Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(43)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Neata fetele!
PISIGRI nu deschide cutia Pandorei (cu soacre). Eu nu cred sau nu am vazut soacra care sa fie multumita vreodata. Nu stiu, cred ca asa a lasat Al de Sus. Ca soacrele sa nu se inteleaga niciodata cu nurorile. A mea a fost invers... De cand am nascut, vreo 5 zile a venit in fiecare zi. Si eu eram varza cu carne. Nu imi doream decat sa fiu linistita si doar cu bebelinul meu. Si, daca ar fi dupa ea, ar trebui sa las copilul la ea... FOR GOOD. Ce sa le facem? Astea sunt, pana la urma sunt cea de-a doua mama. Mie mi s-a spus mai voalat asa, la ultima vizita oficiala, ca copilul meu e cam salbatic si ca ar trebui sa il socializez mai mult. Asta pentru ca nu a vrut sa stea la maimutzarelile unor oameni pe care nu ii vazuse niciodata (niste rude de-ale sotului). Auzi, copil de 5 luni salbatic si care trebuie socializat!?!
INAPREDA felicitari pentru Ian. Acum incep sa ma ingrijorez. Al meu are 7,800 kg si 70 de cm la 5 luni.
Oricum imi fac mari probleme ca nu vrea sa manance piure de legume si supica. Incerc de aproape o luna si nu accepta. Il apuca nervii cand vine momentul. Dar azi dimineata am luat hotararea de a renunta o perioada la legume si de maine ii bag suc de mere. Poate sucul de mere are alt gust si il va accepta. E complicat cu diversificarea asta. Ca daca nu e facuta cu prudenta pot exista probleme.

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Gina, eu am icercat ieri cu sucul de mar si a dat in diaree. Initial ii dadeam mar cu morcov si era ok desi se stramba. Am incecat numa mar ca ma gandeam ca ii va place mai mult dar nuuu. Tot lafel se stramba si s-a si deranjat la stomacel. Am zis ca renunt cateva zile si incerc mai incolo din nou

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Felicitari Calin pentru ma-ma-mam...scriam si eu zilele trecute de ai mei..dar nimeni nu a sesizatca ma laudam

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

Eu am remarcat da n-am avut cand sa scriuOricum la varsta asta e mai mult un ma ma ma de suparare ca un mormait in barba. face si al meu din cand in cand si e tare haios. Dar astept acel mama constient
Sa va zic ce a facut al meu: il tineam in brate si nush ce mi-a dat prin cap sa-i cant un cantecel de la o jucarioara care ii place tare mult. Si ghici ce face puslamaua: se pune pe un ras iin hohote isteric:
Vai tu mami ce fals canti

Mergi la inceput

Fetele intrebare: dupa vvacinul de 4 luni a facut vreun bb febra mai mult de o zi? Al meu la mai mult de 24 de ore avea 38 cu 2 in conditiile in care ii dadusem cu cateva ore inainte eferalgan.
In plus are mucisori in nas mai rau ca deobicei. Sa fi racit exact acuma? Sa faca febra de la vaccin?

A, zicea cineva de jucarioare de 1 leu care i se are bestiala copilului. Al meu desi are jucarele scumpe cumparate sau daruite de familie cel mai tare se joaca si se agita langa o jucarica de atarnat la carucior pe care am dat 3,5 leiE in stare sa dea cu mana in ea o ora o ora jumatate pana oboseste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Multumim pt urari, la multi ani Maia!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Fetele... un site extrem de interesant pentru mamici si parinti. www.attachmentparenting.ro.
Am gasit aici, prima oara, un articol documentat si explicativ despre depresia postnatala de care, inca, sufar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetele, se vede ca nu mai stau la mama. Nu mai am timp de nika. Doamne, ce minune e mama pentru mine in situatia actuala. Abia intru sa va salut si sa va spun ca raru in sfarsit iti tine perfect capul, isi coordoneaza miscarile, il tin in brate, pe umar fara sa il tin de cap sau spate. Intelegeti voi.
Acu a adormit in carut
Mihaela, eu in weend plec dar poate ne vedem sapt viitoare. Tu pe unde vietuiesti?

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Dodo-pui,

ce ma bucur!!! Si chiar ii sade foarte bine fetitei acolo! Mai mult, vad ca interactioneaza cu jucariile, al meu, avand doar 3 luni, doar se uita si zambeste la ele, dar nu le atinge prea tare, mai rar... Ai gasit in pachet si pestisorii? Eu am luat 2 seturi, unul pt tine, unul pt noi, si l-am pus deasupra patului, lui Robert ii plac foarte mult, si mie si mai mult, ca eu ma mai joc cu ei, ii tot invart ca la ruleta, sa vad care culoare se opreste in fata mea . Dar setul colorat pt papa? M-am gandit ca mai incolo Isabelle o sa fie tentata sa dea de papa la papusele...
Legat de celalt pachet, crezi ca o fi vb despre ce sesizase postasul de la ghiseu? Dc nu soseste, zi-mi ca sa intreb de el, ok?

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni

Pestisorii sunr super ne batem capul cum sa-i atarnam.
Pentru setul de papa te de un milion de ori pentru ca l-a tentat pe Bodo si a inceput sa folosesca o lingurita(i-am cumparat fel si chip de linguritze,linguri,colorate,platic inox...),,,dar nu astea-s perfecte stiu singure drumul spre gura lui(manca doar solide-cu furculita singur)

Tipa la jucarii din centru si impinge piciorusele in arcada si trage si iar tipa e o minune...
II iubesc pe amandoi de mor

De aceea daca cineva indrasneste sa zica ceva de Bodo(pana acum)sau fata mor cu ei de gat...

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

felicitari fetelor
a scos si al meu un fel de mama dar cand e suparat. sora-mea ma tot bate la cap ca uite a inceput sa zica mama, sau moama...in functie de nivelul supararii dar eu am ras de ea si i-am zis ca a inebunit..i se pare.
acum ma faceti sa cred ca are dreptate

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

PETREAN, iarta-ne... Felicitari si tie... deci tu ai aflat prima dintre noi fericirea suprema. olala] olala] olala] olala] olala]

nu e nicio problemanush dc sunt eu prima..sau nu..dar eu m-am laudat prima sigur

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

LA MULTE LUNITE: Cristian, bebe de Monnvas; Maia Andreea, bebe de Saby.

Fetelor, legat de ma-ma la suparare - cred ca fata mea nu s-a suparat pana acum ca nu a zis nimic de genul asta .

Si noi o sa incepem diversificarea, dar dupa ce venim de la salina (plecam duminica si stam 4 zile).

Acordat vot de incredere .
Dodo-pui, mai pune si tu link-ul pt votat, sau macar trimite-mi un PM, sa-l salvez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Buna mamici!

tuturor puiutilor care s-au sarbatorit saptamana aceasta si celor de astazi Cristian si Maia Andreea si pentru mamici!

Eu am reusit sa-mi virusez rau calculatorul cautand...suzete! Eu nu ma bag la formatat si abia ieri a reusit sa-si faca timp sotul pentru asta. Mi-a facut si-un backup iar acu pot s-o tin intr-o hackereala!

Caut inlocuitor la suzeta naturala (adica io), asa ca va rog spuneti-mi si mie ce marca e suzeta aia mare, din cauciuc, aratoasa foc, cred ca la Pitonul Gigelicai o vazusem ultima data ( dar cred ca am vazut-o si la Aris si Bogdana ). S-o incerc si pe asta ca zau ca nu'sh ce sa mai incerc ca sa poata dormi la pranz fara a se trezi la fiece 20-30 minute dornic de-o tzocaiala mica.

Vad ca se poarta sobolanii! Am primit si noi unul, un Ratatouille albastru, nici asta nu exceleaza prin frumusete dar compenseaza ca-i bun de rontzait!

mihaela, mami de www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Mergi la inceput