Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(43)*
Raspunsuri - Pagina 7
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. A, am uitat: Olishka, Leeloo, vreau poze cu shobolanii!! M-ati facut tare curioasa!! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
Te pomenesti ca vrei si tu unul? Este atat de urat ca nu pot sa-i fac nici poza. Mai ales acum cand am si mancat
Olga, mamica lui David iepurasul

pisigri spune:
| citat din mesajul lui petrean mersi Monica..am fluturasi..dar si ce fluturasi am cand tipa toti 3..nu-ti poti imagina Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati![]() Poze gemeni Povestea noastra |

If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
millie spune:
Apropo de masa de cereale,voi cand le dati copilasilor cerealele seara inainte de culcare sau la pranz?vreau sa-i dau si eu micutei dar eu am luat de la humana,banane mar cu portocale
Monica mami de
Timeea Alexandra ( 25.02.2009)
Monnvas spune:
Pai bine, tufete, nu reusim sa ne strangem bucurestenele si se vad Kea cu Magdy la Koln???
Leeloo, cand si unde in Herastrau? Io is o puturoasa, stau sa pazesc bebeii ![]()
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
pisigri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Te pomenesti ca vrei si tu unul? Este atat de urat ca nu pot sa-i fac nici poza. Mai ales acum cand am si mancat Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
si eu vreau pozaaaaa

If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
petrean spune:
millie..i le poti da ori seara..ori la masa de pranz..in loc de piure legume, supa
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
Leeloo21 spune:
pe sobo alb nu-l gasesc..si era cel mai frumos..fac acum poze la ceilalti doi..
monnvas..oricand de luni incepand..k in we ma mut la mama k raman singura acasa si mi-e urat..si o sa ies in parcul circului..parca mai era cineva din zona..ne vedem?
revin cu pozele
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
olishka spune:
| citat din mesajul lui Leeloo21 pe sobo alb nu-l gasesc..si era cel mai frumos..fac acum poze la ceilalti doi.. monnvas..oricand de luni incepand..k in we ma mut la mama k raman singura acasa si mi-e urat..si o sa ies in parcul circului..parca mai era cineva din zona..ne vedem? revin cu pozele Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09nasterea in apa pozici dragute evenimente pozate de Alin(tati de Tudor) |
Ce bine ca le faci tu pozele
Noi cred ca pana la urma mergem la mare. Nu veniti astazi pe la noi?

Olga, mamica lui David iepurasul

aris26 spune:
ilinca - pai pana si eu am asa o senzatie ca este un dar al lui sa fie cel mai mic si ca i-ash rapi oarecum asta. dar noi am fost doua, si tzin f mult la sora mea, nu imi pot imagina viata fara ea. cu prietenii m-am mai certat,m-am impacat dar cu ea niciodata.
si sa stii ca si noi ne gandim ce o zice copilul asta cand ne vede ca semanam atat de tare:"asta arata ca mama, are tzitzi si tot ce ii trebuie dar nu da si ea macar o data ceva de haleala?!"
cum merge relatia Sofificai cu Manole? al meu e topid dupa catei, tzipa la ei, rade cu gura pana la urechi, ii trage de par...chiuie. nici nu ma ashteptam sa fie asa deja.
pisigri -
sincer cred ca orice femeie care isi supune corpul la toate traumele sarcini si ale nashterii e un pic dusa cu capul
.
ca diferenta de vasta/gelozie - si eu zic ca si petrean ca singura sansa e sa fie cat mai mica diferenta intre ei sau f mare(peste 6-7 ani)dar cu conditia ca primul sa fie fata preferabil sau sa isi doreasca el un fratior/surioara. daca fata e prima atunci poti spera in anumite instincet materene fata de bebelush...dar cu baietii e mai greu, mai ales in jurul varstei de 4 ani cand legatura cu mama e atat de puternica(psihologic vorbid)
va multumesc mult pt urarile de sanatate

25 martie 2009