doar 2 caiete tip I, 1 caiet de matematica si 1 cu foaie velina. Pentru restul astept indicatiile invatatoarei. Nici macar la stilou nu m-am hotarat, dar o s-o iau pe scolarita, sa decica ea.
Astazi mergem sa-i luam scaun pentru birou. :)