Burtici fericite de septembrie-octombrie (135)
Raspunsuri - Pagina 9
Iulika29 spune:
Ramsan, Clau si Ralu felicitari pt vestile bune de la eco..ce mai bebei grasi aici la odisee..Sa dea domnul så fie sånåtosi si så vina la termen..
Clau multumesc
pt ca veghezi asupra mea..
Monikuscum så nu ies..?!påi ce så fac in caså?! Ai så iesi si tu ai så vezi..
Manga sora e bine..o tin sub observatie dar e oki ..Deocamdata nu are contractii..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
36+cu
Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Baby 35+ Natalia |

Aida ... 33+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
![]() |
lasa draga revino-ti ...ca asa am facut si noi.....asa e viata unele e fotomodele altele nu, ne-am scos unghiile din gat si am trecut mai departe
Cea mai fericita
34 + cu
Roxxy80 spune:
Multumim pt sfat
. Eu o sa-i mai dau cateva zile cu solutia preparata de doctor si daca nu-si revine (desi se vad deja ceva rezultate) o sa incerc si cu aceasta suspensie.
| citat din mesajul lui aidaciolac ralucapaun pt vestile bune ![]() Ellenuta si roxxy pt afte sa cautati Ampho Moronal suspensie , este ... nu am cuvinte sa il descriu , dar in 2 zile aftele dispar si copilul mananca ... credeti-ma ca stiu ce spun Aida ... 33+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 34+ AMR 4-5 SAPTAMANI
Iulika29 spune:
ralucapaun ce poze faine...
asta ca sa nu scot si eu ochisorii...esti o frumoasa..ptui ptui..
36+cu
Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
Roxxy un pupik si o imbratisare iti trimit 

36+cu
Bruce Nicholas
Roxxy80 spune:
Mie mi se pare cel mai frumos prenume feminin, atat de pur si suna atat de bine. 
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Daca sufletelul meu e fetita tot Maria va fi ![]() ![]() MULTA SANATATE !!!!! Cea mai fericita 34 + cu ![]() |
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 34+ AMR 4-5 SAPTAMANI
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 ralucapaun ce poze faine... ![]() asta ca sa nu scot si eu ochisorii...esti o frumoasa..ptui ptui.. |
..... de tati ce spui ?
Cea mai fericita
34 + cu
Iulika29 spune:
As spune eu ceva..dar..![]()
36+cu
Bruce Nicholas
ionika spune:
Raluca, Ramsan, Clau- super vesti de la eco!
Raluca, iar ne-ai dat ceata cu pozele!
Ramsan, daca bb e cu 2 sapt mai mare, inseamna ca vei naste mai repede?
Manga, faine centurile si cred ca imi voi lua, durerile de spate au inceput sa fie cam acute. Nu stiu cum rezista mamicutele de gemeni... si mai fac si treaba.
Aida, cat ai dat pe metrul de material?
Manga, esti mama eroina la cat servici bagi.
Tulibu, sper sa fie bine cu analizele astea. Oricum am inteles ca in perioada sarcinii sunt cam "decalate" de la normal.
Dana, pe unde umbli?
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 31+